Şimdi Ara

Vodafona geçmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk telekom tarifemi geçen ay arayıp zam gelecek diye 365 liraya 25 gb internet 1000 dk 250 sms için 1 yıllık taahhütle yeniledi. Şimdi vodafone 230 liraya 30 gb 1000 dk 250 sms internet veriyor. Ceza olarak 395 lira alacaklar büyük ihtimal. Vodafona geçmezsem her ay 135 lira kazıklanıyor olacağım. Böyle bir saçmallık var.

• TAAHHUT yazıp 5555’e göndererek ceza bedelini öğrenebilirsin. Eğer ceza bedeli senin için uygunsa, geçişi değerlendirebilirsin. Boşuna aylık fazla ödeme yapmamış olursun. Ayrıca bölgenizdeki çekim gücü de önemli. Çevrende Vodafone kullanan tanıdıkların varsa, onlara danışmanı öneririm.

• merhaba öncelikle şunu bilmen gerekir ki türktelekomun kalitesini vodafon sana yaşatmaz tüm hatları kullanan biri olarak sana bu akılı veriyorum eğer merkezi bir noktada yaşamıyorsan bu zor fakat öyle bir yerde yaşıyor ve mobil veriye çok fazla ihtiyaç duyuyorsan tabii ki de vodafon daha avantajlı bu dediklerimi düşünüp geçiş yaparsan daha iyi olur

• Geç, hatta 20GB yetecekse 179TL ye ona geç. Aşırı internet kullanan biri değilsen pek farkını hissetmezsin tabi bölgene özel bir sorun olmadığını varsayıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmemelisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimcell i tavsiye edebilirim.

• karagece25 kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Led'e Geçmeli miyim?
    9 ay önce açıldı
    Türknet'e geçmeli miyim?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fikrimi değiştirdim Vodafone ya asla geçmemelisiniz Sürekli şebeke değişiyor bi band 8 bi band 20 bi band 1 hiçbir şekilde sabit bağlı kalmıyor sürekli şebeke arıyor , hız deseniz yerlerde Türk Telekom da olmayacak yerlerde 100 mbps alırken bunla 3 mbps alırsam şükür ediyorum ilk ay cayma hakkı varmış uygun kampanya yaparsa TT veya Turkcell e geçeceğim hemen durulacak gibi değil akşamdan sabah kadar bile boşta telefon herşey kapalı %4-5 şarj yiyor hat gerisini siz düşünün

• İlk 3 ay boyunca ücretsiz +30 GB bonus hediyeli bazı Vodafone tarifeleri hala müşteri alımına açıktır. Fakat ayrıntıları bu konuya yazmak yasaktır. Ayrıntıları görmek için Vodafone Link At Kazan konusundaki son gönderilere bakın.

• Siceyy kullanıcısına yanıt
    Yillardir olan sorun hala duzelmez mi bunun sebebi aslinda surekli sebeke aramasi yapmasi gece hatti kapali konuma alin fark edecektir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turkcell'den Vodafone a git gel yaptım 3 günlük kullanımda bulunduğum yerde 26 mbit Vodafone Turkcell 50 mbit hız aldim

• Olacak o kadar.Kalite farkı 

• Vodafone çekmiyor. Çekmediği gibi şarjı bitiriyor. Sırf bu yüzden Vodafoneden rezerve sıfır hat almadım. Çünkü çekilecek gibi değil. Turkcell kullanıyorum 50 mbps hız alıyorum ve bazı yerlerde bu hız düşüyor ama en azından Vodafonenun yaşattığı çileyi yaşatmıyor. Ben şahsen Vodafonenu operatörden saymıyorum

• phasan P kullanıcısına yanıt
    Maalesef Türk Telekom mobil Vodafone fark atıyor. Türk Telekom kapsama problemide az çok çözdü

• Guest-479207A9A G kullanıcısına yanıt
    eskiden turkcell vodafone tt siralamasi devam ederdi suan turkcell ile tt bazi yerde yarisir durumda kirsal da hala turkcell onde olsada vodafone ise sinirsiz internet ve sinirsiz pass paketleri sayesinden abonesini cogaltti ben doguda test etme sansim oldu cogu yerde tt onde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 2 Ocak 2025; 9:40:35 >
  • Açıkçası geçtiğime pişman oldum.
    Maksimum 30 mbit gördüm ve internet su gibi akıyor.
    İki dolanayım hop gitti 100 MB.

Turkcell'in adı çıkmış.
    Netgsm 'deyken koklayan internet Vodafone 'da yokuş çıkan 2.0 motor gibi yakıyor.

• Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Vodafonede wn buyuk sorun telefon kullanmasan bile asiri beklemede sarj yiyor

• Maalesef kabul etmek gerekiyor en az sorunu olan turkcell , vodafone’un sarj problemi turk telekomun iphone ile olan bildirim sorunu sosyal medya paketi yerine normal internetten gitmesi gibi problemler vs var

14 pro max kullaniyorum turkcelle geceli 3 hafta oldu turk telekomdan da daha az sarj tuketiyor turkcell

• phasan P kullanıcısına yanıt

İşte hocam 15 yıldır vodafone kullanmayınca bilemedik. Hoş nereden bilecektim ki bir oparatörün su gibi şarj içtiğini. Çarpıldık şimdi de kurtulmaya çalışıyoruz bakalım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.