Şimdi Ara

Turkcell VınnWifi Cihazı Taahhüt Bitimi Ceza ve Cayma Bedeli Ödemeden Kapatma YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 19.07.2018 tarihinde Turkcell vınnwifi cihazı aldım sınırsız internet olmuştu akk kalkması sonrası bu tarifem Temmuz 2020 de yani önümüzdeki ay bitecek şimdi sorum

Cayma bedeli ve paket aşım ücreti ödemeden ben nezaman ve nasıl kapatabilirm bu data hattını? Acaba Haziran 19dan sonra yani son fatura ayında kapatmak için başvuru yapsam benden bir cayma bedeli isterler mi ?

çünkü müşteri hizmetleri bana Temmuz 19 sonrası sakın kullanma 210₺ ücrete geçecek tarifen 20 Temmuz’da kapat diyor sonra sana 210₺ ti iade ederler kullanmadım deyip ben riske girmek istemiyorum bilen bir arkadaş yardım ederse sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 25 ocak'ta bitiyordu benimde. 16 ocak gibi hastalığımdan dolayı hastahaneye yatmıştım, ne hikmetse bu aklıma geldi. Mh aradım, hastahanedeyim çıkamıyorum ama hattı da kapatmam gerek dedim. O zaman hattı donduralım dedi 3 aylığına, müsait bir vakitte gider kapatırsıniz dedi. Neyse hattı dondurdum, gün bazlı son bi fatura çıktı, şubat sonuna doğru gittim kapattım. Son faturaya 14 lira hat dondurma bedeli eklendi, şubat ayı için sadece tkü faturası ödemiştim.

• Eğer fatura kesim tarihin 25'i ise 15.07.2020 de mh ara hattı dondurmak istiyorum de. Hattı dondurduktan sonra çıkan faturayı öde, sonra bayiiye git hat kapama başvurusu yap direk kapatıyorlar zaten. Aynı ben gibi sanada 2.85 tek bi fatura çıkar o kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.