Şimdi Ara

Türkiye Büyük İhtimal Kıbrısa Yaptığı Operasyonun Benzerini İsrail ve Gazze Şeridine Yapacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barış Harekatı yakındır.. Dünya zemini oluşmuş durumda Türkiye'nin İsraile girmesi dünyada alkışlanacaktır. at fava bekle...

x (formerly twitter)
    3. Dünya Savaşı (@ww3mediaa) on X
    https://x.com/ww3mediaa/status/1807158920852435450

• Bundan seyin haberi var mi, mesela ABD Israil lobisinin? Cok Israil'e dusmansan en bastan Suriye'yi parcalamayacaktin aslanim Bati'yla, Israil'le, isidle birlik olup da ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KCNA///Reports: IDF jets up making sonic booms in Leb/ Turkey invades Syria

son gelen haberlere göre bizide taciz ediyorlarmış.

• Türkiye mi yapacak! Bağımsız bir ülke olsaydık yapardık. Maalesef Türkiye diğer İslam ülkeleri gibi batının kuklası bir devlet. Bu acı gerçeği kabul etmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi *** yapamaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yönetim şöyle troll başlıklar açıp başlığı anonimleştirip kaçmaya izin vermeseydi iyi olurdu.

• Radikal islamcı hezeyanına benziyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DH anonim sabotajlarına daha ne kadar izin verilecek ben asıl bunu merak ediyorum

• Türkiyeyi ilgilendiren bir mevzu yok. Böyle konuların hemen silinmesi lazım. Türk askeri kendi vatanını korur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sonra napacan Gazzeye Turklerimi dolduracan? Kibrista Turkler vardi, Israilede operasyon yapma gorevi Araplara duser. Bize vursalar hicbirinin kili kipirdamaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt

dh büyük ihtimal ele geçirildi hocam, son zamanlarda troll hesap ve anonime ve hep aynı saçma konulara teslim oldu site, anasayfa haberlerini çıkarın geri kalan seviye ortada

• Yakın tarihimiz bile bu kadar mı çabuk unutuluyor?

Kıbrıs'a, uluslararası hukuk bakımından Garantör Ülke hak ve sıfatımızı kullanarak harekât yapmıştık. Gazze'ye hangi hak ve sıfatla yapacağız?

Gerçi ABD gibi, bu tür şeylere kılıf uydurma zorunluluğu duymayan ülkeler var ama o bir istisna, o bir haydut devlet.

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Yönetim içerik kalitesine değil reklam gelirine bakıyor.

• Şu siyasal islamcılardaki gaz kimsede yok, madem bu kadar gazlısınız o gazla basıp gidin gazzeye de eliniz silah görsün.. Anca starbucks, mcdonalds basın...

• İlkokul çocukları mı konu açmaya başladı forumda?

• aklıma kızıldenizin ikiye ayrılması ve bu tuzağa düşen firavun geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 30 Haziran 2024; 14:2:17 >
  • Manik dönem hezeyanları şu şekilde devam edebilir. Biden telepati yöntemiyle düşüncelerimi okuyor, ona göre hareket ediyor. Güneş benim için doğuyor. Ben seçilmiş mehdiyim, Dünyayı kurtarmaya geldim

• Benim bildiğim Amerika'ya çıkarma yapacağız. 4 Temmuzda Kaan ve bayraktarlarla İnci Limanına, akabinde New York'a Atak 2'lerle saldıracağız. Anadolu şuan TB3 ve Kızılelma dolu. O da Texas'a saldıracak. Kanada yardım etmesin diye de Akıncı ile delik deşik edeceğiz. Çok derin bilgi bunlar aman ajanlar duymasın. Eniştemden haber aldım ben de.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.