Şimdi Ara

Türkiyedeki telefon fiyatlarına isyan ediyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tepkimizi göstererek bu işe bi dur demeliyiz yurtdışında en pahalı telefon 500 dolar burda telefonlar 2000 lira devletin aldığı vergiyle 1 telefon daha alınır en az sıfır telefon alamıyorum nokianın 20 dolarlık modeli bizim marketlerde 300 lira nedir bu fark arkadaş appleın 300 dolarlık telefonu burda 1700lira devletin vergileri yüzünden sıfır telefon alıp kullanamıyorum bi şekilde tepki göstermeliyiz aynı dertten yakınan arkadaşlarım vardır kesinlikle en kötü telefon 500 lira aylık maaş 700 lira zaten verginin vergisini kesiyorlar yeter artık be

• Katılıyorum Bunun sorunu malesef cari açık
  • Hakkımı helal etmeyerek protesto ediyorum. Ahirette hepsinden kan alacam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınan vergı oranlarında haklısın,bırde mılyonlarca benzın alan kısıyı dusun sen ben telefonla bır ıkı olmadı uc yıl ıdare edebılıyoruz herhafta benzın alanlar mesela daha beter.
    Cöp vergısı dıye ucret alınan ulkede,devlet cep telefonu vergısını yeeterlı gormemıs olsa gerek bırde telsız kullanım vergılerı dusuyor her ay bakıyelerden.Ama maalesef sandıkta mılyonlarca ınsan bunları unutuyor.
    Pırlanta da % 0 yazıyla YUZDE SIFIR otv var ama elektronıkte masallah telefonun kendısı kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem bu fiyatlardan şikayetcisiniz
    örgütlenip baş kaldıracaksınız pc başında oturmakla olmaz sokaklara çıkacaksınız
    halk devletten korkmamalı devlet halktan korkmalı
  • hiç kimse 1 gün yakıt almasın o zaman görürüm ben onları 1 gün protesto edebilsek yeticek kimse 1 hafta alışveriş merkezlerinden vs telefon almasın yine aynısı olur ama biz durmadan alıyoruz ben çapımda protesto edicem ve sıfır telefon alıp aldırmıycam artık devletede gitsin ama bu kadar değil sömürülmeyelim
  • Durmak yok yola devam AKP ye oy vermeye devam edin!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golgeee -- 6 Temmuz 2013; 14:59:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yalnız şöyle bişey var türkiyede resmi garanti süresi 2 yıldır.avrupada bu süre 1 yıl.sırf bu nedenle bile fiyat 100-300 tl oynlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.