Şimdi Ara

Türk Telekom ' Yeni aşmayan faturalı tarifeler' 4GB 29TL,8GB 35TL ( Vergi hariç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 750dk 250sms 4gb ( Sınırsız Whatsapp) 29Tl ( Vergiler dahil 33.5TL ) paketini seçtim.

mobil ödemeyi kapattırdım.

12 ay kafam rahat.Türk Telekom " Yeni aşmayan faturalı tarifeler" 4GB 29TL,8GB 35TL ( Vergi hariç)  ( istenirse 12.aydan sonraki 12 ay fatura yaklaşık 8TL artacak.

Bu zamlardan sonra değerlendirmeyi düşünenler ayrıntıları Türk Telekom'un sitesinden takip edebilirler.

Linkini temin edince eklerim.

Not: Diğer operatör haricinde Bimcell'den de geçiş yapılabiliyor. Ben Bimcell'den geçiş yaptım.

• Numara taşıma ile geçiş oluyor mu.
  • faydali konu ustte tutalim.
  • xkanax X kullanıcısına yanıt

Olmuyor da, Türk Telekom da 1 ay durup, geçiş yapabilirsiniz.

• Bu bahsettiğiniz tarifelerin adı nedir?
  • kytfrm K kullanıcısına yanıt

Aşmayan tarifeler

• Bu diğer operatörlerden geçişlerde oluyor demek, tüh.
  • 1 ay olmuyor şu forumdaki yanlış bilgiyi düzeltelim, 3 aydan önce bu paketlere geciş yok.

• nostalji16 kullanıcısına yanıt

1 ay sonra faturalı için teklifler geliyor hocam, bu tarifelere mi özel 3 ay olayı?

• Biz bayiden denedik 34-35 gün olmuştu bu paketler için 2 farklı bayidende denedik,ekranda ilerlemiyor 3 ay şartı var.Kardeşimin 2. ay ortalarında henüz faturalı teklifte gelmiş değil.

Anladım hocam, bilgi için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: nostalji16

Biz bayiden denedik 34-35 gün olmuştu bu paketler için 2 farklı bayidende denedik,ekranda ilerlemiyor 3 ay şartı var.Kardeşimin 2. ay ortalarında henüz faturalı teklifte gelmiş değil.

Bende gecemedim, müşteri hizmetleri ile konuştunuz mu?

• 20gb paketi de ilk 12 ay 55TL'ymiş.

• tt araplardan kurtulunca kendine gelmis
  • Merhaba, @Müslüm_32 Bimcell'den nasıl geçiş yapıtınız? M.H. olmuyor dedi.

"01.02.2021 tarihi itibarıyla Şirketimizce sunulmakta faturalı tarifelerden faturasız tarifelere geçiş yapan ya da diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında faturasıza geçiş yapan müşteriler 90 gün içerisinde bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 30,60 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır."

Yeni aşmayan tarifeler için böyle bir bilgi var. Ücret ödenip geçilemez mi?

• tokgoz42 T kullanıcısına yanıt

Hayır

• Mevcut faturalı kullananlara yok mu? Prime vs
  • tokgoz42 T kullanıcısına yanıt

Abone merkezine gittim,numaramı söyledim.

Bana tanımlanmış tarifelerin içinde 4gb aşmayan yeni paketine geçiş yaptım,sim kartımı aldım.

• Türk Telekom " Yeni aşmayan faturalı tarifeler" 4GB 29TL,8GB 35TL ( Vergi hariç)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.