Arkdaşlar vectra b için hangi marka gaz kullanmam lazım
ben tartarini kullanıyorum memnunum. ama brc tavsiye ederim. kesinlikle atiker taktırmayın.
Atikere karşı bir tavrınızmı oldu?.Ben 3 yılı aşkındır kendi aracımda kullanıyorum ve çok memnunun.Ş.İçi 28 litre ile 230 km, Ş.dışı aynı lpg ile 400 km yapıyorum.
ben de 3 yıl boyunca 97 vectramda atiker kullandım ve çok memnundum sehir dısı 100 km de 7 lt ye kadar dusebiliyrdu hesap edin 2.0 motor 1400 kg araç turk markası diye kullanmdan kotulemeyelm hem taktirirken ucuz hem De yedek parçaları ucuz samimiyetle atiker derim
Aynen
quote:
Orijinalden alıntı: lamina propria
ben de 3 yıl boyunca 97 vectramda atiker kullandım ve çok memnundum sehir dısı 100 km de 7 lt ye kadar dusebiliyrdu hesap edin 2.0 motor 1400 kg araç turk markası diye kullanmdan kotulemeyelm hem taktirirken ucuz hem De yedek parçaları ucuz samimiyetle atiker derim
atiker de çok sorun çıktığını duymuştum ki en azından bizde passat 1,8 turbo vardı onda bayağ bi sorun çıkartmıştı ve halada o sorunu çözülemedi hem aşırı yakıyo hemde sürekli beyin bozuluyo. bence vectraya brc derim benim arabamdada brc var ve çok memnunum...
quote:
Orijinalden alıntı: serhat0668
atiker de çok sorun çıktığını duymuştum ki en azından bizde passat 1,8 turbo vardı onda bayağ bi sorun çıkartmıştı ve halada o sorunu çözülemedi hem aşırı yakıyo hemde sürekli beyin bozuluyo. bence vectraya brc derim benim arabamdada brc var ve çok memnunum...
brc yle 100km deki yakıt ortalamalrın nedir?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme