Şimdi Ara

Ülkede araba binen kalmamiski herkes al satçı olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belli marka model ilanlarini takip ediyorum, geçen hafta 275 e satılan araç bir hafta sonra başka ilde 325e ilana giriyor. Bikac kez denk geldim resmen ilanları ezberledim aynı araçlar dönüyor sürekli. Piyasada yükseliyor mlsf saçma sapan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birkaç gündür arkadaşa araba bakıyoruz adana mersin cevreisnden 250bine kadar. Yüzlerce ilana baktık belki de binleri buldu inanın içinde kullanıcı arabası belki bir belki iki. Her ilan açıklamaları birbirinin aynısı al satçı olduğu besbelli. Hepsi severek kullandığı arabasını satıyor. Hepsi çizik boyası. Hepsi keyfe keder boyalı. Hepsi önemsiz kaza boya vs. Sahibinden ilan açıklamaları bu ülkede ne kadar ahlaksız aşağılık insan yaşadığının en net göstergesi. Maalesef

“Cümleten selamın aleyküm.”

“Herkese hayırlı satışlar”

”Aracımız”

”full+full”

”temizlik amaçlı komple boyalıdır”

”klima aktif sadece gaz basılacak”

Bu işin ticaretini yapmayan insanların da çoğu az çakal değil. Türkiye’de boya değişen takıntısının sebebi budur, o sebeple de boya-değişen çok önemlidir.

Aracını uzun süredir kullanan, düzgün bir Türkçe ile ilan açıklamasını, başlığını yazmış ve düzgün bir Türkçe ile konuşan, beyefendi, düzgün, hakkaniyetli, arabalar hakkında bir miktar bilgi sahibi olduğu anlaşılan adamın arabasına bakılabilir. Öbürlerini eliyorum. Saçma sapan modifiye edilmiş, oynanmış arabaları da direkt eliyorum. Kadın sürücülerin arabaları da aynı şekilde.

Takip ettiğim 2 araç var aylardır satılmıyorlar.325 bin TL civarında baya ilanda kaldılar ilanların süresi doldu ikisini tekrar gördüm 360bin olmuşlardı yine satılmadılar.En son birisi 435bin tl diğeri 400bin oldu ve bugün 400bin olan 430 bin olmuş.Adamlar 2 ayda 100bin tl koymuş fiyatların üstüne
  • Birkaç gündür arkadaşa araba bakıyoruz adana mersin cevreisnden 250bine kadar. Yüzlerce ilana baktık belki de binleri buldu inanın içinde kullanıcı arabası belki bir belki iki. Her ilan açıklamaları birbirinin aynısı al satçı olduğu besbelli. Hepsi severek kullandığı arabasını satıyor. Hepsi çizik boyası. Hepsi keyfe keder boyalı. Hepsi önemsiz kaza boya vs. Sahibinden ilan açıklamaları bu ülkede ne kadar ahlaksız aşağılık insan yaşadığının en net göstergesi. Maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon doe -- 11 Mart 2023; 14:15:52 >
  • Konu ile ilgili:

https://forum.donanimhaber.com/lan-birak--155195840

• Jon doe J kullanıcısına yanıt

“Cümleten selamın aleyküm.”

“Herkese hayırlı satışlar”

”Aracımız”

”full+full”

”temizlik amaçlı komple boyalıdır”

”klima aktif sadece gaz basılacak”

Bu işin ticaretini yapmayan insanların da çoğu az çakal değil. Türkiye’de boya değişen takıntısının sebebi budur, o sebeple de boya-değişen çok önemlidir.

Aracını uzun süredir kullanan, düzgün bir Türkçe ile ilan açıklamasını, başlığını yazmış ve düzgün bir Türkçe ile konuşan, beyefendi, düzgün, hakkaniyetli, arabalar hakkında bir miktar bilgi sahibi olduğu anlaşılan adamın arabasına bakılabilir. Öbürlerini eliyorum. Saçma sapan modifiye edilmiş, oynanmış arabaları da direkt eliyorum. Kadın sürücülerin arabaları da aynı şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 11 Mart 2023; 12:17:30 >
  • serbest piyasa.

alan razı satan razı. 2.el istemiyorsan git sıfır al tabi bulabilirsen.

bu dönem böyle. ülkede döviz yok. sıfır araba gelmiyor.

