Şimdi Ara

Turkcell Data Hattı İnternet Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell faturalı data hattı kullanıyorum, internet bağlantısı yok. Telefonla müşteri hizmetlerini aradım, onu da ulaşılmaz yapmışlar. İnternet sayfasından canlı sohbet üzerinden eriştiğimde ise Türkiye genelinde problem var, ilerleyten saatlerde tekrar deneyin cevabını aldım.

Vodafone çatır çatır bağlı, ne sorunu bu anlamadım. Turkcell'e geçmek isteyenler 2 kere düşünsün.

• Yarim saattir bende de yok.genel bi sikinti var herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk Telekom 3g ve 4g kafasına göre ya biri yada ikisi birden internet gidiyor ayda en az 2-3 kere yaşıyorum tamamen rastgele sinyal var internet yok ucuz diye devam ediyorum yoksa
  • Bendede gitti 532 de calismiyor yogunluktan herhalde. Turkiye geneli bir saldiri olabilir

• Az önce 532 otomatik olarak bazı bölgelerde arama aranma veri iletişiminde sorun mevcuttur. İlerleyen saatlerde sorun giderilecektir diyordu. Şuan 532 de gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 4 Mayıs 2017; 19:44:47 >
  • Turkcell kaput şu an internet yok bir saattir

• Ben de telefondan şüphelendim önce, az daha Pupaya gidiyordum. 532'yi de arayamayınca rahatladım. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • turkcell gg
  • aveadan turkcell'e geçtim avea kesiliyo diye şansa bak turkcell bu sefer gitti :D bide bütün oyunları internetle entegre yapmışlar oyun oynayayım diyosun internet yok diyo telefondaki 1-2gb'lık oyunları açmıyor :d neyse sağlık olsun turkcell halleder bian önce inşallah internetsiz yol çekilmiyor işe giderken :)
  • bende telefona bişey oldu sandım 😃 neyseki türkcelldenmiş

• 5G testi yaparken ayarları bozular herhalde 😊

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

aveadan turkcell'e geçtim avea kesiliyo diye şansa bak turkcell bu sefer gitti :D bide bütün oyunları internetle entegre yapmışlar oyun oynayayım diyosun internet yok diyo telefondaki 1-2gb'lık oyunları açmıyor :d neyse sağlık olsun turkcell halleder bian önce inşallah internetsiz yol çekilmiyor işe giderken :)

Senin yüzünden

• 5G ile ilgili olduğunu sanmıyorum ama ülke genelinde olan bu kesinti neden acaba.

• Platinium musteri temsilcisi bile yalan oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergoben -- 4 Mayıs 2017; 20:18:55 >
  • Aynen şuan yok mobil internet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geldi

• freedomfighter kullanıcısına yanıt
    Günaydın, aramıza hoşgeldin

Akıllı telefonlar nerdeyse hepsinde internet bağlantısı istiyor. anladığım kadarıyla oyunlardaki bazı bilgiler telefonda tutulmuyor..

Yaklaşık 2 senedir yani 2015'ten beri Turkcell'in interneti sorunlu.. 4,5G çıktıktan sonra düzelir gibi oldu ancak 5G sebebiyle şebeke çöktü galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Günaydın, aramıza hoşgeldin

Akıllı telefonlar nerdeyse hepsinde internet bağlantısı istiyor. anladığım kadarıyla oyunlardaki bazı bilgiler telefonda tutulmuyor..

Yaklaşık 2 senedir yani 2015'ten beri Turkcell'in interneti sorunlu.. 4,5G çıktıktan sonra düzelir gibi oldu ancak 5G sebebiyle şebeke çöktü galiba..

teşekkürler bi o zaman problem oldu onun dışında çok memnunum hocam aveadan sonra muhteşem turkcell :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.