Şimdi Ara

Turknet Rezaleti Allah sizi bunlardan korusun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu arkadaşlardan internet hizmeti alacakların kulaklarına küpe olsun.
    Gecen hafta pazartesi başvuru yaptım. Persembe gunu hizmet taşima işlemim gerçekleşti ve o gunden beri internet hizmetim de telefon hizmetim de yok. İzmirin gobegindeyim. Adamlari ariyorum ama adamlar bi hafta olmuş daha arızanın ne olduğunu bile bilmiyorlar. Ezbere laflarla konuşmaktan başka bir olayları yok iş ahlakı malesef yerlerde. Bi firma yetkilisi var forumda adı @doominsert adam mesajlara dahi cevap vermiyor. Foruma girdigi de pek soylenemez. Bi yardım arkadaşlar ya akıl sağlığımı kaybedeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne bekliyorsunuz ki bu firmalardan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorma hocam allah kahretsin gerçekten

• Kardeşim orada üstüne basa basa Taahhüt yok yazıyor neden illa ki ısrar ediyorsun.
    İptal ettir Türk Telekom bağlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 30 Kasım 2016; 20:10:53 >
  • İzmir in göbeğindeysen turknet ile ne işin var? Superonline, uydunet en kötü tt fiber taktırın gitsin..

• Hocam sormayin butcem problemli malesef babamin engelli indirimi ile 45ödeyecektim ona kandım.

• turk.net taahhütsüz iptal ettireceksin taşınacaksın sonra tekrar bağlayacaksın.

bu arada supreonline fiber ya da turksat kablonet kullanmıyorsan nakil sorunu tüm sağlayıcılar da var

turk.net ile alakalı değil ttnet de de aynı sorunlarla karşılaşıyorsun
  • sen birde bağlandıktan sonra gör
  • Evlere şenlik kisim problem ne diyorum bir haftadir onu dahi bulamamişlar. Bir hafta yahu vallahi ayıp.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.