Şimdi Ara

Üniversite değiştirmeli miyim?Hazırlıktayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben geçen kötü bir senenin ardından hiç beklemediğim Krabük Üniversitesi bilgisayar mühendisliğine kaydoldum şuan hazırlıktayım ve bölümüm %100 ingilizce,,,
    Uzatmamak gerekirse sınava tekrar hazırlanıyorum çünkü İstanbul a geçmek istiyorum ve burdaki bölüm %100 olması isteğimi arttırıyor geçmek istediğim üniveriste izü bilgisayar sizce karabükten izü ye geçmeli miyim?
    Bu arada burada ingilizce garmmar olarak iyiyim ama listening speaking çöp,,,
    İzüde türkçe okuyup ingilizce speaking kurslarına falan giderim diye düşünüyorum ne dersiniz
    Uzun olmuş okuyanlara teşekkür

• İngilizce bölümde devam edip, okulu uzatmandan elinizden geldiği kadar proje vs. yaparak bir an önce mezun olmaya bakmanızı tavsiye ederim. Daha sonra yurtdışı opsiyonlarını değerlendirirsiniz.
  • Hocam b1 e geldim sadece reading te geliştim bir çok kelime biliyorum ama kullanamıyorum hocaların konuştuğunu az biraz anlıyorum yani ingilizce baya korkutuyor beni bölümün ingilizce olması dezavantaj benim için bu yüzden geçmeyi düşünüyorum ayrıca mühendislik zor ingilizceyle daha zor okul kesin uzarsa bizimkiler için sıkıntı ki benim içinde öyle zaim in bi dezvanatajı olur mu eğitimini övüyorlar aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam istanbul piyasa demektir, her zaman daha avantajlıdır kesinlikle orda olmak daha mantıklı.

• Sevmediğin yerde durma gel iste bence
  • Orda kal izü ne imam mı olcan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamign

Hocam b1 e geldim sadece reading te geliştim bir çok kelime biliyorum ama kullanamıyorum hocaların konuştuğunu az biraz anlıyorum yani ingilizce baya korkutuyor beni bölümün ingilizce olması dezavantaj benim için bu yüzden geçmeyi düşünüyorum ayrıca mühendislik zor ingilizceyle daha zor okul kesin uzarsa bizimkiler için sıkıntı ki benim içinde öyle zaim in bi dezvanatajı olur mu eğitimini övüyorlar aslında
    Hocam kendini zorlayıp İngilizce eğitime devam etmeni öneririm. Yazılım zaten çok talep görüyor üzerine İngilizce ile mezun olursan yurtdışına gitmek istersen dil işini zaten halletmiş olursun. Bence şehir faktörü yüzünden Türkçe eğitime gitme. Yurtdışı düşünüyor musun bilmem ama bence yine de İngilizcen hazır olsun 3-5 sene sonra ne olacağı belli olmaz.

• Hocam ben şuan çok şükür iyi bir ortalamayla devam ediyorum ve ingilizcenin mühendislik için çok önemli olduğunun farkındayım ki zaten istanbula geçersem de izu de ingilizce kursuna o olmazsa evimin yakınında ingilizcemi daha iyi hale getirmek için bir kursa kesin gidicem ingilizce artık şart siz sanırım ingilizce öğrenmek acısından karabukte kalmamı tavsiye ediyorsunuz dogru mudur ?
    Bu arada ilgilendiginiz için teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: mamign

Hocam ben şuan çok şükür iyi bir ortalamayla devam ediyorum ve ingilizcenin mühendislik için çok önemli olduğunun farkındayım ki zaten istanbula geçersem de izu de ingilizce kursuna o olmazsa evimin yakınında ingilizcemi daha iyi hale getirmek için bir kursa kesin gidicem ingilizce artık şart siz sanırım ingilizce öğrenmek acısından karabukte kalmamı tavsiye ediyorsunuz dogru mudur ?
    Bu arada ilgilendiginiz için teşekkürler...
    Rica ederim hocam. Ben İngilizce için kalmanızı tavsiye ediyrum çünkü kurslar hiçbir zaman disiplinli olmaz, bu yüzden iyi öğrenemezsiniz. Okulun zorunlu derslerinin İngilizce olması size zorlayacak ve mecburen ilerleyeceksiniz ancak şuan yaşayacağınız zorluğun çok faydasını görürsünüz. Okulda zorunlu İngilizce eğitimin size verdiğinin %10'unu özel kurslar veremez. Eğer İstanbul'da daha iyi bir okul olsaydı hem şehiri istediğinizden geçin derdim ama daha kaliteli eğitim bulamayacağınız gibi İngilizce eğitimden de yoksun kalacaksınız. Bence İngilizce eğitimle beraber hocalarınızla irtibatta olup farklı alanlarda kendinizi geliştirmeye bakın.

• İstanbula gelmen iyi olur ama İZÜ mü Karabük Üniversitesi mi dersen ben Karabük'ü seçerdim.

• En kötü Marmaraya gelemiyorsan kal orada hiçbir farkı olmayacak ya da yatay ile falan uğraş yıldız Marmarayı zorla zaim falan saçma sapan apartman üniversiteleriyle uğraşmayın puanın kırılacak zaten büyük dezavantaj onun yerine 2 sene hazırlanıp yıldızı zorla ya da her daim asıl derslerine iyi tut ortalamanı yüksek lisans bak yıldızda falan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.