Şimdi Ara

Ve Yine Rezillik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce buna benzer bir konu açmıştım. Şimdi yeniden şahit oldum ve yine utandım kendi adıma. Daha önce binanın önüne koyduğumuz hayvanlar için mamaların kaldırılmasını isteyen insanların olduğu bir yerde yaşıyoruz. Demin pencereden baktım küçük çocuklar garibim kurbağayı öldürmeye çalışıyor, kızdığımda verdiği cevabı yazmayayım zaten tam bir rezillik. İnsan gördükçe memleketten soğuyor be. Yazık..

• Şeytan diyor al küreği vur ağızlarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmısın -- 3 Eylül 2014; 23:02:37 >
  • Geçen gün kaldırımda yürüyorum önümde 40 45 yaşlarında bi bayan, yanında da 19 20 yaşlarında bi kız var. Bunlar poğaça yemiş, poğaça ambalajini poşete sarmışlar, poşeti de kaldırımın ortasına attılar. Tartışacaktım, değmez dedim. Yazık ya insanlarda bilinç denen birşey kalmamış arkadaş, doğayı sev, hayvanları sev. İleride bunlar olmazsa çocukların nasıl yaşayacak ?
  • Evin karşında boş arazi var.oraya plastik bi tabak koyduk yemek felan döküyoz kediler yesin diye.

Arazinin yanındaki boş eve biri taşındı.1-2 hafta sonra beni görünce duvarının kenarına yemek koymuyacakmışızda hayvanlar oturup duruyomuş orda diye konuştu.neyse dedik,arazinin karşına koydum tabağı yemek dökmeye çıktım kediler yesin diye,hayvan yanımda gelir yemeği dökerim bu kez gelmiyo.önceki dökdüğümüz yerde oturuyolar.hayvanları çağırıyom gelmiyolar.

Hayvan bu akılı yok.10 metre öteye döktüğüm yere gelmiyo.böyle odun herifler olunca ülke düzelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Ölü -- 3 Eylül 2014; 23:36:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.