Bildirim
Türk telekom hız ve ping sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
değerlerin benimkiyle aynı gibi.. bende de aynı sorun var gündüzleri ping yüksek oluyor daha çözemedim -
Hat değerlerin çok saçma geldi hangi modemi kullanıyorsun? -
airties rt 212 ttnetin verdiği modem.Modem eski tamam ama geceleri bir sıkıntı olmuyor gündüzleri ping yükseliyor ve internet çok sağlıksız oluyor. -
-
Airties modemleri uzun süre kullanınca bazen sıkıntılar çıkabiliyor. Bir ihtimal modemde olabilir. Modemde değilse arıza kaydı bırakırsanız belki düzeltirler. -
bende modemden kaynaklandığını düşünüyorum fakat geceleri düzelmesini anlamıyorum -
sıkıntı ttnette her zaman aynı şey kafalarına göre birşey deiştiriyorlar sonra düzeltemiyorlar düzeltmiyorlar indirme hızlarını normal görüyorlar ama ping yüksek oluyor sebebi indirme hızlarına ulaşabilmek için altyapıyı fazla zorluyorlar biryerden bozuluyor tabi -
Kardeşim yapacağın işlem şu ben ve benim bir çok arkadaşım yaptık oldu. İlk önce adsl kullanıyorsun diyelim ve hız testi yaptığın zaman ortalama 12-13 alıyorsun mesela. sen ttneti arayıp internet hızımı 10mb'te sabitlettirmek istiyorum diyeceksin. adamlar sana başka paket değişikliği önerecek hayır hiç bir tarife değişikliği yaptırmadan internet hızımı sabitlettirin diyeceksin. ben bf3 dota falan oynuyorum kotayı aştım şu an aldığım ping 60 civarı. kesin fayda sağlıyor. -
ilginç bir çözümmüş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X