Şimdi Ara

Türk Telekom Faturalıya Geçene 2 GB + 750 Dakika 19 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Garantili 2 GB Tarifesi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/Faturasizdan-Faturaliya/Tarifeler/garantili-2-gb-tarifesi.aspx

Mevcut abonelere açık. Sadece Faturalıya geçenlerde oluyor. Numara taşımayla geçecekseniz önce faturasız olarak taşıyın 1 ay takılın sonra müşteri hizmetlerini arayıp bu tarifeye geçmek istiyorum deyin.

• Acaba hatti tasir tasimaz basvursak olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GBrighter

Acaba hatti tasir tasimaz basvursak olur mu
    Olmaz. 30 gün faturasızda dolmalı. Profilime yerleştirdigim linkteki yazımı okumanız faydalı olabilir.

• Tesekkurler hocam

• Arkadaşlar faturasız hat sahibiyim. Müşteri hizmetlerini arayarak bu pakete geçebiliyormuyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pottteee

Arkadaşlar faturasız hat sahibiyim. Müşteri hizmetlerini arayarak bu pakete geçebiliyormuyum?
    30 günden fazla faturasız kullanıyorsanız mhizmetleri ve bayiler aracılığı ile geçersiniz.

• Eger 5tl odeyerek "garanti paketi" denilen seyi almazsani 100mb/9tl olarak faturaya yansiyor. Aman dikkat edin, turk telekom son donemde cok sahtekar olmaya basladi. Fatura fazla gelmesin diye 5tl daha odeyip faturayi garantiye almaliyiz ise bak. Sahtekar Turk telekom

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • c@do kullanıcısına yanıt
    benim de dikkatimi cekti. prime tarifelerde bile durma ozelligi yok. paket bittiginde data akışını kesbu kadar basit. yok garanti paketi yok bilmemne tt bankalarin eline gecti mi 50 kalemde ucret cikartacak anlasilan.

Turkcellde bu özellik 12 TL. Adı akıllı fatura servisi. Turk Telekom sana bir kıyak yapmış,aşarsan 100 MB'a 200 TL değil 9 TL öde demiş. Sahtekarlık mı bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Turkcellde bu özellik 12 TL. Adı akıllı fatura servisi. Turk Telekom sana bir kıyak yapmış,aşarsan 100 MB'a 200 TL değil 9 TL öde demiş. Sahtekarlık mı bu?
    Kiyasiniz yanlis. Madem faturali uygun bir tarife yapiliyor, bittiginde duracak. Aklamaya calismaya gerek yok

Bittiginde duran tarifelerde var. Sen hangisini seçersen onu alırsın. Benim kullandığım TT tarifesi bittiginde duruyor ücreti yok. Turkcell de de bittiginde duran ama ucreti içinde olan tarifeler var,bittiginde durmayan durmasi için 12 TL ödeyecegin tarifeler var. Bu sistem bütün operatorlerde aynı. 2 seçeneği de sana sunuyor. Bittiginde duran tarifeleri de seçebilirsin,bittiginde durmayan tarifeleri de. Biz size işleyişi anlatıyoruz. Bence de bütün tarifelerde bittiginde dursa iyi olur,ucret alınmamalı bu saçmalık ama siz sadece 1 operator uzerinden yürüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 4 Mayıs 2019; 10:3:42 >
  • quote:

30 günden fazla faturasız kullanıyorsanız mhizmetleri ve bayiler aracılığı ile geçersiniz.

Alıntıları Göster
    Hocam 30 günden fazla oldu. Geçen gün mh aradım sadece bayi araçılığı ile geçebileceğimi belirtti. Nasıl bir yol izlemeliyim. Yardımın için sağolasın.

• Evet,garantili tarifelere bayilerde geçilebilir ama musteri hizmetleri de isterse geçirebiliyor. İsterse bayiye git diyebiliyor. 35 TL olan tarifesine musteri hizmetlerinin gecirdigini çok duydum. Şuan
    Ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr adresine bir mail yazınız: Faturasız hat kullanıyorum, 2 GB yada 4GB içeren uygun olan bir faturalı tarifesine geçebilirim. Lütfen inceleyebilirmisiniz bana teklif var mı? Yazınız. Mailin sonuna hattın sahibinin adı soyadı,ilgili hattın numarasını yazınız. Belki daha iyi daha uygun teklif sunarlar. Olmazsa bayiye gidip geçiş yapınız. Ama önce dedigim aşamayı bir deneyiniz. Sonucu buradan bana iletiniz bi zahmet.

• Yazdım hocam. Mh verdiğim numarayı aramış müsait olmadığım için bakamadım. Tekrar yazdım. Konuşunca sizi buradan bilgilendiririm.

