Şimdi Ara

üniversiteli yeniden sahalara döndü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eğer aşağıdaki fotoğraf doğruysa zaman sıkıntısı olayı tarihe gömülmüş demektir bil. müh. okuyuyorum ygs’de 40 türkçeyi 45 dk da yapıyordum, zaman kalmıyordu sosyalin yarısını yapabiliyordum şimdi türkçe ve sosyali 55 dk ya çıkarmışlar bu da zaman kaygısının önüne geçiyor, yapılamayan sosyal sorularının yapılması anlamına geliyor tabi bunlar da ekstra puan demek bunlar haricinde mat ve fen sınavları lys’nin aynısı yani çalışma sistemini değiştirmeye gerek yok geometri , biyoloji ve fizik lys kitabından çalışılacak kimyada ve matematikte önce ygs bitirilecek sonra lys kitabına geçilecek zaten ygs-lys döneminde de böyle yapıyorduk. YGS şans sınavıydı çalışmayan çalışanı geçebiliyordu artık o tarih oldu yeni sınav sistemi tıpkı ÖSS gibi emekçiden yana, çalışan ciddi anlamda karşılığını alacak YGS problemlerini aklından çözenler, kimyayı genel kültürüyle yapanlar için devir kapandı, elveda.

üniversiteli yeniden sahalara döndü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu nası iş ya, umarım gercek değildir, fen diye nası kestirip atıyorlar o kadar konuya 30 soru bicmek ne demek

Adam çok yüksek olmayan bi yer istiyor varsaysak yine celisiyor sistem, her kesime hitap etmiyorlar 30 soruda bizim bildigimiz en baba lys konularini sorarlar başka ne yapacaklar uzaydan gonderen kişiler bunlar, lanet olsun böyle işe sen çabala elinden geleni yap seni düşünen olmasın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hay aaaaaa biz (mfler) niye sosyal+fen çözüyoruz da millet sadece sosyalle yırtabiliyor?

fotoğraftaki gibi olacaksa soruların zor olması lazım yoksa chaos
  • YAV YETER ARKADAŞ BU KAĞIT SAÇMA SAPAN BİR ŞEY DÜNDEN BERİ 500 KERE ATTINIZ OĞLUM TM KISMINA BAKIN SAÇMALIĞI ANLARSINIZ ZATEN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.