< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1477 -- 26 Mayıs 2022; 14:27:2 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1477 -- 26 Mayıs 2022; 14:27:2 > |
Vodafone, Tr'de bırak bu gsm işini. senin yerine daha rekabetçi ve hırslı bir şirket gelsin. |
Yine yüksek hız almışsınız 12 mbps olarak Vdf olarak 0.03 mbps görmüştüm rekorum oydu
|
Taşıma su ile değirmen dönmüyor maalesef. Bu herifler başlı başına kâr edemiyor, global bir firma. Ellerinde patladı, satsakta kaçsak derdindeler ama tâlip yok. Eski Telsim yönetimi olsa çoktan şimdi belki Turkcell ile yarışıyordu. Belki Turkcell'i bile geçmiş olabilirlerdi. Bu kafayla gittikleri her gün batmanın eşiğine gelmektir. Artık kapasiteler yetmiyor. Her geçen gün dosyaların boyutu fazla gelip, internet hızları az geliyor. Bunda da Vodafone çaresiz kalıyor. Eğer 5G'de de çuvallarlarsa tamamen Türkiye pazarını unutmaları lazım. Sadece Türkiye bile değil, sadece Türkiye'de böyle performanssız olsalar tamam ama tüm dünya'da, tüm avrupa ülkelerinde Vodafone berbat.
Umarım kendini toparlayan, sağlam bir şirket haline gelirler. Açık ara en internet odaklı firma, kürek kürek internet, dakika, sms, kampanya verir. Ama performans olmayınca mâlum millet Turkcell'e, Turk Telekom'a kaçıp kampanyalardan, fırsatlardan bihaber kazıklanıyor. Edit : Fiyatları da iğrenç hâl almaya başladı bunu da eklemek isterim. Eski f-p Vodafone gitmiş durumda. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayatımda verdiğim en kötü karar sanırım vodafone geçmek oldu. Antalya'da merkezde inanılmaz hızlı fakat şehir dışına çıktığımda facia oluyor.Şehir dışı dediğim yerlerde iş için alanya,side,kemer vs bölgelerine gıdıyorum. Şikayet oluşturduğumda ise bölgenizde sorun yok sorun sim kartınızda yada telefonda diyorlar. İkisinide test ettiğimi söylüyorum cevap bizde sorun yok diyorlar. Ulan 3G hızı bile veremiyorlar facia |
|