Şimdi Ara

vistada codec oldugu halde hiçbir video player film oynatmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar benim çok ilginç bir sorunum var. Sanırım codeclerle ilgili bir dosya silindi.
    Sebebini bulamadım. Klite codec yüklü fakat ne radlight, ne bsplayer ne de media pl 11 filmleri açmıyor.
    Hata mesajı vermiyor. Sadece cannot open diyor. Daha önce böyle bir sorunum yoktu. Tüm programlar tüm filmleri açıyordu. Tahminen bir doya silindi. Codecleri programalrı silip yeniden kurdum .Oda fayda etmedi.
    Restore edince düzeliyordu fakat restore pointler kayboldu. Restore da yapamıyorum. Vistayı yeniden kurmak istemiyorum. Sorun ne olabilir. Fikri olan var mı. Hepinize tesekkürler....

• Merhaba,
    K-Lite codec pack yerine Vista Codec pack kurmayı denediniz mi? Bir de pek tavsiye etmesemde codec ile ilgili bilgiler regeditte kalmış olabilir. Bunların temizlenmesi gerekiyordur büyük bir ihtimalle.

Bu arada benim de başıma söyle bişi gelmişti . codecleri kurdum wmplayerda falan görüntü vardı fakat bsplayerda görüntü yoktu. Bunun içinde bsplayerde bir ayar yapmak gerekiyordu. Şimdi hatırlayamadım ama forumda birileri anlatmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hell_Star -- 4 Eylül 2007; 16:17:48 >
  • Selamlar ;

Bende Vista işletim sistemi kullanıyorum.Hiç codec ile felan uğraşmadan direkt indirdim vlc player'ı herşeyi sorunsuz izliyorum.Alternatif olarak aklınızda bulunsun derim.

Saygılarımla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.