Şimdi Ara

TürkTelekom'da Taahhüt yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum, SELFY 2GB daydım 500DK 5000SMS 2GB'a 27 lira ödüyordum sanırım. Bir bayan aradı az önce Size özel falan filan derken 8GB duydum dedim iyidir heralde uzun süredir de TT kullanıyorum değişmek istemedim şimdi uğraş dur diye kabul ettim ben de ilk ay 10TL sonraki aylar paket aşımsız ve İletişim Vergisi ile 30,50TL dedi 1000DK 1000SMS 8GB 29TL sizce iyi mi yaptım?

edit: bu arada paket müşteri alımına kapatılmış Müşteri Hizmetleri bizi arayarak ve sadece aradığı zaman paketi alabiliyomuşuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhammedMustafaKARA -- 28 Şubat 2017; 16:51:49 >

• Vodafone 400 dk,1000 sms,2 gb 15 tl mis gibi forumda görüp katılmıştım ekim/kasım gibi
  • 4 gb internet 800 sms 1000 dk 18 lira

Ama Siz Faydalanamasınız Çünki TT nin Bana Özel Tarifesi Hahhahaha

Siz Ödeyin 25-30 hahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Vodafone 400 dk,1000 sms,2 gb 15 tl mis gibi forumda görüp katılmıştım ekim/kasım gibi

Vodafone kullanmıştım. O zaman çok fazla avantajı yoktu Turkcell'e geçmiştim adıma özel hat verilecek diye ve hem çok fazla avantajı vardı Turkcell'in bi süre sonra fatura şişmeye başlayınca Taahhütü bitince TT'ye geçtim çekim sıkıntısını bir kere yaşadım o da dağın başındaki memlekete gidince. Genel olarak çekiyor TT hem de ucuzdu ama bu Taahhüt olayı çok gerdi beni TT'de ek bişi yansıtırlarmı diye..
  • 26 liraya

600dk 500sms 4gb int

Bimcell farki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 28 Şubat 2017; 17:19:59 >
  • Ayni paketi kullanıyorum memnunum 12 ay mı taahhüttün

• quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

Ayni paketi kullanıyorum memnunum 12 ay mı taahhüttün

12 ay. sizin ki?
  • Yanlis yere konu actin dostum bu forumdakilerin kullandigi en kotu tarife 15 liraya 15 gb internet sinirsiz konusma şeklindedir. Her turlu kaziklandin damgasini yersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedMustafaKARA

quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

Ayni paketi kullanıyorum memnunum 12 ay mı taahhüttün

12 ay. sizin ki?

Benimki de 12 ay, iyi fiyat bence

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Vodafone 400 dk,1000 sms,2 gb 15 tl mis gibi forumda görüp katılmıştım ekim/kasım gibi

Ayni durum

• Telefon aldığım için 1 GB a zorunlu olarak 32 TL veriyorum vergi hariç güzel günlerinin tadını çıkar

• 1000 sms 5000 avea 1000 heryöne 4GB - kamu paketi 35 tl - TT

(babam ödüyor diye kurcalamıyorum yoksa 4 yetmiyor da işte )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.