Şimdi Ara

Türk telekom hız ve ping sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar.Benim modeme gelen hız ile pc de ölçtüğüm hız arasında bir hayli fark var ve sabahları ping aşırı yükseliyor online oyunlarda lag problemi yaşıyorum neler yapabilirim ?

• tuna46 kullanıcısına yanıt
    değerlerin benimkiyle aynı gibi.. bende de aynı sorun var gündüzleri ping yüksek oluyor daha çözemedim
  • Hat değerlerin çok saçma geldi hangi modemi kullanıyorsun?
  • airties rt 212 ttnetin verdiği modem.Modem eski tamam ama geceleri bir sıkıntı olmuyor gündüzleri ping yükseliyor ve internet çok sağlıksız oluyor.
  • Normalde hat değerlerim sürekli bu şekilde ve şuanki hız ve ping sonucum bu şekilde fakat geceleri 10.5 megabit ve 15-20 civarı pingle sorunsuz kullanıyorum  Türk telekom hız ve ping sorunu

Airties modemleri uzun süre kullanınca bazen sıkıntılar çıkabiliyor. Bir ihtimal modemde olabilir. Modemde değilse arıza kaydı bırakırsanız belki düzeltirler.
  • bende modemden kaynaklandığını düşünüyorum fakat geceleri düzelmesini anlamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    sıkıntı ttnette her zaman aynı şey kafalarına göre birşey deiştiriyorlar sonra düzeltemiyorlar düzeltmiyorlar indirme hızlarını normal görüyorlar ama ping yüksek oluyor sebebi indirme hızlarına ulaşabilmek için altyapıyı fazla zorluyorlar biryerden bozuluyor tabi
  • Kardeşim yapacağın işlem şu ben ve benim bir çok arkadaşım yaptık oldu. İlk önce adsl kullanıyorsun diyelim ve hız testi yaptığın zaman ortalama 12-13 alıyorsun mesela. sen ttneti arayıp internet hızımı 10mb'te sabitlettirmek istiyorum diyeceksin. adamlar sana başka paket değişikliği önerecek hayır hiç bir tarife değişikliği yaptırmadan internet hızımı sabitlettirin diyeceksin. ben bf3 dota falan oynuyorum kotayı aştım şu an aldığım ping 60 civarı. kesin fayda sağlıyor.
  • dogukankemer D kullanıcısına yanıt
    ilginç bir çözümmüş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.