Şimdi Ara

VECTRA & BORA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25-26 BİN kadar param var. tekrar satışında değer kaybetmeyecek kaliteli ve konforlu bir araba istiyorum. 2004 vectra 1,6 comfort/elegance ile 2004/2005 bora 1,6 comfortlıne ı yakıt,performans,donanımına göre kıyaslarmısınız.vectra donanım olarak zengin ve d segment bir araç olmasına rağmen neden hemen hemen aynı fiyat? birde 1,6 motor vectraya az geliyor diyenler var. yorumlarınız?
    vectra http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciel/detail.aspx?sid=1071946
    bora http://vs2.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=63272
    bir vectra daha http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciel/detail.aspx?sid=1064065

• bi kere sınıflar farklı ben olsam en alt linkteki Vectra yı düşünürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

bi kere sınıflar farklı ben olsam en alt linkteki Vectra yı düşünürüm
    peki neden fiyatlar aynı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut055

peki neden fiyatlar aynı?

Alıntıları Göster
    TR de VW herzaman tutulan bir araçtır da ondan, sanırım bora Vectraya göre daha süratli bir araç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

TR de VW herzaman tutulan bir araçtır da ondan, sanırım bora Vectraya göre daha süratli bir araç..

Alıntıları Göster
    adaşım bana göre vectra ..

vectra biraz daha donanımlı diyosun..bide d segment..çok fazla performans aramıyosan ideal..

bide bence şuda önemli..vectra boraya oranla daha güncel bi kasaya ship

yani bora 99 dan beri aynı kasa....belirgin bi değişme yok..

ama vectra yanılmıyosam 2004 de bu kasaya geçti 2000-2004 arası farklı kasaya sahipti ve belirgin değişme var..

• quote:

Orijinalden alıntı: umut16

adaşım bana göre vectra ..

vectra biraz daha donanımlı diyosun..bide d segment..çok fazla performans aramıyosan ideal..

bide bence şuda önemli..vectra boraya oranla daha güncel bi kasaya ship

yani bora 99 dan beri aynı kasa....belirgin bi değişme yok..

ama vectra yanılmıyosam 2004 de bu kasaya geçti 2000-2004 arası farklı kasaya sahipti ve belirgin değişme var..

Alıntıları Göster
    peki 1,6 motor vectra için çok mu az?

• quote:

Alıntıları Göster
    Araçtan ne beklediğinize bağlı bir durumdur..Yani kişiden kişiye değişir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    HYUNDAİ GETZ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    şimdi d segmenti araçlar türkiyede çok tutulmuyor gibi kasa ağır oluyor ağır kasaya ya 2000 lik motor lazım yada turbolu motor lazım oluyor.Zengın olan gidip alıyor vergisi benzını adamı sarsmıyor.Bu aracı kime satıcak zengin gidip 2ci el araç almaz o zaman araç normal gelire sahip vatandaşın pazarına düşüyor vatandaş 2.0 lık motoru almaz vergisinden benzınınden 1.6 olanları da performansı düşük olur der ağırlık fazla olduğu için sanki turkıyede yollar çok duzgun ve performanslı aracı kullanabılıyormuş gibi. Bırde çoğunlukla vatandaş şehir içinde kullanıyor aracını oda etmen buyuk araç park sorunu vs oluyor velhasıl f sınıfı araçlar c sınıfı araçların fiyatına geliyor 2ci elde.. ben olsam vectra elegance alırım 1.6 olması aracı çok performanslı kullanmıyorsan sakin yapıda bırısıysen alabılırsın ayrıca esp side var araçta yok yok vede çok geniş.bora da emin ol vectra kadar benzın yakar bazen daha çok. ben olsam vectra alırım......

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan43

Araçtan ne beklediğinize bağlı bir durumdur..Yani kişiden kişiye değişir.

Alıntıları Göster
    vectra al derim ama ben olsam bora alırım neden diyiceksın 0 bora almıştık 1.ci ayında pert oldu içimde kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksea533

vectra al derim ama ben olsam bora alırım neden diyiceksın 0 bora almıştık 1.ci ayında pert oldu içimde kalmış

Alıntıları Göster
    vectra
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacksea533

Alıntıları Göster
    Tabiki sınıf farkı var araclarda. Sınıf farkıyla vectra daha iyi secim. 1.6 motoruyla cok performans beklememek lazım. Bu sınıftaki araclar genelde 2.0 motor olurlar. Passat, vectra, laguna,mondeo vs bunlar aynı sınıfta araclardır ve kalite malzeme, iscilik yuksektir. Hitap ettigi kesime ve kasa agırlıgındna dolayı 2.0 ve uzeri motor kullanılır. 1.6 lık verisyonları orta kesimede arac satabilmek icin daha az vergi maliyet vs.
    Arkadasımda vardı vectra 1.6 bendeki 2001 astra comforttaki motorun aynısını koymuslardı. Araba hantaldı klima acıldıgında ve dolu oldugunda arac yıgılıyordu yada cok basmak gerekiyordu. Performansından memnun degildi ama onun dısında guzel aractı.

