Türkneti epey zamandır kullanıyorum ilk kullandığım zamanlar da 72mbit hız alıyordum zaman sonra bu hız düşmeye başladı, başka ISS lere geçtim turknetin kötünün iyisi olduğunu anladım tekrar geri turknet kullanmaya başladım ama şimdi hız limitleri daha da düşmeye başladı. Hat stabil olsun diye 50mbps yapalım öyle kullanın dediler bende tamam dedim ondan sonra 51119 olması gereken değer 48-49 larda geziyor, 75mbps çıkarttım yine aynı değerler var, müşteri temsilcisi beni arıyor sorunun çözüldü telekom kablosu kopmuş falan sonra en son verebileceğimiz hız bu böyle 48-49 kullanırsınız diyor bu ülkede kafayı yememek elde değil. İnternet evrimini tersten yaşatıyorlar Saha dolabına uzaklığım 167 metreydi ve bunu turknet müşteri temsilcisi onaylamıştı, şimdi sorun yok denilen alt yapının uzaklığına ve verdiği hıza bakın şaka gibi |
Turknet 50mbps hız veremiyor, gün geçtikçe hız düşürülüyor
-
-
Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız kontrol ederek bilgi vereceklerdir. -
zaten devam eden destek kaydım var müşteri temsilcileriniz bot gibi cevap veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaster -- 3 Nisan 2022; 13:43:30 > -
Kontrol edebilmem için kayıt numaranızı gönderir misiniz? -
iç tesisatta sorun var
-
2 kere turknet ekibi geldi iç tesisatta sorun yokmuş
-
Destek Numarası
51630672
-
iç tesista bak veya cat6 kablo çek ankastredan farklı başka modem varsa dene şuda olabilir bağlı bulunduğun genişbant saha dolabında çok fazla yoğunluk varsada yapabilir hız düşmedi kısacası bir çok etken olabilir.
-
o zaman sokaktaki kablolarda sorun var. Ama bir yerde sorun var ona eminiz. 30 metreden bu kadar kötü değerler alman için kabloların kopuk olması lazım.
-
hocam normalde benim saha dolabına mesafem 167-170 metre ve bunu turknet onaylamıştı, netspeed de alt yapı sorgusunda ki uzaklık doğru çıkıyordu yani onun için bu resmi attım
-
hocam 1 yıl içinde net 70-65-50-48 buralara kadar geldi sizce normal mi ayrıca boş port da var, madem çok fazla kişi kullanıyor neden halen port var.
-
Muhtemelen yakınınıza yeni saha dolabı konmuş ancak siz hala uzak olan dolaptan hizmet alıyorsunuz. Telekom'un işlerini anlamak güç.
-
Destek kaydınızı kontrol ettiğimde net uzmanımız yaklaşık yarım saat önce hattınızda bir güncelleme yaptığını ve sonuç aldığında size arama yapacağını iletmiş. -
mesafe 30 mu 160 mı, ilginç bir durum
-
yok hocam burada 1 saha dolabı var 2. neyimize, benim burada anlatmak istediğim netspeed sitesinde alt yapı sorgularken 167 metre gösteriyordu bende doğrulunu öğrenmek için turknet müşteri temsilcisine sordum o da doğrudur demişti, şimdi alt yapı sorguladığımda hatta sorun yok dedikleri alt yapıda uzaklık 30 çıkıyor onun için o resmi ekledim
-
net uzmanınız beni 3 saat önce aradı alabileceğiniz hız şimdilik bu dedi, ben size çok suçlu bulmuyorum ama bizim hakkımızı savunmuyorsunuz telekom müşterilerine öncelik sağlıyor biz paramızla rezil oluyoruz, telekom kullanan arkadaşım 50mbps kullanıyor hattın değeri 58mbps bu adalet mi şimdi
buyurun arkadaşın interneti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megaster -- 3 Nisan 2022; 16:45:49 > -
Hattınızın öncelikli olarak tekrar kontrol edilmesi için bilgi verdim. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız. -
net uzmanınız tekrar aradı aynı şeyleri söylüyor sanırım siriyi kullanıyorsunuz
-
Net uzmanımız adrese ekip yönlendirdiğini iletti. -
Aynı şeyi şu an ben de yaşıyorum. Ankara pursaklar 72mbps olan hız 2 gündür 11-30 arası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muratcan Ergen -- 3 Nisan 2022; 17:14:41 >
Benzer içerikler
- modemden cızırtı gelmesi
- vae fiber modem
- turknet altyapı haritası
- türk telekom iptv engelleme
- fiber internet kablosu modeme nasıl bağlanır
- gigafiber nedir
- zyxel modem kurulumu
- turkcell abone sayısı
- en hızlı internet
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X