Şimdi Ara

Türkiye'de her 1000 kişiye düşen otomobil sayısı 190 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Metrobüs yolunda yokuş ve virajlar var raylar bunda kayıyor tutmuyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Torlak Kemal kullanıcısına yanıt
    Ben bilimsel yönüne yaklaşıyorum o yüzden siyasete girince iş hep problem oluyor kutuplaşma yapılmaya çalışıyor o yüzden girmek istemedim yoksa haklısınız yetkiler dağılmış durumda ama esasında bu iş kanun çıkartıp beledeyiyi yükümlü kılarakta yapılır.

Mesela zamanıda Ekrem başkan geldi ileri atık artıma tesisini iptal etti müsilaj sorunu çıktı çünkü artan ihtiyaç ile artacak arıtma olmayınca. Sonra hükümet kanun çıkardı şimdi istesede istemesede yapacak.

Hükümetin hastanesine su, kanalizasyon yapmak zorunda olduğu gibi.

Yeni başkan valla alt geçit üst geçit filan yapmadı yarım kalanları tamamlamıştır, palyatif çözüm ile idare ediyorduk şimdi oda kalmadığı için iyiki gitmişiniz diyorum. Trafik ışığı ve tek yön yapmaya devam ediyor ama oda olsun o kadar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • faniseyler kullanıcısına yanıt

Bizim insanımızda suç ; Devlet dairelerine mesai ücreti geldi hafta sonu yada saat 17:00 dan sonra yapılan işlemlerden ücret alınacak. Hafta içi yapılan işlemler için de ücret talep ediliyor itiraz ise yok iş görülsün he he deniyor. 2500 tl Ortalama ücret çıkıyor her dosya başına insanlar bunu kabul etti bile.

• en1gma kullanıcısına yanıt

vay ufaklık.. sen hala buralarda mısın? 

• Evren7 kullanıcısına yanıt

Evet Almanya diyorduk, nerede bizim konu?

Çok biliyorsun ya bu işleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazsam bilemedim o derece

• Daha fazla olmasın zaten, ne park yeri yapabiliyoruz ne kullanabiliyoruz her akşam 20 dk otopark yeri arıyorum araba kullanmaya tövbe edeceğim, beton beton beton, her yer bina sokaklar daracık, sanarsin mağaradan çıkıp apartmana yerleştik adam gibi geleceği düşünüp tasarlamamışız ki, binlerce bina giriş otoparkı var hepsi ardiye yapılmış saçma sapan işler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel yazmışsın da, peki Erzurum'un X köyünde eşeğine hallenen Mehmet dayı bu yazdığın medeni vaadleri dikkate alır mı? Cevap belli. Demokrasi denen sistemde sayısal çoğunluğu fazla olanın borusu ötüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Şubat 2025; 11:26:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aracım yok mesela

• Motorum bile yok hatta bisikletim bile yok

• Benim için haberin özeti ..

2023 yılında her 1000 kişi başına 178 otomobil düşerken geçen yıl bu sayı yaklaşık %7 artarak 190'a yükseldi..

Bir diğer konu da Türkiye'nin otomobil parkında bulunan araçların yaşlı olması. 2024 yılı itibarıyla 16.232.458 adet olan toplam otomobil parkının %44,71'ini 0-10 yaş otomobiller oluştururken 11 yaş ve üzeri otomobillerin payı ise %55,29..

Şahsi fikrim 20 yaş ve üzeri araçlar pazarın çok daha büyük bir kısmına hakim %65-70 civarı olabilir..

• İyiki böyle eğer biraz vergi filan düşse ülkede arabadan geçilmez bu haldeyken bile trafik kilit,

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.