Tam 2 ay önce yapmış olduğum başvuru talebimi İzmir'in merkezinde oturmama rağmen çözemedikleri, hiçbir bilgilendirme dahi yapmadıkları, destek kaydı açmaktan öteye geçemedikleri için an itibari ile iptal ettirdim.Bu "ÜSTÜN" hizmet anlayışlarından dolayı TurkNete teşekkür eder başarılarının devamını dilerim... |
Turknet gigafiber hayal kırıklığı
-
-
Merhaba, GigaFiber talepleri sayfamızdan alınmaktadır. Talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirilecektir.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
-
Ben zaten ttnet başvurusu yapmadan önce turknet bağlattırmayı düşünüyordum.Fakat adresimde altyapı yoktu.2 ay önce binanın içerisine turknet kutusunu gördüm.Yazmış olduğunuz siteden adresimi tekrar kontrol ettiğimde adresimde gigafiber altyapısı olduğu görülüyordu.Hemen sonrasında başvuru yaptım(12.11.2022).Binada kutu olmadığı söylendi.Fotoğrafını gönderdim ve bunu en az 5 kişiye anlattım.Her seferinde destek kaydı masalını dinledim.Görüştüklerim arasında 2 kişi normalde bağlantıya çoktan gelmeleri gerektiğini bağlantının en fazla 2 hafta sürdüğünü bu sürecin gereğinden fazla uzadığını vs söyledi.Ama ne arayan oldu ne gelen ne bilgi veren...Uzun lafın kısası bahsettiğiniz site üzerinden sorguladığımda adresimde altyapı görünüyor sorun sizin göstermiş olduğunuz ilgi
-
Müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? -
@caner3526 anladığım kadarıyla ilk defa Türk net müşterisi olmak istemişsiniz ama olamamışsınız. Eğer bu şekildeyse @TurkNetDestek in olmayan müşteri numarasını istemesi çok ironik olmuş.
-
kahkaha attım :D
-
3 Firma dışında maalesef diğerleri sadece bal yapmayan arı. Ya siyasi olarak ya başka bir şekilde gelişmeleri pek olmuyor. Mesela Turknet heryerde reklamını görürsünüz ama istanbulda toplasanız 3 4 mahallede anca ya vardır ya yoktur. Superonline- Türk Telekom - Türksat bu 3 lüden dolayı pek hareket edemiyorlar ama diğer firmalarda alt yapıdan çok reklama para yatırıyorlar.
Kardeşim işcine çalışanına para vermeden köle gibi şi yaptırıp iyi bir şey beklemek aptallık. Bu kafalar bunları bitiricek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X