Şimdi Ara

Üniversiteme ve Ortama alisamadim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayirli geceler, hayirli sahurlar.

20 yasindayim dogma büyüme Aydin'lyiym, okulla dersle hiç alakam olmadi ömrüm boyunca. Okula ve dershaneeye sirf arkadaslari görmek için gidip geldim hep. Geçen sene de Lys'de uyudum. Ailemle aram hiç iyi degil, babamla hiçbir sekilde anlasamayip 3 senedir de konusmuyoruz. Sirf Aydin'dan uzak olsun diye puanim tutan, dogudaki özellikle çok uzak yerleri yazdim, ardahan üni. türk edebiyati kazandim.

ilk senem sona erdi ve 7 dersin 7'sinin de ne vize ne final girdim, hepsi alttan. Resmen cehennemi yasiyorum sehirde. Ögrencilerin hepsi resmen mal. Arkadas diye samimi olabilecegim tek bir kisi bile yok sehirde. sehir küçücük, ben ki Kusadasinda büyümüs biriyim birden bire eksi 35,40 dereceye gidince çok kötü afalladim. Ögrencilerin daha dogrusu herhangi birinin oturup birsey içebilecegi hiçbir yer yok. sehirde saat 6 dedin mi açik en ufak dükkan yok. Sirf memlekete hemen geleyim diye finallere bile girmeden geldim. su an burada altletle bile rahatssz oluyorken orada montsuz disari çikmak mümkün degil. Benim bu durumumu anlayan genç bir yar. doç. hocam var beni zorla psikologa yönlendirdi, "gitmezsen dersten birakirim" dedi, gitmedim.

arkadaslar hiçbir sekilde geçis yapma sansym yok, okulu birakmak gibi bir lüksüm söz konusu olamaz. allah askyna bir akil fikir verin ben ne yapayim? o sehri sevmekten baska hiçbir çarem yok. okulu falan hiç umursayan biri olmadgim halde o kadar bosluga düstüm ki.. Okulda gerçekten aranilan biriyim. boyna pesimde kizlar muhabbetler ama alistygim ortamin yüzde biri bile mevcut degil. yemin ediyorum abartisiz; ilkokulda dönen muhabbetten daha düsük muhabbetler var her zaman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MamiWasHere -- 8 Haziran 2016; 3:12:05 >

• Ula naptın konuya? Bozdun mu la dogru soyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duzelttim yaziyi. istemsiz boyle oldu.
  • Gençlik hevesiyle düşünmeden hareket etmişsin. İlk seneden böyleyse bence birakip bir daha hazirlan. Maalesef bunu yap. Geçmişte bu hataya düşmeyecektin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pankreasına Talibim

Gençlik hevesiyle düşünmeden hareket etmişsin. İlk seneden böyleyse bence birakip bir daha hazirlan. Maalesef bunu yap. Geçmişte bu hataya düşmeyecektin.
    quote:

Orijinalden alinti: Pankreasina Talibim

Gençlik hevesiyle düsünmeden hareket etmissin. Ilk seneden böyleyse bence birakip bir daha hazirlan. Maalesef bunu yap. Geçmiste bu hataya düsmeyecektin.

su andaki puanim halen gecerli ama soyle birsey var ben burs aliyorum kyk'dan, bizim okul dersleri yök'e bildirmiyor. o yuzden kac tane dersin alttan kaldigi etkilemiyor bursu. ben de ailemle konusmadigim icin en ufak ek gelir yok. is de yok sehirde. 1 sene boyunca aradim taradim bulabildigim tek is 14 saat calismaya 20 tl para..

yani en ufak bir degisiklikte bursum kesilecekve bir daha ciksa da calistigim halde gecemesem bile alttan ders oldugunda yine kesilecek ki bir daha burs cikmasi imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MamiWasHere -- 8 Haziran 2016; 3:10:34 >

• Neden başka üniye geçiş şansın yok onu anlamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ml_csd_ds -- 8 Haziran 2016; 3:15:49 >
  • kendine bir amaç edinmekle başlayabilirsin, yoksa o okul/ortam çekilmez.
  • Tebrikler hayatının içine sıçmışsın seneye ya adam akıllı derslere başla ortam yoksa kolay olur çalışmak yada bırak üniyi tekrar lys bu sefer biraz çalış en azından vicdanın rahat olur yada sahilde bi yerden bölüm tutturursun çok uzak istiyorsan ktü fln yazarsın.

• benim bu universiteyi sevmekten baska hicbir sansim yok acikcasi. dedigim gibi bursum kesiliyor bu universiteden baska bir yere gidersem cunku turkiyede yök'e dersleri vermeyen tek universite bizimki..
  • Arkadaslar guncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MamiWasHere

benim bu universiteyi sevmekten baska hicbir sansim yok acikcasi. dedigim gibi bursum kesiliyor bu universiteden baska bir yere gidersem cunku turkiyede yök'e dersleri vermeyen tek universite bizimki..

mezun olduktan sonra işsiz kalma olasılığın çok yüksek.burs için okumaya çalışıyorsun sen.o burs belki seni 4 sene idare eder ama mezun olduktan sonra nolacak?bari bu sene lys çalış da düzgün bi bölüme git.en azından ömür boyu kazanabileceğin düzgün bir maaşın olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.