Şimdi Ara

Tüv Muayenesinde Römork Çeki Demiri Elektrik Tesisatı Hakkında Soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir römork çeki demiri taktırdım. Aslında bisiklet taşımak için taktırdım. Yani kullanacağım aparatta elektrikli bir bölüm yok.

Şunu sormak istiyorum. Tüv muayenesinde bir römork a takıp fişi, stopların yanıp yanmadığını falan kontrol ediyorlar mı acaba? Yoksa sadece kablolar çekilmiş mi? Tesisat yerinde mi ona mı bakıyorlar? Bilgisi olan var mı?

• Bu konuda bilgisi olan yada tüv istasyonunda çalışan arkadaş yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plan proje de ne yazıyor. Bizim araçta elektrik tesisatini kontrol etmiyorlar ancak elektrik tesisatı var. Büyük ihtimal projede var ise mecbur yaptiracaksiniz elektrik tesisatini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaanrevan kullanıcısına yanıt
    Tahmin yürütüyorum

Ceki demirinin ne sizin amacla kullandığınıza değil ceki demirinin amacını yerine getirip getirmediğine bakarlar sacma bir örnek olacak ama diyelim ki arka koltukta emniyet kemeri yok ben zaten arka koltuğa birini oturtmuyorum desenizde emniyet kemeri taktırmanız gerekir araca en azından ben öyle düşünüyorum cünkü römorkta fren ve sinyal lambaları cok gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcu07

Plan proje de ne yazıyor. Bizim araçta elektrik tesisatini kontrol etmiyorlar ancak elektrik tesisatı var. Büyük ihtimal projede var ise mecbur yaptiracaksiniz elektrik tesisatini

Proje çizilecek bugün yarın. Ancak elektrik tesisatı için herhangi bir şey söylemedi ler. Bugün gorusecegim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.