Şimdi Ara

Turkcell tam bir hayal kırıklığı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıllık sözleşmem nihayet bitti de başka GSM operatörüne geçtim.

istanbulun göbeğinde telefon çekmiyor. neymiş efendim en iyi kapsamı alanına sahipmiş. Kapsamı alanını genişleteceğine, hele önce bir kapsadığı alanı memnun etsin de...!

1 Gb internet var nasıl oldu anlamadım. 1 ay gider iken en son ki ay, 2 gün içerisinde bitti. çıldırdım. bir de dalga geçer gibi 96 kpbs iniyor.

mesajlaşmak zaten parasıyla

konuşması da 500 dk, ki zaten çok konuşan biri değilim.

siz siz olun arkadaşlar. oraya buraya sponsor olacağına fiyat ve hizmet politakalarına yatırım yapsınlar.

en iyi reklam ulusal kanallar veya sponsorluklar değil. milletin birbiirne tavsiyesidir.

son 1 ay içerisinde net rakam veriyorum 17 arkadaşıma turkcell hatlarını iptal ettirdim.

ve ettirmeye devam edeceğim. burası aklıma geldi. buradan da yazmaya başladım takipçisi de olacağım.

• Aveada 23 tlye 500 dk 5000 sms 2 gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: altaymobil

Aveada 23 tlye 500 dk 5000 sms 2 gb

aynen, milleti sömürmeyen paket.
  • 10-11 yıldır turkcell kullanırım hiç çekme problemi yaşamadım.diğer operatörlerden pahalı oldugu aşikar ama en kaliteli hizmet bence turkcell. 1-2 kız arkadaşımdan dolayı avea ve vodafone kullanmıştım asıl onlarda cekim problemi yaşanıyor.istanbulun göbeğinde nasıl öyle bir problem yaşadınız bilemiyorum ama çekip açısından en kaliteli operatör turkcelldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musbab1907

10-11 yıldır turkcell kullanırım hiç çekme problemi yaşamadım.diğer operatörlerden pahalı oldugu aşikar ama en kaliteli hizmet bence turkcell. 1-2 kız arkadaşımdan dolayı avea ve vodafone kullanmıştım asıl onlarda cekim problemi yaşanıyor.istanbulun göbeğinde nasıl öyle bir problem yaşadınız bilemiyorum ama çekip açısından en kaliteli operatör turkcelldir.

e o kadar sömürüyor. birazda iyi olsun yani :) dimi arkadaşım?
  • altaymobil kullanıcısına yanıt
    Nasıl ya ben 1gb sınırsız var turkcell de 25 tl hangi paket yada bir indirimmi bu açıklarmısın biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: fbirfn

Nasıl ya ben 1gb sınırsız var turkcell de 25 tl hangi paket yada bir indirimmi bu açıklarmısın biraz

25 lira değilde 20 liraya sınırsız var fakat abone alımı bitti diye biliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Avea dedim turkcell degil

• 2 farklı profil vardır;

1) Hiç Turkcell kullanmamış olanlar. Bunlar en iyi kesim. Hiç kullanmadıkları için diğer operatörler ile çok mutlu şekilde yaşarlar. İnanılmaz özenirim ciddi şekilde hayranlık duyar saygı gösteririm. Hiç sigaraya başlamamış gibi iradeli insanlardır.

2) Çok uzun süredir Turkcell kullanan ve memnun olmayan kişi. Bu en beteridir. Benim gibi hataya düşüp başka bir operatöre geçersiniz. Ev-İş-Okul gibi rutin arası mekik dokurken hiç bir şey anlamazsınız. Allahım şükürler olsun kurtulmuşum şu Turkcell'den dersiniz.

Ama ne zaman bir tatil köyüne, otobüs seyahatine, ortalık karışmışken taksimin göbeğinde internete veya görüşmeye ihtiyaç duyarsınız... İşte o zaman kafanıza balyozu yer "allahım ne yapmışım ben" dersiniz. Turkcellin değerini Turkcell seni terk ettikten sonra anlarsın ve çok ağır bir acıdır bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 3 Nisan 2014; 0:29:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

2 farklı profil vardır;

1) Hiç Turkcell kullanmamış olanlar. Bunlar en iyi kesim. Hiç kullanmadıkları için diğer operatörler ile çok mutlu şekilde yaşarlar. İnanılmaz özenirim ciddi şekilde hayranlık duyar saygı gösteririm. Hiç sigaraya başlamamış gibi iradeli insanlardır.

2) Çok uzun süredir Turkcell kullanan ve memnun olmayan kişi. Bu en beteridir. Benim gibi hataya düşüp başka bir operatöre geçersiniz. Ev-İş-Okul gibi rutin arası mekik dokurken hiç bir şey anlamazsınız. Allahım şükürler olsun kurtulmuşum şu Turkcell'den dersiniz.

Ama ne zaman bir tatil köyüne, otobüs seyahatine, ortalık karışmışken taksimin göbeğinde internete veya görüşmeye ihtiyaç duyarsınız... İşte o zaman kafanıza balyozu yer "allahım ne yapmışım ben" dersiniz. Turkcellin değerini Turkcell seni terk ettikten sonra anlarsın ve çok ağır bir acıdır bu.

hem katılıyorum hem de katılmıyorum.

• Avea olmasaydı cepten net hayal olurdu.
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General. -- 3 Nisan 2014; 17:53:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: web101

Avea olmasaydı cepten net hayal olurdu.
    Edit:imla

nasıl yani?
  • TheBloodyGamer T kullanıcısına yanıt
    Avea olmasaydı türkcell 1gb neti 50₺'ye satardı ondan.

• quote:

aynen. tekelcilik turkcelle göre.

haklısın. :)
  • quote:

AVEA olmasaydı aradaki 250 mb ve 500 mb internet paketleri olmazdı, hep 100 mb'de kalırdık.
  • quote:

2 farklı profil vardır;

Biz ailecek 1. kategoriye giriyoruz.

Ailede Turkcell abonesi olanlar diğer operatörlere geçtiğinden bir kaç senedir Turkcell kullanmıyoruz.

• Arkadaşlar;
    Bende Eski bir Avea müşterisiydim Vodafone taşımıştım tam 6-7 ay kaldım neti ve sms iyiydi 500dk yetmedi diye avea geçtim
    Geçmez Olaydım net felaket yavaş vodafone süperdi neyse şimdi turkcell FULL Paket nasıl 55TL olan net ne gelir fatura.?
    Yada Türkcell taşıyana 500+1gb+1000sms bedava 30TL geçsemmi acaba artık avea ve vodafone bıktım kalite istiyorum kendimce
    Sizce iyimi kötümü yaparım.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 5 Nisan 2014; 22:25:04 >
  • quote:

2 farklı profil vardır;

Hic bir alakasi yok. 11 sene turkcell ve 2 senedir avea kullaniyorum, turkiyenin bir cok sahil kesimine, illerine gittim 1 kere bile yari yolda birakmadi hatta cekmedigini gormedim. Birakin bu en iyi cekim, en iyi kalite laflarini. 500dk 2000 sms 2gb sinirsiz sonrasinda 128kbps hiza gecen ay dusuk faturadan para yansimadi (14.5 tl) sen bu hizmetleri turkcellden ne kadara alirdin onu dusun ve aradaki fiyat farki kadar kalite veriyor mu turkcell bir de onu dusun zaten kendi kararini vereceksin.

Tarifem: yeni nesil 500 (yuzde 50 indirimli)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.