Bildirim
Vodafone EDGE 'mi gecti????
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bende nokia var gözükmüyor ama umarım dediğin doğrudur vodafone dan edge bekliyoruz artık -
deneme yapıyor olabilirler.quote:
Orijinalden alıntı: sevimlican
bende nokia var gözükmüyor ama umarım dediğin doğrudur vodafone dan edge bekliyoruz artık -
ben k790i kullanıyorum G (gprs)harfi var gectigini zannetmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: power-pc
deneme yapıyor olabilirler.
Alıntıları Göster -
bende sasırdım dogrusu.dun gece sisli civarlarındaydım.bi baktım E harfi var.hatta gprs e baglandım,sorunsuz baglandı.suanda oto sanayi civarındayım,ne E nede G var,buda ayrı bi olay:)quote:
Orijinalden alıntı: turexx
ben k790i kullanıyorum G (gprs)harfi var gectigini zannetmiyorum
Alıntıları Göster -
3g den umudu kesince edge i getirelm bari demişlerdir.quote:
Orijinalden alıntı: oktaya98
bende sasırdım dogrusu.dun gece sisli civarlarındaydım.bi baktım E harfi var.hatta gprs e baglandım,sorunsuz baglandı.suanda oto sanayi civarındayım,ne E nede G var,buda ayrı bi olay:)
Alıntıları Göster -
şaşıracaksınız ama bi kaç gün önce ev cep ve hatta internet bağlantıları yoktu nokia telefon kullanıyoruum hattım vodafone çekim olmadığı için ekranda EDGE yazıyordu -
vodafone ne edge yapar ne de 3g siz unutunquote:
Orijinalden alıntı: komando66_1
şaşıracaksınız ama bi kaç gün önce ev cep ve hatta internet bağlantıları yoktu nokia telefon kullanıyoruum hattım vodafone çekim olmadığı için ekranda EDGE yazıyordu -
quote:
Orijinalden alıntı: alcilpolple
vodafone ne edge yapar ne de 3g siz unutun
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: alcilpolple
Yapmama ihtimalini sen unut bence -
umarım yapar neden yapmasını ıstemeyım ama kuru kuruya agızlarda hep laf vodafone geldı sebeke mukemmel olcak falan dıye. hala bı numarasını goremedık mahkeme gunu gıbı ılerı atılıyo tarıhler. vodafone ılk geldıgınde 1 yıl sonra super olcak denıyodu 1 yıla yaklasıldı hıcbısı degısmedıquote:
Orijinalden alıntı: mirage616quote:
Yapmama ihtimalini sen unut bence
Alıntıları Göster
-
ben dün maltepe civarındaydım telefonda e harfi vardı sanırım bazı bölgelerde geçmiş edge yequote:
Orijinalden alıntı: babaeskili
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
bende samsung L-760 var bende de E harfi yazıyor 2 gündür...quote:
Orijinalden alıntı: kardia
ben dün maltepe civarındaydım telefonda e harfi vardı sanırım bazı bölgelerde geçmiş edge ye
Alıntıları Göster
önceleri G harfi vardı
yer istanbul kadıköy -
bende l760 var g yok e varquote:
Orijinalden alıntı: mevsim78
bende samsung L-760 var bende de E harfi yazıyor 2 gündür...
önceleri G harfi vardı
yer istanbul kadıköy
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: alcilpolple
umarım yapar neden yapmasını ıstemeyım ama kuru kuruya agızlarda hep laf vodafone geldı sebeke mukemmel olcak falan dıye. hala bı numarasını goremedık mahkeme gunu gıbı ılerı atılıyo tarıhler. vodafone ılk geldıgınde 1 yıl sonra super olcak denıyodu 1 yıla yaklasıldı hıcbısı degısmedı
Alıntıları Gösterquote:
umarım yapar neden yapmasını ıstemeyım ama kuru kuruya agızlarda hep laf vodafone geldı sebeke mukemmel olcak falan dıye. hala bı numarasını goremedık mahkeme gunu gıbı ılerı atılıyo tarıhler. vodafone ılk geldıgınde 1 yıl sonra super olcak denıyodu 1 yıla yaklasıldı hıcbısı degısmedı
Doğru söze ne denir ki
-
arkadaşlar bende edge ile bağlanıyorum su an samsung l760 var peki bir soracağım ben vodafone un kendini aşan tarifesine üyeyim ama gprs için gprs ile edge nin farkı var mı yani edge ayrı olarak faturaya yansımaz değil mi gprs ile aynı şey değil mi ?quote:
Orijinalden alıntı: s.volkanquote:
Doğru söze ne denir ki
Alıntıları Göster
-
ücretlendirme şu an aynı..quote:
Orijinalden alıntı: mert1187
arkadaşlar bende edge ile bağlanıyorum su an samsung l760 var peki bir soracağım ben vodafone un kendini aşan tarifesine üyeyim ama gprs için gprs ile edge nin farkı var mı yani edge ayrı olarak faturaya yansımaz değil mi gprs ile aynı şey değil mi ?
Alıntıları Göster -
Eskişehir de Edge şu an faliyette.Haberiniz olsunquote:
Orijinalden alıntı: sevimlican
ücretlendirme şu an aynı..
Alıntıları Göster -
Evet bende tokat ta edge de kullaniyorum,fakat edge gelismis gprs olarak tanimlanirken bunda en ufak bi degisim yok hatta yavaslamis,televizyon izlerken buffer yuklemesi daha uzun suruyor mesela,ama daha yeni basladilar asil hizini daha sonra ulasabilirquote:
Orijinalden alıntı: savezz
Eskişehir de Edge şu an faliyette.Haberiniz olsun
Alıntıları Göster -
3G hazırlıkları sürüyor. İstasyonlar yenileniyor. Yatırım yavaş da olsa sürüyor kanımcaquote:
Orijinalden alıntı: Denizinbabası
Evet bende tokat ta edge de kullaniyorum,fakat edge gelismis gprs olarak tanimlanirken bunda en ufak bi degisim yok hatta yavaslamis,televizyon izlerken buffer yuklemesi daha uzun suruyor mesela,ama daha yeni basladilar asil hizini daha sonra ulasabilir
Alıntıları Göster -
bursada da her yerde edge varquote:
Orijinalden alıntı: nebuzaradan
3G hazırlıkları sürüyor. İstasyonlar yenileniyor. Yatırım yavaş da olsa sürüyor kanımca
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X