Şimdi Ara

Ümit özdag 2013 söylemi 'islam ve milliyetcilik ayrilmaz parca !'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Long Nightt Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anahtar parti yavuz agiralioglu müslüman olmayan milliyetci olamaz lafini söyledi diye sürekli yaygara yapan chp yandaslari bakin ümit özdag 2013 de ne söylemis ?

Bide yavuz agiralioglu sirf bu lafi söyledi diye sadece %0,01 oy alacagini iddia edenler var koca ülkeyi eksi sözlük ve donanimhaber gibi ultra seküler zannediyorlar ülkenin gerceklerini unutuyorsunuz kimse dine %100 mesafeli olamazÜmit özdag 2013 söylemi "islam ve milliyetcilik ayrilmaz parca !" 

iki partininde yandasi degilim ama bana kalirsa iki partide ittifak yapsin yanlarina inceyide alip 2.cözüm süreci karsi milliyetci ulusalci partilerin ittifak yapmasi gerekiyor laik muhafazakar demeden

Ümit özdag 2013 söylemi "islam ve milliyetcilik ayrilmaz parca !"

Ümit özdag 2013 söylemi "islam ve milliyetcilik ayrilmaz parca !"reddit
    From the Turkey community on Reddit: Ümit Özdağ'ın 2013 yılında yazmış olduğu yazılar. Ne düşünüyorsunuz?
    https://www.reddit.com/r/Turkey/comments/wjxj0n/%c3%bcmit_%c3%b6zda%c4%9f%c4%b1n_2013_y%c4%b1l%c4%b1nda_yazm%c4%b1%c5%9f_oldu%c4%9fu_yaz%c4%b1lar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 2 Kasım 2024; 20:51:11 >

• aynı laflar abd ab de var hemde dibine kadar din siyaset milliyetçilik iç içedir her yerde.

beğenmeyen kuzey koreye yada çine yerleşsin.

daha geçende putin bile mesih geldi hoş geldi diye çığırıyordu kilisede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Kasım 2024; 21:20:5 >
  • Jandarma Özel Harekat ve Polis Özel Harekat ekipleri.

Bu ülke İslamdır, Türk dediğin de müslümandır, nokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 2 Kasım 2024; 21:47:18 >
  • Neye şaşırıyorsunuz ki bu sözlerden bu söylemlerden ?

Partilerde belli değerlerin sıralaması vardır. Ülkücülerde de bu değerlerde İlk sıraları Milliyetçilik veya İslamı koyarlar.

Milliyetçilik aşırı basarsa MHP gibi parti olur din iman ağır basarsa BBP tarzı milliyetçi olursun ortak nokta ülkü aynıdır zaten.

• İstesen bu kadar denk getiremezsin, görüntünün güzelliğine bakar mısın?

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Bu ülkede gayri müslim polis, asker, jandarmada var. Elhamdülillah müslümanız ama müslüman başkasının hakkını yemez!

• ozturk.b O kullanıcısına yanıt

AsxdffkddksgahsjÜmit özdag 2013 söylemi "islam ve milliyetcilik ayrilmaz parca !" 

• öyle bir şey yok! milliyetçilik ile islam bir değil, inançlar sadece kişileri bağlar, ister camiye git istersen cem evine yada kiliseye git bana ne? fakat milliyetçiliği tutup zorla islamcı diye millete empoze edemezsin!

En sinir bozan şey ise müslümanlık ile alakanız olmaması ve islam propagandası yapmanız. Müslümanlıkta gösteriş ve şatafatın yeri yok ve maalesef Türkiye de çoğu insan gösteriş ve şatafat meraklısı, yani müslümanlık ile zaten alakanız yok ki bir de tutup "milliyetçilik ve islam bölünmez..." ıvır zıvır saçmalıyorsunuz. yürüyün lan oradan!

Ben eskiden ara sıra pc başında bira içerdim ama şimdi iş yerinde ve sokakta millete göstererek içiyorum. işi inada bindiriyorlar, mutlu mesut bir arada yaşamak varken milleti çıldırtıyorsunuz. ülkede dinden çıkanların sayısında patlama oldu, sokak röportajlarında "ben dinsizim" demeye başladı millet.

yani ben az içerim, haftada 1 yada iki kez ve şu anda da öyle az içiyorum ama artık milletin gözüne sokarak yapıyorum. ben meydan da bira içerken milletin nasıl sinirlendiğini görmeniz lazım :D çatlıyor lanet olası varlıklar :D oysaki ülkemizde çok canlar yanıyor, ne insanlar haksızlığa uğruyor ve kimisi intihar ediyor... onlara kızmıyorlar ama benim bira içmeme kızıyorlar... canınınız cehenneme!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 3 Kasım 2024; 8:18:54 >

• Türklüğün tarihi islamiyet tarihinden eski.

