Hiç bilmedğimiz yada farkında olmadığımız güzel araçlar piyasası tam oluşmadığı için değerinin altında satılan araçlar mutlaka vardır...
sizce bunlardan hangileri alınabilinir..
parçası olup hatta pahalı olmayan sorun çıkarmayan ,keyif veren hangi araçları yazarsınız?
ve sizce niye satılmıyorlar...
Yıl olmuş 2020 ucuz araç mı kaldı? Bu devirde piyasasının altında satılan araç yok. 2003 model araçlara 40 bin TL isteniyor
Oyle bi araba olsa zaten tutar.Parcasi bulunsun,konforlu olsun ama ucuz olsun.Uzerine tereyagi da gezdirem mi?
Gelly, chery modelleri tam ederinde satılıyo bence. Ama almak yürek ister. Son sahibi olmak mümkün
Gazeteleri takip ediniz, Birde Kango vs. 20 civarı dizel az yakan yerden yüksek geniş araç götür getir yapan iş amaçlı çok fonksiyonlu piknik, kamp, köy vs kullanım sağlar
tamda aynı istek ve ihtiyaçtan ötürü benzer bir araştırmaya girişip mitsubishi attrage almıştım. Takribi 1,5 sene binip artık küçük gelince satmıştım. En keyif aldığım aracım olmuştur kendisi. Hem az yakıyordu (5,5/100Lt) hem de serviste bakım maliyeti uzuzdu.(2018 yılı 575 TL). Ayrıca donanımlı bir araçtır.
Aramızda mutlaka niye fazla para vereyim diyen yada bütçem yetersiz ama donanımlı olsun deyip bilmediğimiz araçlar alan arkdaşlar mutlaka vardır..mesela bir arkdadışımız paylaşmış...
sizin bu şekjilde aldığınız yada yakın çevrenizde alanlar varsa marka model donanım ederi ve nasıl bir araçtı anlatırsanız bilgi sahibi olmuş oluruz..
mesela dacia stemway vs..nedir bu fiyatlar yahu 2.elleri 75.000 küsur üstelik donanımı az..üstelik kilometreleride yüksek..sırf tutuyor diye bizi neye mecbur bırakıyorlar...
Forumda cruze dediler fiat bravo dediler, avensis dediler 40-45 bin tl bandında gezen araçlardı bunlar 55-65 den aşağı temiz araç kalmadı. Hatta i10 dediler i20 lerin fiyatını geçti i10
Bence Opel Omegalar tam bu tanıma uyuyor , benzin otomatik 2000-2001 ler, yedekte 10,000 tl hazırda tutulmalı
b suv sınıfında donanım zenginliği ve otomatik vites olması açısından suzuki vitara'nın fiyatı rakiplerine göre uygun kalıyor.
renault latitude, chevrolet captiva
Seat Exeo bu konuda değerini bulamamış, satmamış audi a4 b7 kasa ile aynı platformdan çıkan arabadır. Onu örnek gösterebilirim.
Not: exeo sahibi değilim, exeo satmaya çalışmıyorum.
Kia ceed var. Para etmiyor.
O mantıkla gidip 2017 de 2015 model attrage almıştık. o zaman sıfır 53 idi rakip b sedan otomatikler 65-68 arası , haziranda aracın rayici 70bin çıkıyordu (kaza eksper raporu) şu an 75 civarına gidiyor.
Ben artık dediğin gibi bir araç kaldığını sanmıyorum. Bravo dizel otomatik eskiden 50 idi 100.000km fln olanları şimdi bu paraya 250.000km bulunuyor.
Belki space star bulunur diyeceğimde onun parasınada i20 bulunuyor zannımca...
Cruze 1.4T 55 den 65-75 lere çıktı eskiden f-p denilen tüm otomobiller orta direk için zor alınacak araçlar listelerine giriyor artık...
bravom vardı ne guzel. arka cama satılık yazmıstım. internete ilan bile koymadan biri baktı 10 dk ustasına gosterdi aldı gitti. ben hic konusmadım nerdeyse.. hayatımda bu kadar kolay araba satmadım :) (aracım ad cilli gibiydi herseyi yeniydi)
Önceki aracım lancia delta idi. Dizel otomatik, donanımı fena değildi. Açılır cam tavan, deri koltuk, hız sabitleme, yağmur far sensörü, dönüşe duyarlı sis farları, otm kararan dikiz ayna, hız sabitleme, sınırlama, çift yönlü klima, sonradan takılma multimedya, geri görüş vs vardı. Tutulmayan, f/p aracı bana göre. 60-70bin bandına bulunabilir.
2015 model 3008 ile 2016 (yeni kasa olanı) 3008 arasında en az 1.5 kat fiyat farkı var. Motor ve şanzıman aynı, eski kasa daha geniş iç hacime sahip ama sadece tip/tasarım farkından (eski kasa crossover, yeni kasa suv geçse de 4x4 özelliği olmadığından ve ikisi de yüksek tabana sahip olduğundan sürüş dinamikleri benzer) fark oluşuyor.
Geçmişte c-max kullanmıştım 2008 makyajlı titanium, onu da aldığım paraya benzer yaş, km ve donanımda araç yoktu.
Bu tarz araçlar elbette var. Aldığım aracı yarın satayım demiyorsan, her yerde ustası olsun, parçası bakkalda bile satılsın demiyorsan gayet de bakabilirsin bu araçlara.
Örn: Lancer ve Lancer evo (ki böyle bir şey yapacak olsam benim favorilerimden bu araç), Subaru İmpreza, Dizel otomatik vs. olsun dersen Lancia Delta, Parası ucuz olsun ama prestijli olsun dersen infiniti fx35 , dodge nitro veya Chrysler C300 tarzı araçlar bakabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: commandx
Önceki aracım lancia delta idi. Dizel otomatik, donanımı fena değildi. Açılır cam tavan, deri koltuk, hız sabitleme, yağmur far sensörü, dönüşe duyarlı sis farları, otm kararan dikiz ayna, hız sabitleme, sınırlama, çift yönlü klima, sonradan takılma multimedya, geri görüş vs vardı. Tutulmayan, f/p aracı bana göre. 60-70bin bandına bulunabilir.
Bu araç nasıl tutulmadı neden tutulmadı cidden tez konusu. Çok da güzel araç oysa.