Şimdi Ara

“Türktelekom taahüt bitti fiyat uçtu” tavsiyeniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Türktelekom 35mbit sınırsız yalın internet (70tl) abonesiyim.
    Taahhütüm 2019 kasım ayında bitiyor.
    Türktelekom tarafından sürekli arıyorlar.
    Taahhütümü yenilemezsem fiyat 148 tl
    Yeni taahhüt verirsem fiyat 117 tl oluyor mevcut paket için

Sorum şu
    Mevcut ödediğim fiyatla devam etme şansım varmı
    Yada daha uygun fiyatlı farklı operatöre geçmelimiyim

“Türktelekom taahüt bitti fiyat uçtu” tavsiyeniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haxz -- 12 Temmuz 2019; 16:35:34 >

• Valla benim de dueum bu millenicom basvueus yapdik bakalim. Tahhutsuz firmalari deneyecegiz mecbur.
  • Mevcut tarife fiyatıyla devam etme şansınız yok.

Tavsiye isterseniz Milenicom'u size tavsiye ederim.

Eğer isterseniz benim kodum (63B9A123) veya diğer kod paylaşan arkadaşların kodlarından biriyle başvuruda bulunup karşılıklı 1 ay ücretsizde internet kullanabilirsiniz.

Böyle uygun fiyat ve imkanlar varken size verilen faiş fiyatlara tenezzül etmeyin ve en kısa sürede hattınızı kapatmadan taahütsüz bir firmaya geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex59 -- 12 Temmuz 2019; 17:49:36 >
  • Netspeede bakabilirsin ben 75 mbitlik tarifesini kullanıyorum lol türkiyede 13 lol westte 50 cs go da 40 60 arasında ping alıyorum serverine göre değişiyor
  • bana aynı fiyati çekmişlerdi 16 mbps 80 lirayı kullanıyordum yine teklif yapti telekom 80 lira 16 mbps diye bende reddettim 56 liraya netspeede geçtim tavsiye ederim ping değerlerim telekomdan sonra 15-20 aşşaği düştü pubg'de loldede 4 ping aşşaği düştü 22-23 ping vardi telekkmda şimdi 18-17 denemekten zarar gelmez
  • netspeed kullanıyorum hem ucuz hem taahhüt yok beğenmezsen hattı kapat... hattınızı kapattırmadan taahhütün bitince geçiş yapablirsiniz tavsiye ederim.zaten telekom da müşterileri bilerek diğer iss lere yönlendiriyor sanki fiyatlara yaptığı zamlarla ...
  • Bende de aynı sıkıntı var. Fiyatları uçurdular, seneye bitecek, ahlaksızlar şimdiden arayıp 1.5 katı fiyat çektiler. Zaten vaad ettikleri hızı da sağlamıyorlar AKN kalktığından beri.

Ben taahhütüm bitmeden geçmek istiyorum başka bir sağlayıcıya, fakat telekomu iptal etmeden geçerek aynı anda ikisini de deneyerek karar vereceğim.
  • alex59 kullanıcısına yanıt
    ne beleşçi olduğunuz
  • netspeed al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.