< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsai79 -- 28 Ekim 2022; 23:53:0 > |
ücretli yola girmeden istanbula ulaşmak ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam Güzelyalıdan Yenikapı ya feribot var fakat ücretsiz yol için bilgim yok maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yunuslar var bazen gözüküyor marmarada. onlara bugün haberlerde çıkan 3 tanesi 90 tlye inen palamutlardan uzatırsanız yardımcı olurlar.
-
nereye kadar gelebilirsin. ücretsiz yol var aslında.
-
şaka maka böyle bi yol var. feribotuda kullanılmasın deyin. çanakkale tarafına otomatik yönlendirdi harita 7 saat yol diyor. bu şekilde5 küsür saat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 29 Ekim 2022; 0:35:12 > -
Çingeneliğin gereği yok kardeşim.
Ver parasını yolun keyifle ve konforla git.
Nihayetinde can taşıyorsun, daha yorucu, stressli ve riskli yollara girmene ne gerek var.
Hem aracın hem de sürücünün yıpranması var.
Kazandığın zaman da cabası.
Kendini yormana değmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni Antalya-İstanbul-Antalya yaptim.Aynen banada her uygulama köprüye yonlendirdi.Bende gidiste cevreyi dolanarak gittim.Kamyon ve Tirlarla yarışmaktan o yol bitmedi.Donuste kopruyle dondum.Belki kopruye para verdim gibi gozuksede dolanarak yaktigim benzin veya mazottan daha az oldu.Birde ustune trafik daha az oldu.Karar senin...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bence mutlaka yalovadan feribotla geçin. dolaşmak ölüm gibi bir şey oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bi kere denizliden istanbula körfezi dolaşarak gittim. Bir sorun olmadı ama yol bayağı bir uzuyor.
Otoyola 200 tl vermeyelim dedik dönüşte hız kamerasına yakalandık, 200 tl ceza ödedik. Astarı yüzünden pahalıya geldi.
Yalova Pendik feribota bilet alın. Ben olsam öyle yapardım. Körfezi dolanmak uzun sürüyor. O yoldaki ışıkları kaldırmıyorlar maalesef
Ben de şu feribot olayını sevmiyorum mal gibi bekliyorsun in çık vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsai79 -- 29 Ekim 2022; 16:55:58 > -
bilet almadan kullanabiliyor muyuz idoyu? yani gişede ödeme alıyor mu
-
-
-
Bandırma da araçla geçiş yok artık körfezi dolaşan 100 TL yakarsın en iyisi köprü
köprü varken alternatif arayıp ücretsiz gidemiyorsun onu sana söyleyeyim
ya fazladan km yapıp yakıt harcıyorsun
ya radar yiyorsun
yada deniz kötü olursa feribot kalkmıyor sap gibi ortada kalıyorsun
Yer varsa oluyor yoksa sonraki vapuru beklemek gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
yunuslar var bazen gözüküyor marmarada. onlara bugün haberlerde çıkan 3 tanesi 90 tlye inen palamutlardan uzatırsanız yardımcı olurlar. |
Benzer içerikler
- volant dişlisi değişim fiyatı
- linea 1.4 turbo
- 225 x 40 x 18 lastik hava basıncı
- plaka gizleme spreyi
- fiat egea 1.3 multijet kaç litre yağ alır
- seat ateca 2024 fiyat listesi
- seat arona fiyat listesi
- elektrikli araç batarya fiyatları
- xiaomi suv
- volkswagen fiyat listesi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X