Şimdi Ara

Vodafone 3G veya EDGE Samsun ve civarnda cekmıyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vosafon hattımda aylık cepnet kullanıyorum. Bir iş için Ankara'dan Samsun'a geldim. Samsun'da GPRS baglantısı kurulamıyor. Corum da net vardı. Samsun'a geldım internete baglanamaz oldum. Vodafon Musteri hizmetlerinin ise zaten kendilerine bile hayırları yok.
    Acaba Samsun civarında Vodafone üzerinden net baglantısı yok mu? Cihazım HD2.
    Vodafone Live olsun Vodafone Internet olsun otomatik ayarlar olsun bir turlu baglanamadım.
    Eger baglantı kurmanın bır ımkanı varsa yardımlarınızı beklerım.

• 3g olmayabilir ama hat sinyal alıyorsa edge de vardır mutlaka...
  • geçici sorun vardır.
  • edge nasıl yok ya
  • Samsunun neresindesin? Ben atakumdayım burda çekmiyor ama benim oturduğum yerde radyo dahi çekmiyor. Bir sorun var bizim çevrede. Yoksa samsunda her yerde çekiyor. Ayrıca edge mükemmel çekiyor diyebilirim. Gayet hızlı
  • Sorun halloldu.
    Ankara'ya iyice yaklastigimda cihazimdan yine GPRS baglantisi kuramiyordum. Otobuste seyahat esnasinda belki sorun ayarlardadir diyerek cihazima hard reset attim. Normalde cihaz vodafone ayarlarini kendisi yapiyordu. Fakat hard resetten sonra da baglanamadim.
    Ankara'ya dondugumde nette biraz arastirma yapmama ragmen dise dokunur bilgi bulamadim.
    Vodafone sayfasindan ayarlari almaya calistim ama benim cihaz desteklenmiyordu. Benzer bir cihaz secip ayarlari cihazima sms attirdim. Denedim cihazinizla uyumlu degil dedi.
    Neyse; wi-fi baglantisi ile rehberi senkronize edip, marketplace den windowslive kurdum. Bir yandan da forumlardan arastirma yapiyorum. Birkac manuel ayar buldum onlari deneyecegim. Bu arada windowslive da kurulmus oldu. Cihaz yeniden baslatilacak dedi yes dedim soft reset atti.
    Isin ilginci, cihaz yeniden basladiginda GPRS calisiyordu. Windowslive kurdum diye mi calisti, wi-fi baglantisi yapinca cihaz insafa mi geldi, yoksa vodafone gprs servisi bozuktu o sira mi calismaya basladi bilmiyorum.

• Orhan gencebay a mail atalım çözülür sorun:)
  • Sorunu buldum.

HTC HD2 nin 2.12.50.02 Radio Rom dan kaynaklanıyormuş. Bu rom Hem Elegancia GTX 2,5 28 Temmuz final sürümünde hem de Energy Max Sense 10 Ağustos sürümlerinde GPRS bağlantı ayarlarında problem çıkarıyor.

Energy romda 2,07,50 daha iyi bir seçim ve problemsiz.
    Elegancia da ise 2,10,50 versiyonları problemsiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.