Beklentilere gore belirlemek lazım cunku farklı sınıflar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikarahal

Tabiki sınıf farkı var araclarda. Sınıf farkıyla vectra daha iyi secim. 1.6 motoruyla cok performans beklememek lazım. Bu sınıftaki araclar genelde 2.0 motor olurlar. Passat, vectra, laguna,mondeo vs bunlar aynı sınıfta araclardır ve kalite malzeme, iscilik yuksektir. Hitap ettigi kesime ve kasa agırlıgındna dolayı 2.0 ve uzeri motor kullanılır. 1.6 lık verisyonları orta kesimede arac satabilmek icin daha az vergi maliyet vs.
    Arkadasımda vardı vectra 1.6 bendeki 2001 astra comforttaki motorun aynısını koymuslardı. Araba hantaldı klima acıldıgında ve dolu oldugunda arac yıgılıyordu yada cok basmak gerekiyordu. Performansından memnun degildi ama onun dısında guzel aractı.

Alıntıları Göster
    bende vectra öneririm.donanımı vs daha fazla birde 1.6 vectra için az değil bence ideal şehir içi için yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert

bende vectra öneririm.donanımı vs daha fazla birde 1.6 vectra için az değil bence ideal şehir içi için yeterli

Alıntıları Göster
    vectra daha güzel bi seçim olur sizin açınızdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

vectra daha güzel bi seçim olur sizin açınızdan

Alıntıları Göster
    99 sonunda sıfır 11 mılyara aldıgım borayı su an satmaya kalksam 14 - 15 mılyar. topyekun zarar anlıyacagın.su an hangı arabayı alırsan al eyer uzun vadede kullanıp 3-4 sene kullanıcaksan daha sonra sattıgında zarar edıcektır.bence ben senın yerınde olsam bora yı alırdım.Aynı zamandada 2003 - 2004 passat bakardım o rakamlarda guzel bı arac bulabılırsın
    saygılar,

• quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

99 sonunda sıfır 11 mılyara aldıgım borayı su an satmaya kalksam 14 - 15 mılyar. topyekun zarar anlıyacagın.su an hangı arabayı alırsan al eyer uzun vadede kullanıp 3-4 sene kullanıcaksan daha sonra sattıgında zarar edıcektır.bence ben senın yerınde olsam bora yı alırdım.Aynı zamandada 2003 - 2004 passat bakardım o rakamlarda guzel bı arac bulabılırsın
    saygılar,

Alıntıları Göster
    1.6 vectranın klimasını açtın mı gitmeyen araba hepten emekliyor. vectra'sı olan arkadaşın şikayeti bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikarahal

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ikarahal

• quote:

Orijinalden alıntı: metinemre

1.6 vectranın klimasını açtın mı gitmeyen araba hepten emekliyor. vectra'sı olan arkadaşın şikayeti bu.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: metinemre

ewt yetmediği belli oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SmT #

quote:

Orjinalden alıntı: metinemre

ewt yetmediği belli oluyor

Alıntıları Göster
    Herkez farklı söylüyor.
    Bu motorun 1.6 olduğuna inanamayanda var.
    Çok güçsüz diyende var.
    İki görüşüde duydum.
    Bu olay sana bağlı

• quote:

Orijinalden alıntı: frk96

Herkez farklı söylüyor.
    Bu motorun 1.6 olduğuna inanamayanda var.
    Çok güçsüz diyende var.
    İki görüşüde duydum.
    Bu olay sana bağlı

Alıntıları Göster
    bence vectra. performans açısından bakarsan bora daha iyi olabilir ama 2. elde büyük zarar edebilirsin. jetta çıktı sonuçta. o fiyata güzel bi passat alınır 03-04 ama onlarda da 1,6 sorunu var. 1,8 lerden bakmalısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: msa28

bence vectra. performans açısından bakarsan bora daha iyi olabilir ama 2. elde büyük zarar edebilirsin. jetta çıktı sonuçta. o fiyata güzel bi passat alınır 03-04 ama onlarda da 1,6 sorunu var. 1,8 lerden bakmalısın.

Alıntıları Göster
    bora artık jetta oldu hatta bora ismi sadece avrupa lansmanı için izlenen bi yoldu o araba asıl hep jetta ismindeydi sözün özü 2,0 motorlu vectra kullanmıs biri olarak söylüyorum güncel kasası olan arabalar herzmaan 2,elde daha karlı bir durum olusturur satarken daha az zarar edersin bora cok eski bir kasa o yuzden konforu gayet iyi olan vectrayla mukayese etme vectra al rahatına bak türkiye tutulan bir araba parca ve servis sorununda olmaz ama motorları o kasaya biraz ufak gibi görünüyo bunu kabul ediyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.