Şimdi Ara

TURKCELL CANLI HİZMETİN BTK ZAAFI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turkcellde bi kampanya yapacaktım tarifemi değiştirmeden müşteri hizmetlerini aradım evet size uygun dedi, tarifemi değiştirince yapmak istediğimde size uygun değil dendi :) klasik turkcell işte böyle olacağını bildiğim için ses kaydı aldım bende. Bunu canlı hizmete sordum bana kıvırmaya çalıştı sonra btk ya mı şikayet edicem turkcell e mi dedim bi anda sormadan şunu yapın hediye bunu yapın hediye dedi bi daha btk mı dedim yine aynısını dedi :) 4-5 kere tekrarlayınca sürekli dediğini farkettim :) alabildiğim ekran grüntülerini aldım. Acaba bunlar btk korkusumu yoksa anlık bişey mi :)

• turkcell btk cekincesi yok ordaki calisanin isten atilma korkusu var yalnis yapilmis olabilir arayin tekrar duzeltirler size herhangi bir maddi zarari yoksa bosver gitsin sen daha kotuleri gormedin vodafone musteri hizmetlerini gor turkcellinkilere dua edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutalvarol -- 19 Aralık 2016; 17:11:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam turkcell müşteri hizmetlerinden bana küfür edilip şikayet ettiğimde herhangi birşey bulunmadı diyip kaydımı kapatıp üstüne üstelik beni kara listeye aldılar. Turkcellden daha boku yoktur ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani?

Şikayet etsen nolcakki sana uygun değilmiş ne değişir

Böyle çöp konulardan bıktık
  • Aga bizde senin gibi çöp insanlardan bıktık ya. Bi boku oku istersen bak ne demişim ondan önce defalarca sormuşum müşteri hizmetleri uygun demiş sonra yapmaya kalkışınca olmadı.
    Şu hayatta tek amacınız bi olayı anlayıp okuyup dinlemeden muhalefet olmak aferin sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam btk'yi falan taktıklari yok. Ben bir bayiyi eksik evrakla uckagitcilik yaptigi icin btk uzerinden defalarca sikayet ettim, hic umursamadilar. Btk uzerinden sikayetlerin hicbir onemi yok, btk sikayeto okumadan direkt operatore iletiyor o kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.