Şimdi Ara

Var mı şöyle güzel bi 2. dünya savaşı filmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var mı gençler elinizde yapacak bi film.Pek az bilinen böyle.

• er ryan
    piyanist
    schindler
    kapıdaki düşman
    pearl harbour
    hayat güzeldir
    --------------
    bunlar en profesyonel olanları... bunları izlediysen sorun yok....izlemek istiyorsan belgsele izle....

the war
    kıyamet (national geo)
    bbc 2.dünya savaşı
  • Dizi söyleyebilirim.. Film falan hikaye kalır yanında
    Band Of Brothers.. izleyenler bilir.. hiçbir filmden almadığın tadı alırsın. 10 bölümden oluşur. PS: IMDB notu 9.6

The Pacific. En büyük bütçeyle çekilmiş tv dizisi. 200 milyon dolar ile.. Band of brothers izleyen bunu da kesin izlemiştir zaten. bu da 10 bölümdür

Kısaca Steven Spielberg akıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraulein -- 16 Haziran 2011; 11:20:04 >
  • Der Untergang (Çöküş) - Hitler'in son günlerini anlatan bir film. Tek kelimeyle muhteşem.
    Enemy at the Gates (Kapıdaki Düşman) - Bir Sovyet ve Alman keskin nişancısının mücadelesini anlatan bir film.
    Band of Brothers - Steven Spielberg ve Tom Hanks yapımı 10 bölümlük bir dizi-filmdir. Harikadır.

Ekleme : The Pacific'de izlenilmeli, izletilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercem70 -- 16 Haziran 2011; 11:23:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpercem70

Der Untergang (Çöküş) - Hitler'in son günlerini anlatan bir film. Tek kelimeyle muhteşem.
    Enemy at the Gates (Kapıdaki Düşman) - Bir Sovyet ve Alman keskin nişancısının mücadelesini anlatan bir film.
    Band of Brothers - Steven Spielberg ve Tom Hanks yapımı 10 bölümlük bir dizi-filmdir. Harikadır.

Ekleme : The Pacific'de izlenilmeli, izletilmeli.
    Hepsini izledim abiler kardeşler.Başka yokmu şöyle b sınıfı tarzı birşeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buckiex

Hepsini izledim abiler kardeşler.Başka yokmu şöyle b sınıfı tarzı birşeyler.

Alıntıları Göster
    1. dünya savaşı var

Passchendaele. Bİraz sıkabilir çünkü ortalara kadar savaş sahneleri yok. ortasından sonra başlıyor onlar da beni pek sarmadı açıkcası.

Attack On Leningrad. 2. dünya savaşı ile ilgili bu da. Leningrad kuşatmasını anlatıyor. Bence başarılı. Başrol oyuncuları kadın!. Daha çok Dram konulu.

Valkyrie Operation.. Tom Cruise başrolde. Politik bir film.. Hitlerin yönetimine karşı darbe planları yapan bir grup subayı anlatıyor. Bence izlenmesi gereken bir film

Evet Çöküş de harikadır. Hitleri oynayan herife hayran kalmıştım. Ancak bu kadar cuk oturur bir adam hitler rolüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraulein -- 16 Haziran 2011; 11:44:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

1. dünya savaşı var

Passchendaele. Bİraz sıkabilir çünkü ortalara kadar savaş sahneleri yok. ortasından sonra başlıyor onlar da beni pek sarmadı açıkcası.

Attack On Leningrad. 2. dünya savaşı ile ilgili bu da. Leningrad kuşatmasını anlatıyor. Bence başarılı. Başrol oyuncuları kadın!. Daha çok Dram konulu.

Valkyrie Operation.. Tom Cruise başrolde. Politik bir film.. Hitlerin yönetimine karşı darbe planları yapan bir grup subayı anlatıyor. Bence izlenmesi gereken bir film

Passchendaele'i izledim gördüğüm en iyi süngü savaşı bu filmde var.Mide bulantısı yapıyor resmen.Attack of Leningrad'ı listeme alıyorum.Valkyrie de izlemiştim bi aralar.Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reticlum

quote:

1. dünya savaşı var

Passchendaele'i izledim gördüğüm en iyi süngü savaşı bu filmde var.Mide bulantısı yapıyor resmen.Attack of Leningrad'ı listeme alıyorum.Valkyrie de izlemiştim bi aralar.Teşekkür ederim.

O konuda sana katılıyorum. Ama zor dayandım cidden o sahneler gelene kadar. Kapatacaktım filmi. İnsan savaş filmi deyince direkman bombardıman ortasından başlasın istiyor konu Daha izlediğim 3-5 tane daha film vardır ama aklıma gelmiyor.

Edit: Kanıma girdin şimdi tekrar başlıyorum The Pacific'i izlemeye." The.Pacific.2010.BluRay.1080p.DTS.x264-CHD"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraulein -- 16 Haziran 2011; 11:51:09 >

• quote:

quote:

quote:

1. dünya savaşı var

O konuda sana katılıyorum. Ama zor dayandım cidden o sahneler gelene kadar. Kapatacaktım filmi. İnsan savaş filmi deyince direkman bombardıman ortasından başlasın istiyor konu Daha izlediğim 3-5 tane daha film vardır ama aklıma gelmiyor.

Ben bu konu altında acayip çok film izledim.Ama o filmdeki sahneler hiçbirinde yoktu ne yazıkki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1. dünya savaşı var

Ben bu konu altında acayip çok film izledim.Ama o filmdeki sahneler hiçbirinde yoktu ne yazıkki.

Alıntıları Göster
    verildi...

http://forum.donanimhaber.com/m_48664684/mpage_1/f_/key_dunya%2Csavasi%2Csoguk%2Csavas//tm.htm#49416288

• quote:

Orijinalden alıntı: Poker in the Face

verildi...

http://forum.donanimhaber.com/m_48664684/mpage_1/f_/key_dunya%2Csavasi%2Csoguk%2Csavas//tm.htm#49416288

Alıntıları Göster
    The Downfall film.
    The Pasific Mini-dizi
    Band of Brothers Mini-Dizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: V.Vasquez

The Downfall film.
    The Pasific Mini-dizi
    Band of Brothers Mini-Dizi.

Alıntıları Göster
    Schidler's List
    Stalingrad
    Er Ryanı Kurtarmak
    U-571
    IWO JIMA'DAN MEKTUPLAR
    LENİNGRAD KUŞATMASI
    Pearl Harbor
    Windtalkers
    Cross of Iron
    Tora! Tora! Tora!
    THE BOY IN THE STRIPED PYJAMAS
    Life Is Beautiful
    WALKYRE OPERASYON
    Soysuzlar Çetesi
    kara kitap
    thin red line
    şindlerin listesi
    kapıdaki düşman
    er raynı kurtarmaca
    empayır of the san
    taegukgi (en güzeli bu, kore savaşı ama)
    WALKYRE OPERASYON
    Soysuzlar Çetesi
    defiance
    The pianist

• quote:

verildi...

Tamam

Arkadaşlar teşekkürler içlerinden izlemediklerimi ayıklıyorum.
  • quote:

quote:

verildi...

Tamam

Arkadaşlar teşekkürler içlerinden izlemediklerimi ayıklıyorum.

Alıntıları Göster
    hitler belgeselleri karıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

hitler belgeselleri karıştır

Alıntıları Göster
    yav su nat geo'daki apoclypta mi ne belgesel vardı son 2 bölümünü bir türlü bulamadım onun
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

yav su nat geo'daki apoclypta mi ne belgesel vardı son 2 bölümünü bir türlü bulamadım onun

Alıntıları Göster
    Eve gidince bakarım. Güzel filmler var galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ateşle Barut

Eve gidince bakarım. Güzel filmler var galiba

Alıntıları Göster
    Empire of the sun
    Brest fortress
  • quote:

Orijinalden alıntı: hafuyu

Empire of the sun
    Brest fortress

Alıntıları Göster
    Passchendaele

savas guzelmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyC

Schidler's List
    Stalingrad
    Er Ryanı Kurtarmak
    U-571
    IWO JIMA'DAN MEKTUPLAR
    LENİNGRAD KUŞATMASI
    Pearl Harbor
    Windtalkers
    Cross of Iron
    Tora! Tora! Tora!
    Life Is Beautiful
    WALKYRE OPERASYON
    Soysuzlar Çetesi
    kara kitap
    thin red line
    şindlerin listesi
    kapıdaki düşman
    er raynı kurtarmaca
    empayır of the san
    WALKYRE OPERASYON
    Soysuzlar Çetesi
    defiance
    The pianist

Er raynı kurtamaca nedir ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: İdentity2

quote:

Orijinalden alıntı: CyC

Schidler's List
    Stalingrad
    Er Ryanı Kurtarmak
    U-571
    IWO JIMA'DAN MEKTUPLAR
    LENİNGRAD KUŞATMASI
    Pearl Harbor
    Windtalkers
    Cross of Iron
    Tora! Tora! Tora!
    Life Is Beautiful
    WALKYRE OPERASYON
    Soysuzlar Çetesi
    kara kitap
    thin red line
    şindlerin listesi
    kapıdaki düşman
    er raynı kurtarmaca
    empayır of the san
    WALKYRE OPERASYON
    Soysuzlar Çetesi
    defiance
    The pianist

Er raynı kurtamaca nedir ya...

'empayır of the san' falan da var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.