< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Android Efendisi -- 21 Ekim 2022; 16:22:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türknet gigafiber için yeni kullanıcı arıyor
-
-
Türknette saha operasyonu daha oturmamış. Bunun anlamı bu.
Geçen gün Noluyo Ya kanalında Fırat'ın bile Gigafiber reklamını yaptığını gördüğümde, Türknet'in pazarlama ve reklam biriminin kaynaklarının saha operasyonundan daha iyi olduğuna kanaat getirdim. Sanırım stratejileri bu. Merak ile anılmak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saçma sapan bir durum. 1 eve 3 defa gelinmesi.
kabloyu çeker kutuyu koyarsın sonra geriye kalan iş için 2 kişi tutarsın o da nasıl.
istek yapıyoruz gigafiber için yapmasak neyse bakacak Hee bu bizim abonemiz hadi bakalım kuralım diyecek.
Gelecek binaya birisi kutuya gelen kabloyu sonlandırırken diğeri eve kablo çekecek , eve kablo çekerken işi daha kısa süreceğinden ( halihazırda fiber varsa ) çünkü delme yada sonlandırma yapmadığından sadece uç uca ekleme yapıp cihazı takıp testini yapıp çıkacak.
Bu işlem 15 dakika sürer hadi 30 dakika sürsün.
Hergün 8 saat çalışsa ekip aralarda dinlemeleri de saysak 10 ayrı yapıya gitmeleri demek.
Ben en uzun süreyi hesapladım. ayın 13 ünde geliyor adamlar sonlanmasını yapıp gidiyor..
Hani şeytan diyor ki git türkneti dondur birkaç ay daha ucuz ve aynı hızı veren bir operatörden al neti. Nasıl olsa fiber altyapısı var.
Ayda 40 TL daha az verip 5-6 ay 250 TL kar edip Tekrar aboneliği aktif et.
Şuan yaptıkları TT nin yaptıklarının daha kötüsü. TT en azından kendi abonesine öncelik veriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba, işlemlerinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Destek kaydı numaranızı gönderir misiniz? -
Bende 3 Ekimde başvurdum.20 Ekim oldu hala randevu için aranmadım. 3 hafta içinde aranacak denmişti oysaki şurda 3-4 gün kaldı 3 haftanın dolmasına aranacağımı da sanmıyorum artık.
Destek Numaram : 56611333
-
Gigafiber de yeni abonelik yapmak geçişten daha kolay oluyor hocam, zaten kendileri de söylüyor geçişlerin tam ne zaman yapılacağını bilmediklerini.
Edit: eskiden yeni abonelikler de kurulum ücretsizdi şuan 250TL ücreti bulunuyor, adsl veya düşük hızlı internet kullanıyorsanız yeni bir abonelik başvurusu yapmanız kurulumu hızlandıracaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacrific3 -- 20 Ekim 2022; 12:9:31 > -
Merhaba, dönüşüm işlemleriniz için ilgili ekibimize bilgi verdim. -
56527666
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim altyapım zaten fiber. Ben bulunduğum lokasyonda fiber olsun diye 4 ay TT ile uğraştım. Ben getirttim fiberi.
videoda anlatılıyor işte fiber olan noktalara gigafiber i getirmek daha kolay diye. Getirttim de ne oldu ? Şimdi de deniliyor ki ekipleri yoğunmuş.
Sen bir eve 3 kez ekip yollarsan tabi olur ve eski abonen yerine yenisini öne atarsan işin çorbaya döner.
Şuan türknetten daha ucuza servis sağlayıcı da var. yayın açmayan geçer onlara emin olsun.
Adam dicek ki ikisi de 100 veriyor niye fazla veriyim zaten fiber altyapısı var.
Dönüşüm işlemlerinizde sürecinizin uzadığını belirterek önceliğinizi ilettim. -
Yarın hem btk olmak üzere her yerden onlarca kayıt açıcam eğer Yarın bağlantı yapılmazsa.
Aynı lokasyonda ayrı aboneye daha iyi imkanlar tanımak hiçbir şirketin inisiyatifi olamaz.
Aranmazsın , dediğim gibi önceliği yeni kullanıcıya veriyorlar.
Kaç senedir abonesiyim gelse bana gelirdi
-
Saha çalışanı eli cebinde dolaşırsa, buna göz yumulursa, Yeni yemek yiyelim sabahki önemli değil anlayışı olduğu sürece ne şirket gelişir nede İnternet kullanıcısı rahat eder.
Ses çıkarmadığımız sürece bu böyle devam eder.
İlgili ekibimize işlemlerinizin önceliği için tekrardan bilgi verdim. -
2 saat kaldı. Fiber gelmesini sağlayana kadar neler yapıyorsam karşılığı verilmezse bugün peşine düşerim.
Ayrımcılık bir şirketin seçeneklerinden biri olamaz .
tuhaflık var tabi tarihleri karıştırmışsın
-
Bunun yerine destek olsan daha iyi olmaz mıydı .
Bu rezil firmanın karnı doymuş bulaşmayın bu firmaya.Her yerde şikayet görüyorum son zamanlarda.Benide mağdur ettiler 1 haftadır internetim yok.
-
Gelişmek isteyen bir firmanın bu şekilde çalışması çok kötü. Ben saha ekibini yönetecek olsam hem bütün kullanıcılar rahat ederdi hem son 1 yılda kazandığı müşterinin 2 katını yarı zamanda kazandırırdım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- internet ışığı yanıp sönüyor
- fiber internet kablosu modeme nasıl bağlanır
- türknet kurulum ücreti
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- turknet altyapı haritası
- turknet fiyat 2024
- turknete geçiş
- turkcell abone sayısı
- statik ip
- en hızlı internet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X