Şimdi Ara

Türkçe dil desteği olan oyunlar.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar türkçe dil desteği olan oyunların isim arşivini yapıyorum lütfen bildiklerinizi benimle paylaşın.oyunlar güncelde olabilir eskide olabilir yorumlar için şimdiden teşekkürler.

• crysis serisi resmi olarak türkçe
    modern warfare 3 oyunçeviri.com'dan bağımsız olarak türkçe
    pes 2012 türkçe (bağımsız olarak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

http://forum.donanimhaber.com/m_35946332/tm.htm

yamadan bahsetmiyorum orjin olarak dil seçenekleri içerisinde türkçe dil seçeneği olan oyunlardan bahsediyorum.
  • kardeş bismillah daha oyunlar türkçe çıkmaya yeni yeni başladı yani şuana kadar bi crysis serisi scania truck simulator ve euro truck simulator çıktı cm 2010 menejarlik oyunundada orjinal dil destegi vardı digerlerini oynamadım ama onlarada yappılmıştır illaki yani paltformlara daha yeni yeni geliyor dil destegi diye biliyorum bir kaç seneye kalmaz umarım artıcaktır iyi oyunlar
  • Kıraysis
  • Trine 1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Euro Truck Simulator 2
  • FM 13
    PES 11 den sonraki PES oyunları
    Crysis Serisi
    Playstation'ın varsa Killzone 3,İnFamous 2,Uncharted 3
    Euro Track Simulator 2
    The Witcher 2 (OyunÇeviri.com resmi türkçe yama yaptı oyunu orjinal alırsan yama yüklemeye gerek kalmadan Türkçe olarak geliyor)

Aklıma gelenler bunlar
  • hitman absolution
    pes 2014
    mount blade warband
  • Rome 2 total war
  • Adam akıllı orijinal Türkçe dil destekli oyun istiyorsan Hitman: Absolution var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan15826 -- 8 Mart 2014; 21:08:11 >
  • Bu Oyunum + Diğer Oyunlarım Türkçedir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_88910071/f_//tm.htm#88910071
  • hitman absolution 100 de 100 türkçe destekli oyundur.onuda zaten baş prodüktör hakan abrak ve teknik prodüktör ulaş karademirin hatrına yapmışlardır
  • FM 13 ten beri orjinal olarak Türkçe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.