Şimdi Ara

Turknet ve Millenicom Kullanıcıları Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir eve taşındım ve binada türk telekom fiber interenet kutusu var ayrıca hemen sokakta da türk telekom fiber kutusu var.
    Turknet de sorgulama yaptığım da vdsl altyapısından 75 mbps download 4 mbps interneti 85 liraya alabileceğimTurknet ve Millenicom Kullanıcıları Acil Yardım

Ya da Millenicomdan fiber üzerinden 85 mbps download 4 mbps upload 100 liraya alacağım
    Turknet ve Millenicom Kullanıcıları Acil Yardım

Kafamı karıştıran tarafı fiber olmasına rağmen neden 85 mbps hız alabiliyorum sizce fiber millenicomu mu yoksa vdsl turkneti mi seçmeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammet köklü -- 2 Ekim 2019; 16:26:35 >

• 100 mbps alırsın fiber varsa o tahmini rakam abone sayısına göre değerler değişiyor.

Türknet Fiber olarak alamazsın Vdsl2 bile Türknet alma o kadar rezil bir firma.

Millenicom alabilirsin.
  • Merhaba,
    Siz değerli internet kullanıcılarını Millenicom ailesinde görmekten mutluluk duyarız.
  • Binadaki fiber kabinin ve içinin fotoğraflarını çekebilir misiniz?
  • şuan evde değilim cumartesi çekebilirim
  • Fiber almanızı öneririm millenicomda taahhüt yok ayrıca adsl ile 75 mbps aldığınız tam 75 almazken milleni ile tam 85 alırsınız ama bu arada milleni faturanız 109 TL olacaktır çünkü modem kiralama bedeli isteyecklerdir bilginize

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turknet alın, fiber millenicomlu olarak söylüyorum bunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sametyiigit kullanıcısına yanıt
    sorununuz nedir acaba
  • Muhammet köklü M kullanıcısına yanıt
    Akşamları hızda düşüş yaşıyorsunuz büyük düşüşler örnek olarak 100mbps kullanıyorsunuz akşam 15 20ye düşüyor. Akşam olmadan gece gündüz farketmeksizin birçok siteye hız kısıtı koymuşlar mediafire yandex disk sourgeforge NETFLİX çoğu sitede kısıt var

• sizin orası fiber değil vdsl. Binadaki veya yakındaki üstünde fiber yazan kabine kadar fiber geliyor sonrasında bakır dsl e dönüyor. Yüksek ihtimal tip11 kabin.

Millenicom alsanız bile vdsl alacaksınız fiber değil. (bende aynı kabinden turknet vdsl 100/4 kullanıyorum - 2 yıl kadar 86 kullandım sonradan 100 e yükseltildi)

fiber olsa direk 100 yazardı kusuratli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametyiigit

Akşamları hızda düşüş yaşıyorsunuz büyük düşüşler örnek olarak 100mbps kullanıyorsunuz akşam 15 20ye düşüyor. Akşam olmadan gece gündüz farketmeksizin birçok siteye hız kısıtı koymuşlar mediafire yandex disk sourgeforge NETFLİX çoğu sitede kısıt var
    hız kısıtını nasıl farkettiniz hocam? Sosyal medyalarda da var mı, instagram misal
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

hız kısıtını nasıl farkettiniz hocam? Sosyal medyalarda da var mı, instagram misal

Alıntıları Göster
    Sosyal medyada sıkıntı yok

Nelerde tam olarak kısıtlama var?
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Millenicom akşam hız kısıtlaması diye bir konum var oraya bakabilirsiniz

Tamam hocam.
  • her iki sağlayıcıyı da kullanıyorum memnunum Netflix'e bağlanma konusunda türknet daha iyi
  • Turknet ve Millenicom Kullanıcıları Acil YardımTurknet ve Millenicom Kullanıcıları Acil Yardım

içini açamadım anahtar gerekiyordu

• Muhammet köklü M kullanıcısına yanıt
    İçini açmaya gerek yok FTTB bu.Binaya kadar fiber yani.Teorik olarak 100mbit alınması gerekir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.