24 ay taahhütlü uydunet + teledünya servisim ay sonu itibariyle bitiyor. İlk 12 ay 55 sonraki 12 ay 65 civarı bir taahhütüm vardı ve bu süre zarfında aldığım hizmetler şu şekildeydi;
25mbit / 75gb AKK İnternet Teledünya Temel Paket + Üst Paket
Şimdi uydunet'in tekliflerine bakarken şu teklif hoşuma gitmedi değil.
50mbit / 150gb AKK İnternet Teledünya Temel Paket + Üst Paket + Vizioon Sinema Kanalları 3 ay onlardan üstüne +24 ay taahhüt aylık 69tl
2 yıl boyunca uydunet ile yaşadığım tek sıkıntı wireless ve yüksek ama sabit ping'lerdi. (Mesela csgo'da pingim genelde 60-80 civarı ara sıda 100-120 civarı ) Yatay sağda solda birer antenli rezalet wireless modemini kullanıyorum. Şimdi yeni modem çıkarmışlar acaba daha iyi midir?
Teklif güzel kafamdaki tek soru işareti modem/router cihazları ve bunların netmaster tekelinde olması. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim siz olsanız ne yapardınız?
biz uydunet gelsin diye ugraşiyoruz da acaba ping 'ler çok mu kötü ya kullanan arkadaşlarım var süper diyorlar bu fiyata en iyisi uydunet bence unutmayın türk telekom altyapısına gececeksınız :D fiber vs yoksa tabi
Devam edin ve mümkünse kablo ile bağlanın netmaster modemlerde wireless problemi var malesef. Parasının hakkını en fazla veren iss kesinlikle.
Fiber vs hepsi var oturduğum muhitte.. 2 sene önce superonline fiber'den geçiş yaptım uydunete fazlasıyla kopma yaşadığım için. Aslında memnunum uydunetten, kablolu bağlantı kullandığım için wireless pek umrumda değil ama ping'ler canımı sıkıyor arada bir. Daha iyi olabilir.
oyun için ping'ler önemli tabi yinede siz bilirsiniz karar sizin bende uğrasıyorum getirmek için karşı apartmanda var bizim apartmanda yok :/
quote:
Orijinalden alıntı: brnbry
24 ay taahhütlü uydunet + teledünya servisim ay sonu itibariyle bitiyor. İlk 12 ay 55 sonraki 12 ay 65 civarı bir taahhütüm vardı ve bu süre zarfında aldığım hizmetler şu şekildeydi;
25mbit / 75gb AKK İnternet Teledünya Temel Paket + Üst Paket
Şimdi uydunet'in tekliflerine bakarken şu teklif hoşuma gitmedi değil.
50mbit / 150gb AKK İnternet Teledünya Temel Paket + Üst Paket + Vizioon Sinema Kanalları 3 ay onlardan üstüne +24 ay taahhüt aylık 69tl
2 yıl boyunca uydunet ile yaşadığım tek sıkıntı wireless ve yüksek ama sabit ping'lerdi. (Mesela csgo'da pingim genelde 60-80 civarı ara sıda 100-120 civarı ) Yatay sağda solda birer antenli rezalet wireless modemini kullanıyorum. Şimdi yeni modem çıkarmışlar acaba daha iyi midir?
Teklif güzel kafamdaki tek soru işareti modem/router cihazları ve bunların netmaster tekelinde olması. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim siz olsanız ne yapardınız?
Eğer bu baktığın kampanyalarından biriyse eski üyeleri neredeyse hiçbir kampanyaya kabul etmiyorlar. Sözleşme şartlarını okumanı tavsiye ederim.