Bildirim
c3 1.4 e-HDi 70 HP BMP STT E5 Confort
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
c3 picasso modelinde bile 3.8 ortalama yakıt tüketimini tutturanları görmüştüm. Normal bir c3 ise bu değerleri çok rahat yakalayabilir bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: AirDream
c3 picasso modelinde bile 3.8 ortalama yakıt tüketimini tutturanları görmüştüm. Normal bir c3 ise bu değerleri çok rahat yakalayabilir bence.
Normalden kastınız e hdi olmayan ise ben daha göremedim o degerleri ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: K.B.R.O
quote:
c3 picasso modelinde bile 3.8 ortalama yakıt tüketimini tutturanları görmüştüm. Normal bir c3 ise bu değerleri çok rahat yakalayabilir bence.
Yok hayır demek istediğim şuydu: Bir c3 picasso ehdi 3.8 litre tüketimi yakalıyorsa daha küçük olan bir c3 hb ehdi ise 3.6lt değeri rahat yakalar demek istedim. Normal hdi ile tabiki tutturmak çok çok zor. -
e-Hdi farkı ne oluyor ? Araç otomatikmi oluyor yoksa başka bir farklılıkmı var ? -
Normal ile e versiyon arasındaki fark start stop sistemi değil mi arkadaşlar?Tüketimi şehiriçinde 1 litre aşağı çekiyo diye biliyorum.
EDİT:Evet öyleymiş.-->http://www.c4.citroen.com/en_MT#/in-detail/efficiency/e-hdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 21 Nisan 2012; 20:46:06 > -
Evet e-hdi start stop teknolojisi olan hdi motorların ismidir. Ben ortalama bir kullanıcının bu motorla 4.0lt gibi değerleri yakalayabileceğini düşünüyorum, elbette çok kasarsa 3.6 denen değerleride görme ihtimali var ama benimkisi şimdilik tahminden öteye gidemiyor. -
Bu araba harbiden alınır...
Acaba ne kötülüğü vardır bu aracın???
quote:
Orijinalden alıntı: Razorback
Bu araba harbiden alınır...
Acaba ne kötülüğü vardır bu aracın???
0-100'üne bak anlarsın. -
0-100 üne bakmak istiyorsa eşleniği DS3 1.6thp 156 bg yada 202 bg olanını alır, arkadaşın isteği az tüketmesi ise bu okadar da önemli değil. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: K.B.R.O
quote:
Yok hayır demek istediğim şuydu: Bir c3 picasso ehdi 3.8 litre tüketimi yakalıyorsa daha küçük olan bir c3 hb ehdi ise 3.6lt değeri rahat yakalar demek istedim. Normal hdi ile tabiki tutturmak çok çok zor.
Sorun yok :D
Donanım olarak zengindir.Zenith cam alırsınız daha fazla görüş açısı ve görsellik olur.Elektrikli katlanır aynadan tutun birçok şey vardır.Alacaksanız tavsiye ederim.Tabi kötü yanıda var.Performans beklememek lazım.Hele de ehdi nin 16 sn falan dı galiba.
-
benzinli c3 4-5 arası yakıyo haberiniz olaa -
Bu değeri yakalamak için dümdüz yolda 65-70 km arası 4. viteste falan gitmek lazım.Ben uzun yolda 4 lt rahat yakalıyorum ama 110-120 gidersem 5 litreye yakın yakıyor.Şehir içinde şu ara çok yoğun trafikte 5.3 lt ortalamam var.Bu yüzden bu arabayı seviyorum. -
Hyundai i20 1.4 CRDi 90 HP ISG modeline de bakabilirsiniz
-
C3 un az yaktigini genel olarak soylenen bir sey.Bence alinir bu arac. -
quote:
0-100 üne bakmak istiyorsa eşleniği DS3 1.6thp 156 bg yada 202 bg olanını alır, arkadaşın isteği az tüketmesi ise bu okadar da önemli değil.
Günümüz koşullarında az biraz önemi var bence. Ara hızlanmalarına da bakmak gerekir tabiki ama 0 dan 100 e 16 saniyede çıkan bir arabadan bahsediyoruz.
Alırken "sorun etmem" mantığıyla alsa da büyük şehirde yaşıyorsa illaki sıkıntı çıkacaktır.
Yakıt tüketimine laf yok. Tabi tutturulabilirse. -
quote:
Orijinalden alıntı: yaman06
quote:
0-100 üne bakmak istiyorsa eşleniği DS3 1.6thp 156 bg yada 202 bg olanını alır, arkadaşın isteği az tüketmesi ise bu okadar da önemli değil.
Günümüz koşullarında az biraz önemi var bence. Ara hızlanmalarına da bakmak gerekir tabiki ama 0 dan 100 e 16 saniyede çıkan bir arabadan bahsediyoruz.
Alırken "sorun etmem" mantığıyla alsa da büyük şehirde yaşıyorsa illaki sıkıntı çıkacaktır.
Yakıt tüketimine laf yok. Tabi tutturulabilirse.
Kullandığım aracında 0-100ü 16 saniye bunu kullanıcısı olarak en iyi ben bilirim. Şehir içinde asla kalkış olarak sıkıntı yaşamadım sonuçta drag yarışına katılmıyoruz. Sollamalarada çıkarken korkmuşluğum olmadı özellikle devir 2K civarlarındaysa motor sonrasına çok güzel devirleniyor. Bu aracın tek kaybı 1. ve 2. vitesi, kalkış ve toparlanma amacıyla koyulmuş bu 2 vites bu yüzden üst viteslerde hızlanma problemi yok aslında.
-
Arkadaş konuyu açti ama ortalarda yok. -
Walla yakıt yönünden inanılmaz tasarrufu geldi bana.. Bu nedenle alicam sanırım.. Ewet 16 saniye cidden kötü... Ama yarışçı değilim.. Ben normal bir kullanıcıyim... Hafta ici 2-3 gün kullanırım.. Bide hafta sonu... Sehirler arası yapacağımı düşünmüyorum.. Kısa mesafeler....
Bu arabanın cami ekstramidir??
quote:
Orijinalden alıntı: Razorback
Walla yakıt yönünden inanılmaz tasarrufu geldi bana.. Bu nedenle alicam sanırım.. Ewet 16 saniye cidden kötü... Ama yarışçı değilim.. Ben normal bir kullanıcıyim... Hafta ici 2-3 gün kullanırım.. Bide hafta sonu... Sehirler arası yapacağımı düşünmüyorum.. Kısa mesafeler....
Bu arabanın cami ekstramidir??
haftada birkaç gun kullanıp kısa mesafeler yapacaksanız sıfır dizel araç almaktan ziyade 10-15 bin aralığında küçük benzin motorlu bir araç almanızdır.
kısa mesafede 3,6 değil 6,6 yakarasınız motor ısınmaz. bu kadar az kullanım için 40 bin lirayı sokakta yatırmak vergi kasko ve diğer masrafları saymıyorum bile
çok gereksiz olur...
Benzer içerikler
- chery yorumlar
- toyota proace city yorumlar
- mercekli far nedir
- performans hava filtresi yorum
- eminevim araç satışı
- bmw 2022
- togg şarj ücreti
- bmw ix2 2024 fiyat
- byd menzil
- jeep avenger fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X