Şimdi Ara

Turkcell İnternet aboneliğinde 15 günlük cayma hakkımız yok !!! ( Mahkeme Tutanağı Eklidir)) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
2
Favori
21.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
231 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuketiciserdar

5 yıldır bu işi yapıyorum hocam master sayılırsa senin gözünde :)

Alıntıları Göster
    Serdar hocam ne yapayım 446 TL'yi ödeyeyim mi ?

Mahkemeye de ki uyuzlara geri mi gideyim?

Dilekçeyi sinirli bir zamanda pc başında kendim yazmıştım çok önemsemedim.

BTK'da yazılanlar;

Şikayeti Çözümle
    Merhaba Barış Bey, size hizmet verdiğimiz her konuda memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Tüm arkadaşlarımız size en doğru hizmeti verebilmek için iyi niyetle çaba harcamaktadır. Bu şekilde düşündüğünüz için üzgünüz.

25.06.2019 tarihinde abonelik başvurusunda bulunduğunuzu tespit ettik. Hizmetinizin kurulum işlemleri ise 29.09.2019 tarihinde tamamlanmıştır. Aboneliğinizi 05.07.2019 tarihinde iptal ettirdiğinizi görüntüledik. Hizmetinizi 15 gün içerisinde cayma bedeli ödemeden iptal etme hakkınızın bulunmadığını belirtmek isteriz. Modem ve aksesuarlarınızı tarafımıza teslim ettiğinizi tespit ettik. Bu sebeple Temmuz 2019 dönemine ait faturanıza yansıtılan 400 TL’lik cihaz ücretini iptal ettik. Temmuz 2019 dönemine ait günce fatura tutarınız 446 TL’dir.

Hizmetinizi taahhüt süresi içerisinde iptal ettiğiniz için Temmuz 2019 dönemine ait faturanıza 433,13 TL’lik cayma bedeli yansımıştır Faturanızın geçerli olduğunu belirtmek isteriz.

Uygun koşullar oluşması halinde size tekrar hizmet vermekten mutluluk duyarız.

İyi günler dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 6 Kasım 2019; 12:0:21 >

• Necochea kullanıcısına yanıt
    " yani sadece modem ya diğer fiber kablolar önceden çekilmişti bunları nasıl hakedip alıyorlar enterasan. "

dostum zaten fiber kabloyu senden geri istemiyor :D

kuruluma gelen arkadaş size zimmet formu gibi bir şey imzalatıyor orda neyi ne kadar a zimmet aldığınız yazıyor yanlış hatırlamıyorsam fiber modem ve adaptoru 350 kusur lira yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pikelenjelo

" yani sadece modem ya diğer fiber kablolar önceden çekilmişti bunları nasıl hakedip alıyorlar enterasan. "

dostum zaten fiber kabloyu senden geri istemiyor :D

kuruluma gelen arkadaş size zimmet formu gibi bir şey imzalatıyor orda neyi ne kadar a zimmet aldığınız yazıyor yanlış hatırlamıyorsam fiber modem ve adaptoru 350 kusur lira yapıyor
    Şikayeti Çözümle
    Merhaba Barış Bey, size hizmet verdiğimiz her konuda memnuniyetinizi sağlamak bizim önceliğimizdir. Tüm arkadaşlarımız size en doğru hizmeti verebilmek için iyi niyetle çaba harcamaktadır. Bu şekilde düşündüğünüz için üzgünüz.

25.06.2019 tarihinde abonelik başvurusunda bulunduğunuzu tespit ettik. Hizmetinizin kurulum işlemleri ise 29.09.2019 tarihinde tamamlanmıştır. Aboneliğinizi 05.07.2019 tarihinde iptal ettirdiğinizi görüntüledik. Hizmetinizi 15 gün içerisinde cayma bedeli ödemeden iptal etme hakkınızın bulunmadığını belirtmek isteriz. Modem ve aksesuarlarınızı tarafımıza teslim ettiğinizi tespit ettik. Bu sebeple Temmuz 2019 dönemine ait faturanıza yansıtılan 400 TL’lik cihaz ücretini iptal ettik. Temmuz 2019 dönemine ait günce fatura tutarınız 446 TL’dir.

Hizmetinizi taahhüt süresi içerisinde iptal ettiğiniz için Temmuz 2019 dönemine ait faturanıza 433,13 TL’lik cayma bedeli yansımıştır Faturanızın geçerli olduğunu belirtmek isteriz.

İyi günler dileriz.

• Vazgeçmemeni öneririm. Hatta mahkemeye bile vermeni öneririm. Eğer sözleşme evrakı duruyorsa 4-5 sayfadır. Lütfen tek tek oku maddeleri. Ayrıca durum mantıksız olsa da moralini bozmamaya çalış sabret, sakin kafayla mücadeleye giriş. Ben de aynı olmasa da benzer durum yaşadım ve 1 sana sürdü kazandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavizamanda

Vazgeçmemeni öneririm. Hatta mahkemeye bile vermeni öneririm. Eğer sözleşme evrakı duruyorsa 4-5 sayfadır. Lütfen tek tek oku maddeleri. Ayrıca durum mantıksız olsa da moralini bozmamaya çalış sabret, sakin kafayla mücadeleye giriş. Ben de aynı olmasa da benzer durum yaşadım ve 1 sana sürdü kazandım.
    Moralimi bozacak bir şey yok hazmedemiyorum o kadar. Zamanım yok işte ilgilenecek;

Şikayetvar'da da şikayet ettim ordakilerinde haberi ve bilgisi olsun.

