|
Bildirim
|
750k-1m oyuncu sen ne yaptın hocam ya böyle bişey yapsınlar bir hevesle başlayan belki max 150k oyuncu falan olur oda zaten 3-4 ay sürer sonra yine eski tas eski hamam olay oyunu eskiye döndürmek veya hiley komple kaldırmak değil biz artık bu oyunu çözdük eskisi gibi 60 olmak için aylar harcamayız neyin nerden çıktığını nasıl hızlı exp kasıldığını nasıl para kasıldığını biliyoruz eskiden hiçbişey bilmeden keşfederek oynadığımız için büyük haz alıyorduk bu oyundan
|
her sene aynı konuyu açmaktan bıkmadınız sanırım
10 küsür yıllık oyunu hala ilk yıllardaki popülasyonuna döndürme düşüncesindesiniz Örneğin ben max. 1 hafta oynayınca sıkılıyorum bu yüzden başlasam bile pvp ilk tercihim olur. Birde ko'nun asıl kitlesi solo playerden oluşan kitleydi fakat grup olarak oyuna başlayanlar solo takılan oyuncu kitlesini bitirdiler. Yani şuan hali hazırda oynayanlar gb'ci tayfa |
Katılıyorum..2011 yılının yaz ayında bıraktım ama halen içimde uktedir bu oyun.
2005 yılında cafece mage oynardık.8 kişilik parti hepimiz goblinlerde kasardık.İlk kez 39 level olup 39 glacier skilini göreceğim diye kalbim küt küt atıyordu.O heyecanımı dün gibi hatırlıyorum. Cafe sahibi abi 47 leveldi ve o zamanlar +1 mirage dagger takıyordu herkes onun charına hayran hayran bakardı hem levelinden hem +1 md sinden dolayı. Bu oyun yüzünden her sabah okula gidiyorum diye çıkar,soluğu daha açılmamış internet kafenin önünde alırdık mahallece. Çok kişinin başını yaktı yalnız.Bende dahil.Dönemin 2008 oks sınavından kötü bir puan alıp kötü bir liseye gittim.Akıllanmadım lise 3 e kadar yine oynadım.Sonra tövbe dedim artık böyle olmaz.Var gücümle derslere asıldım türkiyenin en iyi üniversitelerinden birine gittim 1 sene öncede mezun oldum. O dönemler neyin ne olduğunu anlayamıyorduk,hayatı oyunlardan ibaret sanıyormuşuz.Şimdi 1 saat cs go oynasam başıma ağrılar giriyor. Her neyse artık baya da dolmuşum anlattık da anlattık |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|