Şimdi Ara

Vodafone 4.5G Çok yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 Mayıs'ta Vodafone Süper+Uyumlu paketine Türkcell'den geçiş yaptım. Evim ve civarında Türkcell'den 4.5G'de 70 Mhps hız alırken Vodafone'da 12 Mhps hız alabiliyorum. İşin garip tarafı telefonu 3G'ye aldığımda da aynı hızı alıyorum . Evdeki Türk Telekom hatların internet hızları 50 Mhps'e kadar çıkıyor. Bu tarifede hız sınırı falan var mı ya da 4.5G ayarları mı aktif değil ? Hem telefonda hem de Vodafone'un tüm 4.5G internet ayarlarını denedim, açtım, kapattım sanırım. 30 gün cayma bedeli var ve 0 TL olarak gözüküyor. Eğer Türk Telekom'a geçmek zorunda kalırsam Türk Telekom'a numara taşıma olarak mı başvurmalıyım yoksa ilk Vodafone'a mı başvurmalıyım ? Numaramı işimden dolayı kaybetmek istemiyorum.
    Vodafone 4.5G Çok yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1477 -- 26 Mayıs 2022; 14:27:2 >

• Taşıma su ile değirmen dönmüyor maalesef. Bu herifler başlı başına kâr edemiyor, global bir firma. Ellerinde patladı, satsakta kaçsak derdindeler ama tâlip yok. Eski Telsim yönetimi olsa çoktan şimdi belki Turkcell ile yarışıyordu. Belki Turkcell'i bile geçmiş olabilirlerdi. Bu kafayla gittikleri her gün batmanın eşiğine gelmektir. Artık kapasiteler yetmiyor. Her geçen gün dosyaların boyutu fazla gelip, internet hızları az geliyor. Bunda da Vodafone çaresiz kalıyor. Eğer 5G'de de çuvallarlarsa tamamen Türkiye pazarını unutmaları lazım. Sadece Türkiye bile değil, sadece Türkiye'de böyle performanssız olsalar tamam ama tüm dünya'da, tüm avrupa ülkelerinde Vodafone berbat.
    Umarım kendini toparlayan, sağlam bir şirket haline gelirler. Açık ara en internet odaklı firma, kürek kürek internet, dakika, sms, kampanya verir. Ama performans olmayınca mâlum millet Turkcell'e, Turk Telekom'a kaçıp kampanyalardan, fırsatlardan bihaber kazıklanıyor.

Edit : Fiyatları da iğrenç hâl almaya başladı bunu da eklemek isterim. Eski f-p Vodafone gitmiş durumda.
  • Bölgenizde ki Yoğunluktan ve vodafone kaynaklı belirttiğiniz hızı alıyorsunuz.
    Mobilde telefon çekiyorsa belirtilen hızı işinizi rahatlıkla görmesi lazım.
    Hattınızı taşıyacaksanızn Turkcell den vodafone ye başvurduğu n gibi başvurabilirsiniz
  • Vodafone bu ya ne bekliyordun
  • Vodafone'a verilen paraya yazık yatırım yok pass paketleri limitsiz internet paketleri cezbediyor insanı atliyor insanlar sonrada kaçmak icin yer arıyorlar.
  • Vodafone her yerde böyle. Bazı yerlerde 1-2Mbps bile görmeniz muhtemel. Şikayet etseniz de bir şey değişmez çünkü en az yatırımı yapan operatör Vodafone. Omurgası yetersiz kalıyor. Turkcell ve Türk Telekom kullanmaktan başka çözümü yok bunun

Numarayı taşıyabilirsiniz, Cayma bedeli de 0TL olarak görünüyormuş. Taşıyacaksanız bir an önce taşıyın derim.
  • Pass paketleri olmasa çöp
  • Yine yüksek hız almışsınız 12 mbps olarak Vdf olarak 0.03 mbps görmüştüm rekorum oydu
  • Vodafone 4.5G ihalesine girmiş miydi?
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Turk telekomun tokatladığı operatördür kendileri, meret çekiyo mekiyo ama internete girmesi zulüm, kimse vf ye düşmek gibi bir hata yapmasın, ha yaşlılar icin cok iyi operatör, 3310lular icin özellikle
  • Vodafone'dan kaçmak farz oldu o zaman sağolun arkadaşlar
  • Vodafone için normal bir hız maalesef

Vodafone 4.5G Çok yavaş
  • kadir1003 kullanıcısına yanıt
    Bugün biraz daha düşük
    Vodafone 4.5G Çok yavaş
  • Vodafone 3g operatörü, çok bir beklentiye girmeyin, sadece türk telekomdan daha iyi çekim gücüne sahiptir
  • oguzhan1477 kullanıcısına yanıt
    Yok yok hala iyi, kötüsüne denk gelmemişsiniz daha
  • benimde is yerimde cok yavas vodafone 4.5g
  • Vodafone gerçekleri..
  • Hayatımda verdiğim en kötü karar sanırım vodafone geçmek oldu. Antalya'da merkezde inanılmaz hızlı fakat şehir dışına çıktığımda facia oluyor.Şehir dışı dediğim yerlerde iş için alanya,side,kemer vs bölgelerine gıdıyorum. Şikayet oluşturduğumda ise bölgenizde sorun yok sorun sim kartınızda yada telefonda diyorlar. İkisinide test ettiğimi söylüyorum cevap bizde sorun yok diyorlar. Ulan 3G hızı bile veremiyorlar facia

• Welcome The Vodafone
  • kadir1003 kullanıcısına yanıt
    Vodafone 4.5G Çok yavaş
    Bu da normal mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.