Şuna bakarmısın bir başlık attım kaç tane mağdur adam çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 6 Kasım 2019; 12:10:30 >
  • dilkçende yarı siyaset kasmışsın zaten ordakilerde genel olarak hükümet torpllisi yanlısı olduğu için seni haksız bulmuş haklı olduğun halde 2-3 cümle yazıp resmi birşey yazcağına roman yazmışsın resmen hata sende.... resmi bir devlet dairesine yazıyon olmamış...türkiyede 90+ yıldır devleti devlete şikayet edipte kim kazanmış yaşın biraz ufak herhalde...

karara itiraz et daha resmi ağızda birşey yaz biraz daha devleti şikayet edersen bir bakmışsın kapında hacze memeruyla hacze gelmişler
    ayrıca t.h de kısa ve öz cümleler makbuldur edebiyat yazmamamı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Kasım 2019; 12:26:55 >

• Süresi içerisinde Tüketici Mahkemesine başvurun.Belirttiğiniz gibiyse %99 lehinize karar çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

dilkçende yarı siyaset kasmışsın zaten ordakilerde genel olarak hükümet torpllisi yanlısı olduğu için seni haksız bulmuş haklı olduğun halde 2-3 cümle yazıp resmi birşey yazcağına roman yazmışsın resmen hata sende.... resmi bir devlet dairesine yazıyon olmamış...türkiyede 90+ yıldır devleti devlete şikayet edipte kim kazanmış yaşın biraz ufak herhalde...

karara itiraz et daha resmi ağızda birşey yaz biraz daha devleti şikayet edersen bir bakmışsın kapında hacze memeruyla hacze gelmişler
    ayrıca t.h de kısa ve öz cümleler makbuldur edebiyat yazmamamı tavsiye ederim.
    yaşım ufak değil ; ayrıca kansızlığa karşı içimi dökmüşüm kafamda iyiydi heralde dilekçe de sıkıntı var farkındayım ama yapacak bir şey yok.

Sözleşmeyi tam okumadım aslında daha doğru 15 günlük cayma hakkımın olup olmadığını bile yazdım diyebilirim.

6 gün aktif olan internete böyle faiş bir fiyat çıkarmaları delirtmiş beni o gün heralde.

İnsanlar bilgilensin farkındalık yaratılsın diye başlığı açtım.

Kaç kişinin başına gelmiş başlık benim dışımda ağlama duvarı gibi.

Temiz sonuç alan birilerin başlığını da görmek isterim.

Şikayeti Çözümle

İyi günler dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 6 Kasım 2019; 12:29:16 >

• Kardes yanlislik var. Ben son 2 ay kala iptal ettim, sadece 2 ayin indirimini aldilar, ayni sekilde sen ilk 1 ayda iptal etseydin, 1 ayin indirim tutari kadar alinir, 50-60 tl filan olur o da. Bunun ilgili maddesi vardi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Taahhüt bedelini toplamda değil, dün bazında almalılar. Aleyhine haksız karar var. Ama dilekçeniz saçma sapan. Yerinizde olsam düzgün dilekçe ile tüketici mahkemesine giderim. %99 kazanırsınız. Kaybederseniz bile ödeyeceğiniz avukat masrafı 40-50tl olacaktır maksimum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 6 Kasım 2019; 14:51:11 >
  • bu cayma bedellerini kaldırmaları lazım çok saçma herkes kullanıcıyı soyma derdinde
  • Hocam sizden fiber kurulum bedeli adı altında belirledikleri tutarı alıyorlar, onu iptal ettirebileceğinizi sanmıyorum neticede ekip gönderiyorlar kablo kullanıyolar vs. o konudan bi şekilde haklı çıkarlar. Bence mahkeme ile vs. uğraşmayın.
  • arkadaş çok güzel br akılvermiş...ite bulaşma çalıyı dolaş atasözünden istinatle altyapısı olmayan bir yere ikametgah aldır ver adres değişikliği... eşşek gibi iptal ederler... bu gibi durumlarda akılda dursun diyeceğimiz bir önerme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DENİZ ÇAĞAN -- 6 Kasım 2019; 16:18:55 >
  • DENİZ ÇAĞAN kullanıcısına yanıt
    İptal değil ADSL olarak hizmet verirler. Onu geçtim fiber de nakil yapsa nakil ücreti 150 TL. Nakil ile uğraşması pek mantıklı değil açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlığı Turknet diye okudum içimden saydırdım Allah affetsin :D
  • Turkcell İnternet aboneliğinde 15 günlük cayma hakkımız yok !!! ( Mahkeme Tutanağı Eklidir))
    Bu TTNET in 2 yıllık sözleşmeye uyguladığı indirim listesi. Fiyatı şişirip yapılan indirimi yüksek gösteriyorlar herhangi bir cayma durumunda ise güzel para alıyorlar. Dikkatli olmak lazım diyemeyeceğim avukat vs değiliz ki sıradan bir tüketiciyiz hangi birine dikkat edeceğiz keşke tüketiciyi koruyan daha iyi kanunlar olsa. Vatandaş VS büyük şirketler kazanan her türlü onlar oluyor. Herhangi bir haksızlıkta bile cezai bir yaptırım yok. Başımdan geçen olay. Samsung marka cep telefonum sorunundan dolayı 3 kere servise gidip geliyor daha sonra thh ye başvurum sonucunda thh ye başvurduktan 7 ay sonra geri ödeme alıyorum. Servise gidip gelen ben thh ye gidip gelen ben 1 sene önce ödediğim parayı binbir zorlukla 1 sene sonra aynı miktar olarak geri alıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vatandaş devletin ve kurumların karşısında zayıftır. Hukuk temelde zayif olanı güçlüden korumak icin vardır. Devlet bu fahiş kurulum ücretlerine engel olmasi gerekirken göz yummaktadir. Sebeplerini yazamayiz, hukuki olarak zor duruma düşeriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.