Şimdi Ara

Uyku Düzenini Yoluna Sokmak Mümkünmü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazispir12 -- 29 Ekim 2024; 18:27:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Melatonin mi aldın?

• Guest-E89925F75 G kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazispir12 -- 2 Temmuz 2021; 0:25:53 >
  • poyrazispir12 kullanıcısına yanıt

Bakalım kaç dk içinde uyutacak? Kaç tlye aldınız?

• Guest-E89925F75 G kullanıcısına yanıt
    Vallaha hocam saat 1 de aldım şuan 10 dakika geçti, uykum hafifden gelmeye başladı işe yarıyor gibi, Fiyatı 200-250TL civari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazispir12 -- 20 Haziran 2021; 22:0:47 >
  • edit: şaka gibi ama gerçek alalı 20dk oldu şuanda gözlerimi zor açık tutuyorum hadi ben uykuya aylar sonra bebek gibi uyuyacağım galiba

• poyrazispir12 kullanıcısına yanıt

Ahdjsjdhjsdj harika ya iyi geceler hocam uykunuz düzene girer artık 100 tlnin hakkını veren bir ürün olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam sabah nası uyandınız ben her sabah leş gibi kalkmaktan yoruldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dhyeyolgosterenadam kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz önce uyandım, ilk defa bu kadar uykumu tam almış hissediyorum ürün gerçekten parasının hakkını veriyor denendi onaylandı

• Antidepresan uyutuyor

• Çevremde uyku düzeni bozukluğu yaşayanlara baktığımda genelinin iş güç uğraş alanı olmadıklarından bedenen yorulmadıklarını dolayısıyla geç saatte uyuduklarından ertesi günü de daha geç saatte uyandıklarını... ve böyle döngülerle biyolojik uyku düzenine takla attırdıklarını görüyorum.

Düzenli bir uğraş, iş, güç ve alışkanlık kazanmakla alakalı...

• quote:

Orijinalden alıntı: poyrazispir12

Hocam biraz önce uyandım, ilk defa bu kadar uykumu tam almış hissediyorum ürün gerçekten parasının hakkını veriyor denendi onaylandı

ilacın adı neydi hocam

• dhyeyolgosterenadam kullanıcısına yanıt
    Melatonina hocam eczanelerde bazende internette bulunuyor Uyku Düzenini Yoluna Sokmak Mümkünmü?

• hocam zararı olmasın böyle şeylerin bende kullanmak isterim

• Shuzo S kullanıcısına yanıt
    Zararı yok hocam çünkü bu ilaç değil vücüdun kendi salgıladığı bi hormon bunu alarak takviye yapmış oluyorsunuz vitamin gibi

• ilaç bağımlısı olmayın süt,ayran vesaire için akşam işiniz yoksa spor yapın gezin yorulun ölü gibi uyursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 19 Mart 2021; 22:24:0 >
  • hayır

• Tavsiyem koşu bisiklet şınav yapın. Yorulun.

• başlığa cevaben yazıyorum, evet.

ben genelde 1 gece uyumam ve sonraki gün erkenden yatar, kalkmam gereken saatte kalkarım. oradan sonra yatmam gereken zamanda yatar, kalkmam gereken zamanda kalkarım ne olursa olsun. bir süre sonra vücut alışıyor. zamanı gelince uykun kendiliğinden geliyor ve zamanı gelince alarma falan gerek yok kendi kendine tam kalkman gereken saatte kalkıyorsun.

çalıştığım zamanlar her sabah 7'de kalkardım. 1-1,5 ay kadar sonra artık tam saat 7'de kendiliğimden alarmsız uyanmaya başladım xd tabi çok yorgun olduğum zamanlar uyanmıyordum ama normal durumlarda kendiliğimden 7'de kalkıyordum.

• Bende uyuyamıyorum yav

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.