• quote:

Evet,garantili tarifelere bayilerde geçilebilir ama musteri hizmetleri de isterse geçirebiliyor. İsterse bayiye git diyebiliyor. 35 TL olan tarifesine musteri hizmetlerinin gecirdigini çok duydum. Şuan
    Ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr adresine bir mail yazınız: Faturasız hat kullanıyorum, 2 GB yada 4GB içeren uygun olan bir faturalı tarifesine geçebilirim. Lütfen inceleyebilirmisiniz bana teklif var mı? Yazınız. Mailin sonuna hattın sahibinin adı soyadı,ilgili hattın numarasını yazınız. Belki daha iyi daha uygun teklif sunarlar. Olmazsa bayiye gidip geçiş yapınız. Ama önce dedigim aşamayı bir deneyiniz. Sonucu buradan bana iletiniz bi zahmet.
    Hocam şuan itibariyle faturasızdan faturalıya 12 ay taahhütle garantili 5 gb tarifesine vergiler hariç 25 tl ücret karşılığında geçmiş bulunmaktayım. Ama mobil veri edge ile bağlanmakta. Herhalde bi kaç saat sonra düzelir.

Fatura kesimi ayın 22 mayıs. İlk fatura 1 aylık mı çıkacak yoksa 18 günlük mü?
    İlk faturanın 25 tl + vergiler dahil 30 tl civarı gelmesi gerekiyor. Bundan daha fazla gelme gibi bir durumu var mı?
    3 ay ücretsiz duran tarife 3 ay sonunda 5 tl ücreti var dedi. İstemezsen mesaj ile iptal ettirebilirsin dedi. 3 ay sonunda nereye nasıl bir mesaj atmam lazım?

Hocam allah razı olsun beni büyük bir yükten kurtardın. Çok teşekkür ederim.

EDİT: Edge sorununu mobil uygulamasından 3g, 4.5g servislerini aktif ettiğinde düzeldi.

Türk Telekom Faturalıya Geçene 2 GB + 750 Dakika 19 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 4 Mayıs 2019; 18:40:28 >

• Teşekkürler. Allah razı olsun demeniz yeterli.
    *100# yapınız, Ayarlar kodunu girip internet ayarlarını giriniz.
    Gelen mesaji kurunuz. Mobil ayarlara gidip ayarlari kaydet deyiniz.
    Internet acikken telefonu kapatıp açınız. 24 saat içinde sinyalleriniz güçlenir.
    Çekimde sorun oldukça uçak moduna geçip çıkınız.

İlk faturanız,eğer internet-dakika-sms içeriklerinden herhangi birini bitirmezseniz 18 günlük 15 TL civarı gelmesi lazım. Dikkatli olun hiçbirini bitirmeyin. 1 MB internet,1 dakika 1 sms bile kalsa 18 gunluk odersiniz ama 4 GB, 0 dakika 750 SMS kalsa dakikayı bitirdiginiz için tam fatura gelir.
    Normal tam faturanız 25 tl +2.32 tl vergi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 4 Mayıs 2019; 20:56:52 >
  • quote:

Teşekkürler. Allah razı olsun demeniz yeterli.
    *100# yapınız, Ayarlar kodunu girip internet ayarlarını giriniz.
    Gelen mesaji kurunuz. Mobil ayarlara gidip ayarlari kaydet deyiniz.
    Internet acikken telefonu kapatıp açınız. 24 saat içinde sinyalleriniz güçlenir.
    Çekimde sorun oldukça uçak moduna geçip çıkınız.

İlk faturanız,eğer internet-dakika-sms içeriklerinden herhangi birini bitirmezseniz 18 günlük 15 TL civarı gelmesi lazım. Dikkatli olun hiçbirini bitirmeyin. 1 MB internet,1 dakika 1 sms bile kalsa 18 gunluk odersiniz ama 4 GB, 0 dakika 750 SMS kalsa dakikayı bitirdiginiz için tam fatura gelir.
    Normal tam faturanız 25 tl +2.32 tl vergi.
    Anladım hocam.

12 ay taahhüt vermem için mesaj gelmesi gerekmiyor mu? Konuşmuş olduğum müşteri hizmetlerine 12 ay taahütlü istiyorumda demiştim. Nasıl bir iş anlamadım.
    Artık ben kendim 5555 e SOZ yazıp gönderdim gelen mesajada ONAY yazıp gönderdim. Tekrar mh aradım taahhütünüz devreye alınmış dedi.

Faturada şuanda 54 tl görülmekte inşallah bu şekilde gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pottteee -- 4 Mayıs 2019; 19:8:35 >

• Keşke SMS ile taahhut vermeseydiniz,aceleye gerek yoktu. 2 TL SMS ile taahhut ücreti yansır gerek yoktu.
    Taahhut online işlemlere 1 saat ile 4 saat arasında yansır. Acele etmeyin.

• Mobil uygulamadan baktığımda Taahüt onaylanmış. Şimdilik yansıyan bi ücret görülmemekte ancak 2 tl geçireceklerdir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.