Doğal olarak Türk olmak için islamiyete ihtiyaç yok.
  • Türk olmak için İslamı şart koşanlar,Türk olamazlar.

Burdan şu sonucu çıkarabiliriz;Ümit Özdağ da diğerlerinden pek farklı olmayan MHP kökenli bir siyasetçidir.Gerçek Türkçülük,İslamla et kemik değildir hatta genelde karşısında durur.Çünkü İslam demek,ırk yok ümmet var demektir.Bu da milliyetçiliğe ve ırki değerlere aykırıdır.
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Hocam Yavuz Ağıralioğlu'na göre Özdağ'ın şöyle bir farkı var. Ümit Özdağ bu sözü 2013 yıllarında söylemiş. O zamandan bu zamana kadar fikirlerinde değişiklik oldu. Şuan öyle bir söz söylemiyor ama Ağıralioğlu ise 2 sene önce filan buna benzer bir söz söylemişti. Halada aynı fikirde, çünkü tersine bir açıklama yapmadı.

• 2013 yılında ben burada ateistlerle tartışıp onları imana getirmeye çalışıyordum. Şimdi kendim ateistim. 10 yılda insan öyle bir değişir ki inanamazsınız.

• Lan türk olsan ne olmasan ne?Müslüman olsan ne olmasan ne?Irk ve inannışlarla kafayı bozmuşsunuz kafayı yemişsiniz oğlum siz.Bırakın ırkı dini,iş yapın para kazanın elit insanlarla takılın manken gibi kızlarla takılın üst seviye insan olun
  • nikita7404 kullanıcısına yanıt
    Muhteşem bir yazı olmuş 4. Dünya Ülkesinde muhteşem bir haykırış diyebilirim.Bu toplum herşey lafda gerçeklerden kopuk.Benim cahil dayım hertürlü küfür ağzından hiç eksik olmuyor yeri geldiği zaman rakıda içiyor kumarda oynuyor ama Köfteci Yusufda domuz eti çıkmış yiyenleri eleştiriyor diyor siz nasıl müslümansınız bu Ülke bu işde.Herşey lafda sözde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 3 Kasım 2024; 17:28:42 >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

al işte, güler misin ağlar mısın, üst akılın insanları böcek olarak görmeleri gayet normal ve ben yıllardır onların dünya nüfusunu azaltma isteklerini haklı görüyorum. insanın beyni bile kıt ve aciz iken nüfusun yarısından çoğu o kıt ve aciz olanı bile kullanmıyor.

insan beyni yetersiz, sokrates çok güzel söylemiş, "bildiğim tek şey hiç bir şey bilmediğimdir." yani insan beyni yetersiz, metafizik varlıkları ve zamanın dışındaki boyutları kavrayacak ve anlayabilecek yapıda değil.

yani bu ileri düzey konuları geçtim yahu millet bildiğin kedi köpek gibi yaşıyor... kedi köpek ne yapar? yemek yer, uyku saati gelince uyur ve sonra uyanır, üreme yaparlar ve oyun oynarlar... insanların yarısından çoğu da böyle, sadece ek olarak sinemaya gidiyorlar, kimisi balık tutuyor, kimisi tarihi yerleri geziyor falan yani aynı kedi köpek gibi boş boş yaşıyor insanların yarısından çoğu...

hiç bilinç sorgulamak yok resmen.

• Chaveez kullanıcısına yanıt

trol tutulması

• Ümit özdag tipik ümmetçi islamcı. Bu sözleri soylemesi şaşırtıcı degil.

• ümit özdag %5 oy alayım yeter zihniyetinde biri pekte ciddiye almamak gerek

Aynen yapacak birşey yok bazen delirmemek elde değil de elimizden birşey gelmiyor işde.Çoğunluklar çünkü sürüler koyun sürüleri.Kendi bilinçleri yok toplum nasılsa öyle ilerlerliyorlar.Balık baştan kokar Atasözü var.Nasıl başladıysa öyle gider.Bu toplum evvelden belli böyleydi malesef.Birgün belki değişir ama biz göremeyiz En az 3 kuşak geçmesi gerekiyor.Bazı insanlar Fatih Sultan Mehmet dönemine gelmiş bazılar Mustafa Kemal Atatürk dönemine bizde bunların dönemine geldik malesef nekadar kötü birşey.

PPye bakıyorum yazıya bakıyorum bu ne diyorum

adamın fake fanları çıkmış yahu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.