Şimdi Ara

Türkiye 52. si olup öğretmenliğe gitmek <.<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar bugün dershane öğretmenimiz bahsetti 2 yıl önceki bir öğrencisi TM-2 Türkiye 52. si olup sevgilisini İzmir'de yalnız bırakmak istemediği için 9 Eylül Edebiyat öğretmenliğine gitmiş. Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz neler? Böyle bir durumda siz olsaydınız ne yapardınız?

• kafasini s onun ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aintmybtch

kafasini s onun ben

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Juba

Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar bugün dershane öğretmenimiz bahsetti 2 yıl önceki bir öğrencisi TM-2 Türkiye 52. si olup sevgilisini İzmir'de yalnız bırakmak istemediği için 9 Eylül Edebiyat öğretmenliğine gitmiş. Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz neler? Böyle bir durumda siz olsaydınız ne yapardınız?

Ulan bırak sevgiliyi 10 yıllık karım olsun 52. olmusun o seninle gelicek.
  • Arastir oncede sonra dogru bir kaynak bul hocan deseki 98 OSS 31.Si johnny sins inanirmisin

• Ağır mal dedim. Sonra da düşününce saygı duymak gerek dedim aşk sonuçta.
    Ama.. Be gerizekalı! Yarına beraber olacağı ne malum? Eşi olsa anlayacağım. Hayatını mahvetmiş. Edb öğretmenliğiyse sözeldir zaten Sözelden nereye giderse gitsin aynı şey

• Adriana Lima sevgilim olsa yine de türkiye derecesi yaptıktan sonra öğretmenlik okumam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

Adriana Lima sevgilim olsa yine de türkiye derecesi yaptıktan sonra öğretmenlik okumam
    Gece Gece Banlattırmayamı uğraşıyon milleti

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lastmafia

Arastir oncede sonra dogru bir kaynak bul hocan deseki 98 OSS 31.Si johnny sins inanirmisin

Sence 45 yaşında edebiyat hocasının işi gücü yok yalan mı söylüyor? Herkesi kendinle karıştırma istersen

• inanc13 İ kullanıcısına yanıt
    Bu benim bahsettiğime göre çok farklı bir konu. Derler ya zeki olmakla çalışkan olmak aynı şey değildir diye işte onun kanıtı benim bahsettiğim kişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanc13

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18352286.asp
    http://blog.milliyet.com.tr/turkiye-birincisi-menekse-okyay-balikesir-universitesi-ne-kaydini-yaptirdi/Blog/?BlogNo=324966

abi böyle haberleri görünce kendimi sorguluyorum ben ne yaptım şimdiye kadar diye? şu insanların yanında yaptıklarım(ız) koca bir hiç kalır bence. asıl emek budur.

• Edebiyata gonul vermis olsa helal olsun derdim de
    İnsan sevgilisinin yaninda olmak icin bunu yapar mi ya:/

• quote:

Orijinalden alıntı: Lastmafia

Arastir oncede sonra dogru bir kaynak bul hocan deseki 98 OSS 31.Si johnny sins inanirmisin

+1 , hocan belli ki ince bir mesaj vermeye kalkmış. Genelde bu hocalar ya körfezde yap femde oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanc13

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18352286.asp
    http://blog.milliyet.com.tr/turkiye-birincisi-menekse-okyay-balikesir-universitesi-ne-kaydini-yaptirdi/Blog/?BlogNo=324966

gerçekten çok büyük bir başarı
    çok takdir ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevgilisi için olmayıp edebiyat için olsa başka ama bu farklı

• 52. Olmuşsun be adam, sevgilin seninle gelecek! Dokuz eylül nedir ya tamam edb öğrt. istiyorsun bari (varsa) bilkent, galatasaray falan yaz.
  • sevgili bahanedir bilemeyiz onu belki gercekten ogretmenlik istiyordur

• Gerçekten o bölümde okumak istiyorsa eyvallahta
    sırf sevgilisi için kaldıysa
    neyse sövmicem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.