Şimdi Ara

Türk Telekom Şebeke Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk telekoma geçeli 15 gün falan oldu şöyle bi durum fark ettim. Şebeke bazen gidiyor komple ağ bağlantısı yok diyor sonra 3g olarak geri geliyor stabil hemen hemen hergün oluyor diyebilirim ayrıca ilk günler 15 20 mbps internet hızı alırken artık 3 veya 4 mbps geçmiyor (bazı yerlerde yüksek yine de ) Nedeni ne olabilir? Türk Telekom Şebeke Sorunu Türk Telekom Şebeke Sorunu
    Türk Telekom Şebeke Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şuyo Derler Adıma -- 6 Temmuz 2022; 23:17:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu sorunu evde yasiyorsaniz evde 4g yerine 3g kullanmanizi tavsiye ederim buyuk ihtimalle sizin bolgede 4.5g baz istasyonu biraz uzak kaliyor yada verici tam size dogru dönük degil

• phasan P kullanıcısına yanıt
    Ev dışında sorun yaşayıp yaşamadığımı tespit etmedim hiç baz istasyonlarını görebiliyorum burdan yanlız bize dönük mü orasını bilmiyorum. 3g ye alınca da stabil çekmiyor h+ değil de H oluyor ve kapalı alanlara girince de 3g oluyor şebeke

• H olmasi telefondan telefona degisebiliyor bazi telefonlarda bekleme modunda h+ dan H gecebiliyor sonra tekrar 3g kullaninca H+ oluyor benim bir arkadas bunu samsung da yasamisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 7 Temmuz 2022; 6:25:22 >
  • H, H+, W, 3G hepsi 3 şebekesi değişmesi 2g, 3G, 4g geçişi gibi değerlendirme gerekecek bir durum degil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt
    Evet telefonumdan da kaynaklı sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Jet Wifi
    6 yıl önce açıldı
    Türk Telekom 4.5G sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.