Şimdi Ara

Türkiye Gerçekleri - Bir Biyomühendisin Hikayesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllarca verilen emek ve tek suçu Türkiye'de doğmak olan bir adam. Bir çoğumuzun bile ne olduğunu bilmediği Biyomühendis kendisi. Hayatının bu hale gelmesine sebep olan şey ise devletten burs alarak Pensilvanya üniversitesinde doktora yapmak . Sırf içinde Pensilvanya kelimesi geçiyor diye kimse bu adamı bir yere atamak başına dert almak istemiyor. Ne hallere geldik , yazık bu hayatlara.

Video Burda yorum sizin,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msavural -- 13 Eylül 2017; 16:2:30 >

• olayda hatalar zinciri var.
    yeterli iş yokken,üniversitelerde biyomühendis kontejanının yüksek miktarda açılmasını onaylayan devlet.
    o bölümlerde okuyan gençler.

bu adama şimdi o yada bu şekilde bir iş verilmiş. bu adam ne bekliyordu ki?
    devletin yarım milyon dolar karşılıksız hibe vermesini, al bu parayla kendi labaratuvarını kur,kendi maaşını da kendin belirle falan mı denmesini bekliyordu?

videoda iban numaraları falan paylaşmış acaba kendisi kaç defa yardıma muhtaç birisine yardımda bulunmuş.
    bu adama o iş bile çok. direkt bunu işten atıcan,bikaç yıl boş gezdikten sonra köye çapaya gider kendisi.
  • Biyomühendislik , biyomedikal mühendisliği . Bunlar sözde geleceğin meslekleriydi . Bizim ülkemizde gelecek daha çok geleceğe benziyor . O yüzden gençler tercih yaparken dikkat etsinler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim devlet iş bulma kurumu mu tercih yapmadan önce bu mesleğe Türkiye'de ihtiyaç var mı diyecek kadar beynin yoksa napalım

ben de yurtdışında master yapıyorum alanımda Türkiye'de hakkını verecek yer çok nadir, onu düşünerek başka ülkelerde çalışacak şekilde planlarımı yapıyorum böyle video çekip zırlamanın anlamı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara genetik ve biyomühendislik düşünmüştüm iyi ki ben ondan oda benden uzak durmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.