Şimdi Ara

vallahi anlamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neden böyle saçma sapan kızlar daha popüler ve daha çok saygı görür anlamıyorum kızın teki facebookta saçma sapan dili dışarda fotoğraflar çekilmiş 100 den fazla beğeni gelmiş herkez iltifat etmiş örneğin başka bir kız var ağırbaşlı her lafa atlamayan aklı başında 4 beğeni gelmiş hemde ondan her türlü daha güzel

• genelde o tarz kızların eğitim seviyeleri belli oluyor arkadaş grubuda ordan oluyor, bide yalakacılar oluyor her gördüğü fotoğrafı beğenip gözüne girmek için. ama aklı başında kızlar öyle boş insanlarla takılmadığı için onun çevreside belli oluyor. ben şahsen mal gibi poz veripte 150 beğeni alan kızı değil normal poz verip 5 beğeni alan kızı daha çok beğenirim. bide daha çok beğeni almak için bikinili açık resim koyanlar falan olur onlardanda iğrenirim kendi vücudunu para için satanlardan farksızdır gözümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: SatrançUstası

neden böyle saçma sapan kızlar daha popüler ve daha çok saygı görür anlamıyorum kızın teki facebookta saçma sapan dili dışarda fotoğraflar çekilmiş 100 den fazla beğeni gelmiş herkez iltifat etmiş örneğin başka bir kız var ağırbaşlı her lafa atlamayan aklı başında 4 beğeni gelmiş hemde ondan her türlü daha güzel

facebook bir terazi olmamalı
  • Beğeni nedir yani? fazla beğeni gelince çok mu popüler oluyorsunuz? egonuz tatmin mi oluyor? kral veya kraliçe mi oluyorsunuz? eğer beğeni için fotoğraf çeken arkadaşın varsa hemen arkadaş listenden silmelisin bence
  • o begenenlerin %90 i o kizla birlikte olmak istiyordur.
    oteki dedigin kizlar ise kiymete binecek ama simdi degil.
    yaslardan dolayi 18-25( hatta belki 30dur bilemiyorum bende)
    bu sekilde.

nedeni ise cogu kisi ciddi dusunmez bu yaslarda.
    o nedenle bu tur kizlara yanasir herkes.
    otekine ise evleneyim artik dedigin zaman yanasirsin.
    evet komple erkekler olarak pisligiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi inanamıyorum ya....
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.