|
Türkiye'de SUV pazarının yeni bir lideri var
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hyundai Bayon listeye girdiyse Clio Sümbül HB' de girsin
-
Avrupada en çok satan Toyata modellerinden olan Yaris Cross hibrit listeye girememiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 6 Şubat 2025; 15:50:59 >
-
Egea cross'a ne demeli . Yerden azıcık yükseltilmiş hb sadece. Eskiden SUV dedin mi bir karizması olurdu artik yerden yüksek her araca SUV diyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim param Dacia Sandero Stepway' e yetti. Benim gibi düşünüp alanlar varmış. Sevindim yalnız olmadığıma :)
-
avrupada son yıllarda en çok satılan araçlar listesinde en üst sıralarda hep dacia sandero. yalnız değilsiniz aksine en kalabalık gruptasınız. Türkiyede avrupadaki kadar rağbet görmüyor o araç belki ama genel olarak çok satıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 6 Şubat 2025; 16:51:37 > -
İnanılmaz.. Çin de yeni versiyonu turbolu olarak çıkmış bir arabanın 3 yıllık hali bile sırf heybetli diye yok satıyor..
-
Byd almayın. Vergisiz olduğu halde vergili fiyatı halka dayıyorlar
Valla BYD iyi tanınmış eskimiş teknolojili modellere bile saldırıyor millet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Suratına tükürsen yarabbi şükür diyenlerin ülkesi. Ne protesto kültürü var, ne boykot.
Bu fiyat politikasıyla BYD alan insanlara saygı duyup trafikte yol bilr vermem.
1,5 milyona Polo alanlara yol verir misin peki?
-
Ahlak ve dik duruş, onur meselesi.
İlkokul terk g.müdürün açıklamalarından sonra hala bu markayı alan, kendini sorgulasın.
-
HAHAHAHA
-
😂😂😂👏👏👏👏👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alsınlar alsınlar 4 yıllık teknolojiyi alsınlar 3-4 yıl sonra göreceğim ben kime satacaklarını. Hayır 1-1.2 arası bir fiyata alınsa kullanımı ile beraber bir zarar göze alınırda 2 milyona yakın bu araç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şuana kadar çevremde iki kez byd araç gördüm.çoğunlukla sandero var.ondan sonra qaşgai ,hyundai nin suv aracı olarak tucson kullanıdılğını görüyorum
-
Suv oldum olası çok sevemedim bir araç ne kadar yere yakın alttan az hava alırsa o kadar keyiflidir sürmesi..
Bazı arkadaşlar "BYD satmayacak fiyatlar mecbur düşecek" diyordu biz de Türk milletini tanımıyorsunuz koşa koşa gidip alacaklar dediğimizde alternatifi çok nereye satacakmış diyorlardı ha sorsak şimdi 1700 tane çok mu derler. :D
-
Fiyat konusundaki eleştirilerin tamamına katılmakla beraber bu araç 1940 kg ağırlığında. Yaklaşık 2 ton olan bir araçta 1.5 benzinli motor var. Bu motorun elektrikli menzili bitince 2 tonluk aracı çekmesi bekleniyor. Menzil ortalaması 90-100 km. Hatta bir olumsuz husus daha söyliyim. Benzinli aracın bakım masrafından kurtulamadığı gibi hibrit motorun bakımı da üzerine ekleniyor. Yani byd, maalesef bu motor ve bu fiyatla bilinçli bir kullanıcının yaklaşmaması gereken bir model getirmiş ülkemize.
Suratına tükürsen yarabbi şükür diyenlerin ülkesi. Ne protesto kültürü var, ne boykot.
Bu fiyat politikasıyla BYD alan insanlara saygı duyup trafikte yol bilr vermem. |
Byd almayın. Vergisiz olduğu halde vergili fiyatı halka dayıyorlar
|
İnanılmaz.. Çin de yeni versiyonu turbolu olarak çıkmış bir arabanın 3 yıllık hali bile sırf heybetli diye yok satıyor..
|
1,5 milyona Polo alanlara yol verir misin peki? |
Ahlak ve dik duruş, onur meselesi. İlkokul terk g.müdürün açıklamalarından sonra hala bu markayı alan, kendini sorgulasın. |
Valla BYD iyi tanınmış eskimiş teknolojili modellere bile saldırıyor millet
|
Egea cross'a ne demeli . Yerden azıcık yükseltilmiş hb sadece. Eskiden SUV dedin mi bir karizması olurdu artik yerden yüksek her araca SUV diyorlar. |
Mesele aracı kaça aldıkları ya da o araba o parayı etmez değil. BYD'nin zaten araç satışı vardı. Fiyatları belliydi. Aldığı vergi teşviğini kârlılığını artırmak için kullandı. Aradaki farkı idrak edemeyecek kadar basiretsiz misiniz? |
Siz babasının oğlu musunuz adamların? kârı size yansıtacaklar diye kontrat mı yaptınız? yansıtmadıkları halde çatır çatır satmıyorlar mı? demek ki doğru fiyatlama yapmamışlar mı, demek ki bu piyasayı bu halkı iyi tanıyorlar değil mi? bu kadar mı ticaret nizamından uzaksınız, şu BYD konusu insanların ne kadar memur zihniyetli ticaret bilmez olduğunu açığa çıkarmak için gerçekten harika oldu. Almazsınız, herkese de durumu açıklayıp aldırmazsınız olur biter, üstteki arkadaş ne güzel yapmış. Bana da soranlar oldu, hakkından pahalı, alınmaz diyorum, zaten kendim bedava verilse aynı gün satarım da. Yolda görse alana yol vermezmiş? sizin gibi kendini bir şey zanneden insanlardan ayıklamak lazım asıl şu yolları. |
Benzer içerikler
- whatsapp sohbet teması değiştirme
- truecaller nedir
- telegram numarasız hesap açma
- youtube reklam engelleyici
- whatsapp neden açılmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X