Şimdi Ara

türk telekomdan kurtuluş yokmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ttnet beni yıllarca soydu ttnetten çıktım.bide soruyorlar neden çıktınız diye.

şimdi telefon hattım mecburen var.türk telekomdan alıyorum.bulunduğum ilçedede uydu net yok.iki aylık telefon borcu biile dolmadan türk telekom telefonu kapatmış.

Son Ödeme Tarihi Borç Tutarı Para Birimi Gecikme
    (Tarih:12/08/2009)
    23/07/2009 64,52 TL
    24/08/2009 44,03 TL

toplam borç 100 küsür kadar ve telefonumu kesmişler.15 seneden beri türk telekom kullanıyoruz.
    telefonu türk telekomdan almak istemiyorum.başka yapabileceğimiz hiçbirşey yokmu arkadaşlar.

bir daha ömür boyu türk telekom adını duymak istemiyorum bu beladan nasıl kurtulucaz arkadaşlar.internettemi kullanmayalım napalım.

hakkımız varsa eğer haram zehir zıkkım olsun.neden sadece türk telekom kullanmak zorundayım.bunun neresi adalet.mecburmuyum nefret ettiğim birşeyi kullanmaya.

• Bekle bekle biraz daha. Yanılmıyorsam Eylülden itibaren özel operatörlerde sabit hat hizmeti verecekler. İşte o zaman milyonlarca abone telekomla yollarını ayıracaktır.
  • öyle birşey olduğunda telekom abonelerinin çok büyük i kısmını kaybeder gibi geliyo.
  • merak etmeyin Eylülde numara taşıma gelse bile diğerlerinin alt yapısı olmadığı için TT dan aldığı hizmeti size satacak yani istesenizde istemesenizde gene TT a mahkum gibisiniz, sadece belki bu sabit ücret olayı değişebilir o kadar, sabit telefonda lat yapı olayı cep gibi kolay değil kablo döşemeniz gerekiyor santraller kurmanız gerekiyor (her ile , ilçeye)
  • 3G ucuzlayınca ne yapacaklar ben şimdi onu bekliyorum.
    ev telefonları gibi TTnet in de modası geçecek. suyu ısınıdı.
    sabır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teokrat

3G ucuzlayınca ne yapacaklar ben şimdi onu bekliyorum.
    sabır..

3G limitsiz olmadıkça aynı fiyata

ttnet işi götürür ne yazık ki
  • ttnetten kurtuluş şuan için yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom hakkında
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

sabır..

3G limitsiz olmadıkça aynı fiyata

ttnet işi götürür ne yazık ki

sence ilerde olmayacak mı?

insanlar ilk cep telf. çıktığında konuşamıyordu. şimdi operatörler sınırsız tarifeler sunuyor.
    ben en fazla 6 ay veriyorum. artık herkes her yerden internete bağlanacak.

• quote:

sabır..

Selam,

Operatörlerin sözleşme sayfasında mini mini yazıyor. 3G amacı dışında kullanılırsa (evde modem gibi mesela) kampanya limit aşım ücreti ile ücretlendirilir diye. Çok da güvenmeyin 3G'ye. Telekom internetinin tek alternatifi uydunet veya Superonline fiber internet. Şimdilik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: callandor

quote:

sabır..

Selam,

Operatörlerin sözleşme sayfasında mini mini yazıyor. 3G amacı dışında kullanılırsa (evde modem gibi mesela) kampanya limit aşım ücreti ile ücretlendirilir diye. Çok da güvenmeyin 3G'ye. Telekom internetinin tek alternatifi uydunet veya Superonline fiber internet. Şimdilik...

amacı dışında değil ki işte modem olarak da kullanabiliriz. bunu zaten bilecek operatörler.

• Ya yeminlen bıktım bu TTNet den
    Ya 1mbs sınırsız üyesiyim her ay 45,25 geliyordu bu ay 45,50 yazmışlar
    Yanıma tam 45,25 almıştım, ta tekrar gitmek zorunda kaldım
    TTNetin bizi sömürmesinden artık bıktım usandım, Pendik Kaynarcada TTNET altyapısını kullanmayan(3g hariç, cok pahalı) bir internet sağlayıcısı yokmu ya quicknet gibi

TTNet seni varya seni

• RexWolker
    geebiliyosan 1mba geç.internetinitaşı .com.26 ödersin sınırsız ben şu an ondayım smile adsl.türk telekoma boşuna fazla para ödemekten bıkmıştım.geçebiliyosan geç hiç düşünme.şu telefondanda kurtulsam süper olcak ama nasıl?
  • arkadaşlar aslında sınırsız ile sınırlı aynı fiyat.
    şimdi en fazla sınırlı da 61 tl ödüyorsunuz.
    sonuçta sınırsız da da 60 tl geliyor. o zaman sınırlı alıp az kullandığınız zaman az ödemek en mantıklısı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.