arkadaslar bende 2006 model 50 000 km de bi c4 sxpk modelini almış bulunmaktayım..arac cok güzel rahat yol tutuşu iyi..aslında alırken esp var sanıyordum ama malesef benzinlilerinde esp yokmuş..nys donanım olarak cok iyi herkese tavsiye ederim..deneyimlerimi kullandıkca aktarırım buraya..
fakat bir sorum olacak..2006 model 1.6 s pk bütün özelliklerini bilmek isterim motor donanım vs gibi..fakat nette bulamadım..bununla ilgili döküman vs olan varsa benimle paylaşabilir mi ? teşekkürlere
müdürüm bende almak istiyorum, c4 sx düz olsun istiyorum full istemiyorum + para ve masraf diye,,ancak ön farlar 800 tl diye duyunca durakladım,,sen kasko yaptınmı kaça,,ve trafik sigortası,ve vergisi, hayırlı olsun,,
dostum 800 tl ye bakma ..ist.da yasiyorum ..herşeyin çıkması var ve ilanda sıfır far var 80 tl evet seksennnnnnnnnnnn...http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-citroen-c4-farlari-sifir-ayarinda/detay/?
kartal serçe hariç her arabanın parçası pahalıdır ama aramayı bilirsen alsana far 80 tl .. takma kafana ..kasko yapmadım ama 2006 model full kasko 1400 tl anadolu sigortada... trafik sigortasi plakayı deegiştirmedim 76 kaldı ..140 tl ödedim..34 yapsaydım 250 tl ..araçlar ccok güzel süpere hatta tavsiye ederim
Merhaba; Bende 2005 SXPK 80 000 de bi C4 aldım etrafımdakiler neden aldın parçası çok pahalı devamlı arıza yapıyor şöyle böyle dediler ama ben yinede aldım iyiki de almışım diyorum Okadar çok özelliği varki hepsini yeni keşfediyorum Mesela Kilitleme Tuşuna Basılı tuttarsan otomatik kilitleme devreye giriyor yani araç hareket edince kapıları kilitliyor Far eşlik ayarını yapıyorum 20-30-60 sn kapıları kilitledikten sonra yanıyor Vs.. Vs... Trafik Sigortası Ankarada 270 Tl den aşşağı bulamadım ama kasko için görüşmediğim firma teklif almadığım bayi kalmadı en iyi fiyatı Citröen servis verdi 1180 Anadolu Sigorta Ak Sigorta 1220 Verdi Bence bide Servisten teklif al.. Triger Seti 120 000 Km veya 10 Yıl Ömür Veriyorlar Dizelde 180 000 Km diyor bunu servis Söylüyor Bende ilk başta inanmadım ama öyleymiş Özel Servislerde Orjinal Parça Kullanmak şartı ile Triger İşçilik dahil 200 Tl Baskı Balata 150 Tl Fren balataları 60 Tl Önceki aracım Opeldi Kanımı Emmiş Haberim yok 2 senede 2500 Tl Masraf Yapmışım Kazasız Günler......