• Kötü ekonomide bir de herkes komisyoncu olunca sonuç bu oluyor. Kötü ekonomi devam ettiği sürece bunlar da devam edecektir. Alışın buna.

• atrix1212 kullanıcısına yanıt

ülke batık zaten ikinci eller sıfırdan pahalı mlsf oda ayrı bir sacmalık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araca bakmaya gitmeden önce mutlaka Detay Plaka yazıp 5664'e gönder. Son sahiplik süresine bak. Veya polis tanıdık varsa onlar daha detaylı görüyorlar. Yeni satış yapılmışsa veya araç çok el değiştirmişse hiç arabaya bakma bile. Al-satçı çakal tayfasından uzak dur, dolandırılma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Yol Erken Seçim -- 11 Mart 2023; 16:45:30 >
  • ben onu sıgortacımdan ogrenıyorum o bakıyor hepsıne

• yalnız bi durum oldu sarı siteden arabam sitesine geçtim orada fıyatlar halen dusuk o taraftan araba bakmak daha mantıklı su anda

• zotacing kullanıcısına yanıt

olmaz hocam oyle adam paraya ihtiyacı oldu arabasını satamaz yerıne yenısını alamaz fln o durumda. Burda işte vergi konabılır ancak ama enu da es dost ustune alıp yıne kacırıyorlar bısekılde

Ben size katılıyorum. Tabiki bu ülkede herkes arabayı yatırım aracı olarak gördüğünden bunları getiremezler. 3 yıl değilde 1/2 yıl da olabilir. noterde memur satışı yapmayacak abi sistem izin vermiyor diyecek. Bide denediği için ceza kesilecek. Acil paraya ihtiyacı olma ihtimali varsa arabanın ücretinin yarısı? falan ceza olarak gidecek. yada acil para gerekecek bir durumu varsa 2. el alıcak.

düzenleme: Yada aldı 1/2 yıl geçmeden sattı. aracın bedelinin yüzde 30u kadar falan ceza ve 5 yıl 0 araba alamama cezası gibi bir şey olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz755 -- 12 Mart 2023; 15:27:12 >
  • 4 ay önce ankarada işimi görsün diye fiat panda almıştım. 235 bin verdim o şartlarda 10 bin fazla vermiştim. 4 yazlık lastik 2 de kış lastiği almıştım birde bakımını yaptırdım. Yokuşta bayılması ve istediğim verimi alamadığımdan 1,5 ay önce ilana koydum. 24 saat ilanda kalmadan 247,5 bine satıldı. 1 ay önce 2017 Megane 2 hb 310 bine anlaştık o akşam ilan yayından kalaktı aradım hayırdır arabam ucuza gidiyor ilanı kaldırdım dedi. Benim sattığım pandayı tesadüf ilanda gördüm fiyatı 293,9 bin yuh dedim ne oluyor alacağım megane 365 ilanda bilmediğimiz bir kıtlıklı var
    Gittim ilk sahibinden 2012 dizel aveo aldım araba işimi 4 yıl kapattım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Takip ettiğim 2 araç var aylardır satılmıyorlar.325 bin TL civarında baya ilanda kaldılar ilanların süresi doldu ikisini tekrar gördüm 360bin olmuşlardı yine satılmadılar.En son birisi 435bin tl diğeri 400bin oldu ve bugün 400bin olan 430 bin olmuş.Adamlar 2 ayda 100bin tl koymuş fiyatların üstüne

çözüm bu kadar basit. Sıfır arabayı markanın sitesinden liste fiyatından online sipariş edeceksin, bayiden de günü gelince teslim alacaksın. Sıfır aracı kim alırsa alsın sağlık vb. istisnai durumlar harici 3 yıl satamayacak. 2.el arabayı da resmi galerisi olmayan biri alırsa 1 yıldan önce satamayacak, galeri de vergi kaçırmaya elden para almaya, düşük bedel göstermeye yeltenirse aracın 5 katı bedeli ceza kesilecek, kısa sürede piyasa oturur. Gerçekten ihtiyacı olanlar araba alır, yatırım yapmak isteyenler başka yerlere yatırım yaparlar. Gerçi vatandaşı sömürüp bu kadar avanta parayı başka nerede kazanabilirler bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr0742 -- 13 Mart 2023; 0:38:51 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.