şimdi d segmenti araçlar türkiyede çok tutulmuyor gibi kasa ağır oluyor ağır kasaya ya 2000 lik motor lazım yada turbolu motor lazım oluyor.Zengın olan gidip alıyor vergisi benzını adamı sarsmıyor.Bu aracı kime satıcak zengin gidip 2ci el araç almaz o zaman araç normal gelire sahip vatandaşın pazarına düşüyor vatandaş 2.0 lık motoru almaz vergisinden benzınınden 1.6 olanları da performansı düşük olur der ağırlık fazla olduğu için sanki turkıyede yollar çok duzgun ve performanslı aracı kullanabılıyormuş gibi. Bırde çoğunlukla vatandaş şehir içinde kullanıyor aracını oda etmen buyuk araç park sorunu vs oluyor velhasıl f sınıfı araçlar c sınıfı araçların fiyatına geliyor 2ci elde.. ben olsam vectra elegance alırım 1.6 olması aracı çok performanslı kullanmıyorsan sakin yapıda bırısıysen alabılırsın ayrıca esp side var araçta yok yok vede çok geniş.bora da emin ol vectra kadar benzın yakar bazen daha çok. ben olsam vectra alırım......
quote:
Orijinalden alıntı: Gokhan43
Araçtan ne beklediğinize bağlı bir durumdur..Yani kişiden kişiye değişir.
Alıntıları Göster
vectra al derim ama ben olsam bora alırım neden diyiceksın 0 bora almıştık 1.ci ayında pert oldu içimde kalmış
quote:
Orijinalden alıntı: blacksea533
vectra al derim ama ben olsam bora alırım neden diyiceksın 0 bora almıştık 1.ci ayında pert oldu içimde kalmış
Alıntıları Göster
vectra
quote:
Orijinalden alıntı: blacksea533
Alıntıları Göster
Tabiki sınıf farkı var araclarda. Sınıf farkıyla vectra daha iyi secim. 1.6 motoruyla cok performans beklememek lazım. Bu sınıftaki araclar genelde 2.0 motor olurlar. Passat, vectra, laguna,mondeo vs bunlar aynı sınıfta araclardır ve kalite malzeme, iscilik yuksektir. Hitap ettigi kesime ve kasa agırlıgındna dolayı 2.0 ve uzeri motor kullanılır. 1.6 lık verisyonları orta kesimede arac satabilmek icin daha az vergi maliyet vs. Arkadasımda vardı vectra 1.6 bendeki 2001 astra comforttaki motorun aynısını koymuslardı. Araba hantaldı klima acıldıgında ve dolu oldugunda arac yıgılıyordu yada cok basmak gerekiyordu. Performansından memnun degildi ama onun dısında guzel aractı.
Beklentilere gore belirlemek lazım cunku farklı sınıflar.
quote:
Orijinalden alıntı: ikarahal
Tabiki sınıf farkı var araclarda. Sınıf farkıyla vectra daha iyi secim. 1.6 motoruyla cok performans beklememek lazım. Bu sınıftaki araclar genelde 2.0 motor olurlar. Passat, vectra, laguna,mondeo vs bunlar aynı sınıfta araclardır ve kalite malzeme, iscilik yuksektir. Hitap ettigi kesime ve kasa agırlıgındna dolayı 2.0 ve uzeri motor kullanılır. 1.6 lık verisyonları orta kesimede arac satabilmek icin daha az vergi maliyet vs. Arkadasımda vardı vectra 1.6 bendeki 2001 astra comforttaki motorun aynısını koymuslardı. Araba hantaldı klima acıldıgında ve dolu oldugunda arac yıgılıyordu yada cok basmak gerekiyordu. Performansından memnun degildi ama onun dısında guzel aractı.
Alıntıları Göster
bende vectra öneririm.donanımı vs daha fazla birde 1.6 vectra için az değil bence ideal şehir içi için yeterli
quote:
Orijinalden alıntı: Mert
bende vectra öneririm.donanımı vs daha fazla birde 1.6 vectra için az değil bence ideal şehir içi için yeterli
Alıntıları Göster
vectra daha güzel bi seçim olur sizin açınızdan
quote:
Orijinalden alıntı: 58_transporter_58
vectra daha güzel bi seçim olur sizin açınızdan
Alıntıları Göster
99 sonunda sıfır 11 mılyara aldıgım borayı su an satmaya kalksam 14 - 15 mılyar. topyekun zarar anlıyacagın.su an hangı arabayı alırsan al eyer uzun vadede kullanıp 3-4 sene kullanıcaksan daha sonra sattıgında zarar edıcektır.bence ben senın yerınde olsam bora yı alırdım.Aynı zamandada 2003 - 2004 passat bakardım o rakamlarda guzel bı arac bulabılırsın saygılar,
quote:
Orijinalden alıntı: Fletch
99 sonunda sıfır 11 mılyara aldıgım borayı su an satmaya kalksam 14 - 15 mılyar. topyekun zarar anlıyacagın.su an hangı arabayı alırsan al eyer uzun vadede kullanıp 3-4 sene kullanıcaksan daha sonra sattıgında zarar edıcektır.bence ben senın yerınde olsam bora yı alırdım.Aynı zamandada 2003 - 2004 passat bakardım o rakamlarda guzel bı arac bulabılırsın saygılar,
Alıntıları Göster
1.6 vectranın klimasını açtın mı gitmeyen araba hepten emekliyor. vectra'sı olan arkadaşın şikayeti bu.
quote:
Orijinalden alıntı: ikarahal
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ikarahal
quote:
Orijinalden alıntı: metinemre
1.6 vectranın klimasını açtın mı gitmeyen araba hepten emekliyor. vectra'sı olan arkadaşın şikayeti bu.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: metinemre
ewt yetmediği belli oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: SmT #
quote:
Orjinalden alıntı: metinemre
ewt yetmediği belli oluyor
Alıntıları Göster
Herkez farklı söylüyor. Bu motorun 1.6 olduğuna inanamayanda var. Çok güçsüz diyende var. İki görüşüde duydum. Bu olay sana bağlı
quote:
Orijinalden alıntı: frk96
Herkez farklı söylüyor. Bu motorun 1.6 olduğuna inanamayanda var. Çok güçsüz diyende var. İki görüşüde duydum. Bu olay sana bağlı
Alıntıları Göster
bence vectra. performans açısından bakarsan bora daha iyi olabilir ama 2. elde büyük zarar edebilirsin. jetta çıktı sonuçta. o fiyata güzel bi passat alınır 03-04 ama onlarda da 1,6 sorunu var. 1,8 lerden bakmalısın.
quote:
Orijinalden alıntı: msa28
bence vectra. performans açısından bakarsan bora daha iyi olabilir ama 2. elde büyük zarar edebilirsin. jetta çıktı sonuçta. o fiyata güzel bi passat alınır 03-04 ama onlarda da 1,6 sorunu var. 1,8 lerden bakmalısın.
Alıntıları Göster
bora artık jetta oldu hatta bora ismi sadece avrupa lansmanı için izlenen bi yoldu o araba asıl hep jetta ismindeydi sözün özü 2,0 motorlu vectra kullanmıs biri olarak söylüyorum güncel kasası olan arabalar herzmaan 2,elde daha karlı bir durum olusturur satarken daha az zarar edersin bora cok eski bir kasa o yuzden konforu gayet iyi olan vectrayla mukayese etme vectra al rahatına bak türkiye tutulan bir araba parca ve servis sorununda olmaz ama motorları o kasaya biraz ufak gibi görünüyo bunu kabul ediyorum