Şimdi Ara

Tyt /Ayt nasil hazırlancam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben liseyi biraktikdan Sonra annemin zoru ile
    Açik ogretm lisesne yazıldım sınavlara da girdim geçenlerde fark ettim de nerdeyse bitirmişim simdi üniye gitmek istiyorum hemsirelik cok cazib geldi atanmsì maaşı felan neyse asıl konu hic bisey hatirlmıyorum dogru düzgün ama önümde uzun bir süre (bir buçuk yıl ) var
    simdi nasıl calıscam ne yapcam nerden başliycam hangi kitaplari almam lazım hedefim erciyes universtesi hemsirelik SAY 320 puan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Matematik temelin yoksa antremanlarla mat 1 alıp başla günde 1 saat 1.5 saat çöz daha önünde uzun zaman var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle basarılar umarım basarırsınız hocam. Öncelikle Senol hoca antrenman matematik kitabını tavsiye ederim. O en bastan alıyor. Daha sonra yine Senol hoca merhaba tyt baslangıç kitabını çözersiniz videolarıyla beraber sizi gelistiriyor. Önünüzde 1.5 yıl var evet ama çok zaman var diyip düzensizlik yapmayın tavsiyem. Belli programda düzenli günlük çalısın. Hemde mf'den bölüm seçmek çok çok özenli çalısma gerektiriyor. Önce bu iki kitabı bitirin matematikte bir temeliniz olsun ondan sonra fen Bilimleri için de video ve kitap önerebilirim kendi adıma :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.