Bu hafta Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum. Eğer bayiye gidersem Turkcell'in sitesindeki yeni gelen abonelere özel olan paketler dışında başka uygun paket bana önerebilirler mi yoksa sadece internet sitesinde ne varsa o paketlere mi geçebiliriz? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Yok mu bilen arkadaş? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Sitedeki fiyatları öneriyolar genelde.
Ben online işlemlere baktım ama faturasız geçiş seçeneği yok. Artık faturasız abone almıyorlar mı ?
circassianman
kullanıcısına yanıt
Öyleyse onlinedan paketi seçip geçiş yapayım direk hocam teşekkür ederim
Bulunduğun ile özel kampanya olabilir. Türkcell bayisine bir danışsan iyi edersin.
Turkcell'de gizli veya bayiye özel bir tarife yok. Sitede ne varsa bayide sana onu sunar.
Belki ile özel birşey varsa (ki bu sitede de olur) senin ondan da faydalanmanı sağlar.
Yorumlarınız için teşekkürler en iyisi bayiye gidip sorayım
quote:
Orijinalden alıntı: TwoEasy
Öyleyse onlinedan paketi seçip geçiş yapayım direk hocam teşekkür ederim
ben dün gece vodafone a geçtim tekrar turkcelle faturalıya geçicem ama online de şöyle bi uyarı veriyor
Numaranıza ait bekleyen bir numara taşıma talebi bulunmaktadır. Bu talebinizin sonuçlanması sonrasında işlem talebiniz alınabilecektir.
yedikeresekizY
kullanıcısına yanıt
Hocam ben direk bayiiye gidip hallettim siz de öyle yapın bence
quote:
Orijinalden alıntı: TwoEasy
Hocam ben direk bayiiye gidip hallettim siz de öyle yapın bence
hattı getiriyorlar ver 8 gb heddiye veriyorlar diye düşündüm ama sanırım vodafone da kalıcam. benim işyerinde turkcell de daha iyi gibi internet ve tel. en azından bir ay deneyceğim vodsayı 30 tl 4 gb lık bi paket var onla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme