aracını satmadan yeni araç almaman gerektiğini öğrenmiş oldun. şimdi sistemsel bir hata olmuştur. aynı anda 2 ödeme alınmıştır. sizden bir kaç saniye önce işlem yapılmıştır. eğer aracı karşındaki şahıs değil sen alsaydın burada o şahıs bu konuyu açacaktı. şunu demek istiyorum. ben teknosadan tv aldım. görevli uydu alıcılı dedi. kurulumdan geldiler uydu alıcı yokmuş cihazda. şimdi bu teknosanın sorunu mu ? |
Vavacars'a güvenip aracımı sattım,Rezerve ettiğim Aracı başkasına sattılar (2. sayfa)
-
-
Kesinlikle hakkınızı aramanız gerekiyordu, ön ödeme yapmış olduğunuz andan itibaren 3 iş günü sizi beklemek durumundalar. Kaldı ki ödeme yaparken onayladığınız sözleşmeyi inceleseydiniz, başlarına nasıl bir dert açabileceğinizi görürdünüz. Yıllardır yazılım geliştirme kısmında da olsam, e-ticaret dünyası içerisindeyim, orada o sözleşmeler süs olsun diye konmuyor.
Ben de aracımı vavacarsa satarak oradan araç alımı gerçekleştirdim. Satış yaparken herhangi bir sorun yok fakat araç alımdaki operasyonları pek iyi sayılmaz. Araç alırken kredi kullandım, banka tarafı vavacars'tan daha fazla sahip çıktı sürece, 3 iş günü süre üzerinden 1 gün gecikme vavacars kaynaklı yaşandı ve herhangi bir şekilde iptal edilmedi ödemem. Yaşadığım stresi gerçekten anlatamam.
Gelelim operasyon kısmına, sonuçta internetten pizza sipariş etmiyoruz, yüzbinlerce lira ödeyerek araç alıyoruz ama ödeme sonrasında ne yazık ki düzgün bilgi verilmiyor. Yemek sipariş platformlarından bile sipariş verdiğimizde, kuryenin o anki durumunu vb şeyleri net bir şekilde görebiliyoruz.
Noterden adınıza işlem yapılıyor sms'i geliyor, vavacars'tan herhangi bir bilgi yok.
E-devlet üzerinde yeni aracımı ve plakasını (plaka değişimi istemiştim) görebiliyorum, vavacars'tan haber yok.
Aracınız hazır, teslim alabilirsiniz sms'i geliyor, müşteri hizmetleri arayıp "efendim sistemsel bir hata olmuş, aracınızı bugün teslim edemiyoruz" diyor, 3 iş günü sonrasına randevu verebileceklerini iletiyor araç teslimi için. Dakikalarca dil döktüm, sonrasında "süreci hızlandıracaklarına" ait bilgi verdiler ve bir sonraki iş günü (araya 19 mayıs girmişti) aracımı teslim alabileceğime dair sms geldi.
Sonuç olarak aracı alabildim, bu süreçteki tek memnuniyetim evden özel araç ile alınarak vavacars otoparkına kadar götürülüşüm oldu. Arabada da herhangi bir sorun çıkmadı, orası ayrı :)
-
forumda konusunu açtğım almanya ya gidişim sebebiyle bayon aracımı satıyorum, hadi dedim beklemeyim piyasada 470 ten ucuza araç yoktu, bende vavacars a şansımı denedim teklif 460.600 tl dedim uğraşmaya değmez satalım. gittik baktılar detaylı expertiz vs araçta kusur yok zaten özenle saklıyorum. son teklif 415 bin tl şaka gibi hemen önümde toyota corolla vardı farları solmuş 3 bin düştü ön değerden satın aldı aracı benden tam 45.600 tl fiyat düştü bunun açıklaması olamaz. sonuç tırt bir firma
-
Yaz Şikayetvar'a..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 3 iş günü geçmiş gibi duruyor geçmiş olsun.
vava sizin aracı başkasına satmaz normalde siz kredi vs derken uzatmışsınız işi.
3 iş gününden sonra bu durum olmuştur iade maili hangi gün geldi vardır sizde dekontu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasada alayı aynı, kurumsal kimlik olması bir şey değiştirmiyor. Bana da aynısını Reno bayisi yaptı, ikinci el bir araç vardı ilanda (reno 2 kendi sitelerinde), beyefendi araç opsiyonlu dediler, iki saat sonra 30 bin lira birden fiyat güncellediler. Reno müşteri hizmetlerine şikayet ettim, bayi aradı, beyfendi araç satıldı ama ilandan kaldırmayı unuttuk gibi komik bir yalan söylediler.
-
İlk sorgulamanızı plaka ile yaptınız fiyat aldınız misal 300 bin, bir zaman sonra
( 1-2ay) başka plaka ile fiyat aldınız 345 bin diyelim ve ilk girdiğiniz plakanızı aynı zaman diliminde sorguladığınız da 345 bin değil 320 bin fiyat gösteriyor.
Yani girilen plakayı sistemde tutuyorlar farklı fiyat veren sistemden başka bir şey beklemek doğru olmaz .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 7 Haziran 2022; 9:52:57 >
3 iş günü geçmedi,hatta 24 saat bile geçmedi ön ödemeyi yaptıktan sonra maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rezalet hocam ozaman bunun izahı yok.
Kardesim adam kapora vermis bunun sistemde saniyesi vs olmaz. Rezerve 1 kisiye edilir. Boyle bir donemde adam keyfinden mi satiyor sence arabasini da kostur kostur vavacarsa gidip obur arabayi almak istiyor. Kim kullandigi arabayi tutacak ve esas arabasini aldiktan sonra satacak kadar zengin?
20 gün önce kendi aracımı vavacars'a sattım.Süreç çok hızlı işledi.İlk defa bi hizmetten memnum kaldım diyordum ki bu konuyu görene kadar.Kurumsal dediğimiz firmanın yaptığı olaya bakın, alenen müşteriyi mağdur etmektir bu.
midem bulanıyor böyle şeylerde
-
Rezerve edilen bir aracin , yasal bekleme suresi icinde baskasina satilmasinin izahi yoktur. Kesinlikle mahkemelik bir olay. Kazanacaginizi düşünüyorum
sorsan araştırsan hangi bürokratın mv nin bakanın ortagı oldugu firmadır. sorun sıkıntı olunca kimi kime şikayet edeceksin. ülke zengini yandaşı koruyan düzen ile yönetiliyor.
-
Bende 18 gün önce Vava.cars'dan 480 bin tlye araç satın aldım sorun yaşamadım çok şükür.
vava.cars kurumsal ve kaliteli hizmet veriyor hissi vardı benim gözümde.
Bu konuyu görünce üzüldüm gerçekten.
umarım böyle şeyleri tekrar yapmazlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyrellWell -- 7 Haziran 2022; 14:44:13 > -
Bu firma nezdinde söylemiyorum ancak düşeşe getirecekleri araçları galerilere komisyonlarla mı paslayanlar dersiniz.
Bahsettiğim konunun bu firma ile ilgisi yok.
Dikkat edin hem alırken hem satarken.
-
gidin savcılığa şikayet edin neden kabul ediyotsunuz ki
-
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben bu kurumu carviser adlı Youtube kanalından dolayı biliyordum ve kanalın sahibi Fahir beyden dolayı çok güveniyordum. Arkasında da Petrol Ofisi olması ekstra güven veriyordu ama bu konuyu gördükten sonra güvenim kalmadı açıkçası. Bunu yapan başka türlü sorunlarda yaratır. Umarım telafi ederler, bence savcılığa gidin. Karışıklık olmuşsa olmuş bu sizi ilgilendirmez firmanın sorunu bu. Size yansıtmaları çok büyük hak gaspına girer. Kesinlikle Savcılığa giderseniz sonuç alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clusive -- 7 Haziran 2022; 17:4:12 > -
Şimdi bu konuların carvak türkiye piyasasına girer girmez çıkması beni kıllandırıyor.
-
Hocam güveniyorum dediğin adam için C5 Aircross araç aldım dedikten sonra araç PSA Türkiye üzerine kayıtlı çıkmıştı bilmem farkında mısınız?
Firmalarla papaz olmak adına bildiğini söyleyen tek adam tanıyorum : Yalın Gülmez
Diğer türlü birçoğu test aracı almak, lansmanlara çağrılmak vb. maksatlı firmalarla arayı iyi tutmaya çalışır. Ha ticari olarak bakarsak yaptığı da doğru orası ayrı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X